Şimdi Ara

Kia Rio Chiptuning (0-100 Test videosu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulama sonrasında ARacın 0-100 hızlanma Testi videosu..

http://videos.streetfire.net/video/Kia-Rio-CRDI-0100-kmh-Rem_639826.htm

Dyno çıktısı bikaç güne eklenecek..

Keyifli Forumlar..

• süper 7 snyede 100 km de
  • Sanki 7 dende az gibi geliyor bana ama..7 bile çok iyi bir değer..
  • sayın chiptuning uzmanı verdiginiz linkteki videoda aracın 0-100 hızlanma degerleri incelendigi zaman 5.8-5.9 saniye görünüyor.ne yazıkki chiptuning ile böyle bir hızlanmanın imkanı yok.bence araç ya dinamometre üstünde yada çeker laslikleri liftte.kamera görüntülerinde hiç sarsıntı yok yol nasıl bir yoldu,(benim bildigim havaalanı pistlerinden ve f1 den başka pürüzsüz yol yokki onlarda bile titrer)araç bu kadar güçlendi ise niye hiç saga sola kafa atmıyor,nasıl bir kamera kullandınız hiç oynamıyor ve titremiyor,aracın dinamometre degerleri +50 hp bile olsa aracın birazda olsa(silik lastik dahi taksanız)boş cevirmesi lazım ki buda aracı sektirir.aracın dinamometre sonuçlarından önce içinden çekilmiş yolu,devir saatini ve kilometre saatini gösteren bir video daha rica etsem çok şey istemiş olmam heralde,aşagıda kia rio ve bmw 335d teknik verilerini ve eklediginiz videonun başından ve sonundan editlenmiş halinin linkini veriyorum.saygılarımla.selam
    http://videos.streetfire.net/video/kia-rio-0100_639844.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speeddyno -- 7 Mart 2009; 16:47:07 >

• +50 +60 bg olsa bile o saniyede o 0-100 u goremez o araba. kaldi ki ne sarsinti var ne bisey.dyno ya koymus insanlari yiyo

ekleme... +100 beygir versenizde o araba o saniyede gormez 0-100 110 beygir araba 210 yapsaniz onu 5.9 da 0-100 e cikamaz. type R 100 hp 9000 devire cikiyo ama 1.6 kia rio daha iyi 0-100 yapiyo. bence butun araba ureticileri işi biraksin, siz basa gecin. sizin 10 dakkada yaptiginizi yillardir yapamiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 7 Mart 2009; 17:58:14 >
  • Vallahi hocam ne yazık ki gözümde değeriniz,saygınlığınız günden güne düşüyor.Bana aksini kanıtlayın ki yanlış konuştuğumu bilip saygınlığımı artırayım...
  • vay be ne chipmiş nos mübarek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle bir şey olacağına ihtimal bile vermiyorum
  • Kesin bilgi verebilecek bir arkadaş yok mu?

Getz,rio hb gibi araçlar hafif ve çok güçlü crdi motorlara sahip olduklarından uçuyorlar fakat bu hıza bu saniyede nasıl çıkabilir ki???
  • Dyno'da çekilmiş sanırım..Düz yolda bu kadar net ve kesin sonuç alınamaz sanırım..
  • sayın chiptuning uzmanı araca chiptuning yapmakla +35 hp verebileceginizi söylemişsiniz,bu dogru katılıyorum araç gayet keyifli olur size katılmadıgım nokta ise 0-100 hızlanması 11.5(fabrikalarda bu veriler herşeyin en iyi oldugu alt yapı şartlarında ölçülür)bunun minumum gerçek kullanım şartlarında iyimser olarak 12 kabul ediyorum.sizin eklediginiz videoda bu deger 5.8-5.9 yarı yarıya(benim sizin videonuzu editleyip koydugum linkin türkçeye çevrilmiş halinin altındaki yorumları okuyun linki aşagıda)siz videoda koysanız bunu hiç kimse kabul etmez.(amerikada çekilen ufo görüntüleri gibi düşünün)ama eger bir daha video çekerseniz gündüz düz bir yolda(rampa aşagı olmıyan) yolunda göründügü,devir saati,kilometre saati,saniye ibresi veya digitali görünen bir saat(editlenerek görüntünün hızlandırılmaması için),sizde mutlaka vardır g-tech ve mümkünse radyo teyp kapalı olarak çekerseniz keyifle seyrederiz.aşagıda sizin chiptuning ile yakaladıgınızı iddia ettiginiz 0-100 degerlerini kendi araçlarında iyi kötü yakalayan veya yakalamaya çalışan üreticilerin nacizane araç modellerini veriyorum.bu arada birşeye özellikle dikkat edin aynı üreticinin ürettigi aynı model iki aracın farklı motor seceneklerini(minumum arada 30 hp var)ve bu güç farkının hızlanmaya olan etkisini görün ve yüzdesini hesaplayın daha hala ben yaptım oldu diyorsanız ya bu üreticiler bu işten anlamıyor yada siz bir mucize yaratmışsınız,evo motoru koydugunuz 306 gtı dan motoru çıkartın ve kia rio motoru koyun hatta yaptgınız kia rio ile draglara katılın mutlaka derece alırsınız.selam.....................porshe boxster 245 hp----6.1 saniye.............porshe boxster s 295 hp-----5.4 saniye ikisi arasında 45 hp fark var 0-100 degerinde ise 0.5 saniye fark var-----------------------volkswagen passat 2.0 tdı 140 hp---9.8 saniye...............2.0 tdı 170 hp----8.6 saniye ikisi arasındaki fark 30 hp 0-100 farkı ise 1.2 saniye................daha size yüzlerce örnek verebilirim ama ama ama. http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fvideos.streetfire.net%2Fvideo%2Fkia-rio-0100_639844.htm&sl=en&tl=tr&history_state0=

