Şimdi Ara

<b>CeBIT Özel:</b> Pretec 32GB kapasiteli SDXC bellek kartını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yüksek performanslı depolama çözümleriyle son dönemde sık sık gündeme gelen Pretec, Almanya'nın Hannover kentinde devam eden ve yarın akşama kadar açık kalacak CeBIT Hannover 209 fuarında dünyanın ilk SDXC (eXtended Capacity) bellek kartını duyudu. 32GB'lık depolama kapasitesine sahip olan bellek kartının 50MB/sn'ye kadar okuma ve yazma hızı sunabildiği belirtiliyor.


    Tabii bahsi geçen bu hızların SDXC formatı için henüz bir başlangıç olduğunu özellikle ifade etmekte fayda var. exFAT dosya sistemini kullanan kart, yeni bir standardın ilk temsilcisi olarak dikkat çekerken, daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz üzere SDXC standardıyla bellek kartlarında 2TB'a varan yüksek depolama kapasitesinin gündeme geleceğini bir kez daha hatırlatalım.


    Pretec'den yapılan açıklamaya göre, 32GB'lık SDXC bellek kartı örneklendirme aşamasında. Haberimize konuk olan modeli takiben 64GB'lık versiyonu da kullanıma sunmayı planlayan Pretec, her ne kadar Panasonic daha önce 64GB'lık SDXC modelini anons etmiş olsa da şimdiye kadar herhangi bir satış tarihi açıklamadığı için bu alanda da ilk firma olacak gibi görünüyor.




  • güzel kart..
  • bunu kullanabilecegimiz cihaz sayısı nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.