• 6. saniyede 100 geçiyor 7.saniyede 120yi buluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Vallahi hocam ne yazık ki gözümde değeriniz,saygınlığınız günden güne düşüyor.Bana aksini kanıtlayın ki yanlış konuştuğumu bilip saygınlığımı artırayım...

İstanbuldamısınız ? Aracı yanınıza getireceğim..

Mevlid kandiliniz mübarek olsun Arkadaşlar..
  • şimdiii ben bi başliyim sorularaaaa

1)bu araç 3 silindirli motormu
    2)bnm 3 silindir crdi getz bu veya buna ykın bi hale gelirmi (2005 70.000kmde)
    3)gelirse bana maliyeti ne olur
    5)yapılan işlermler nelerdir
    5)motor böyle bi performansın motor ömrü konusundaki düşünceleriniz
  • Aracı dynoya çıkarıdk ve Bir kaç video çektik..Şimdilik bu kadar yeter..

Bu dyno standart yazılımla alınan...Duman fln yok..

Bu standart dışı (: bir yazılımla alınan değerler..Biraz duman var..

• quote:

Orjinalden alıntı: _By_BoSs_

şimdiii ben bi başliyim sorularaaaa

1)bu araç 3 silindirli motormu
    2)bnm 3 silindir crdi getz bu veya buna ykın bi hale gelirmi (2005 70.000kmde)
    3)gelirse bana maliyeti ne olur
    5)yapılan işlermler nelerdir
    5)motor böyle bi performansın motor ömrü konusundaki düşünceleriniz

1 hayır 4 silindirli..
    2 100 hp olur..bu kadar hızlı olmasada buna yakın olur...
    3-4 sadece chiptuning 200 Euro
    5 uygulama sonrasında her kalkışınız videodakiler gibi olursa 50 bin km gitmez o motor..ama normal kullanmaya devam ederseni motor ömrünün kısalacağını düşünmüyorum..
  • 7 değil 5 saniyede 100 km ye çıkıyor. Bmw m6 da 5 saniyede 100 km ye çıkıyor fabrika verilerine göre. Bence bmw mühendisleri bu işten anlamıyor.
  • 9 Mart 2009; 14:37:19

--------------------------------------------------------------------------------

peş peşe 4 kere denedik..

2 farklı video var her videoda 2 deneme..

http://www.mantartube.com/gkm/video/1722/Kia-Rio-15-CRDI-0-100-test-part2

http://videos.streetfire.net/video/Kia-Rio-CRDI-0100-Test_640164.htm

Kamera açısına dikkat edin..normalde 95 in üzerine geldiğinde ibre düz bakıldığında 100 ü bulmuş oluyor..

Videonun titrememe sebebini anlamışsınızdır sanırım..

• Şimdi inceledim valla helal olsun Kia Rio 6 sn Valla bravo sadece chiple bu kadar etkilemiş...hemde sadece 200 Euro..

2006-102 hp Ceratoda da bu kadar etki eder mi acaba?
  • Teşekkürler..

Cerato dizel değil sanırım..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.