Şimdi Ara

8 pin ve 24 pin uzatma kablosu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 pin ve 24 pin uzatma kablosu arıyorum fakat hiç biyerde yok.sadece 24 pin buldum.Ama bana 8 pinlikte lazım yardımcı olursanız sevinirim.

• Kadıköyün altını üstüne getirmiştim ve sonuç olarak 8 pinli kabloyu bulamadım yok. Eger sende benim gibi aldıgın psu'da 8 pinlik çıkış yok ve anakart çalışmayacak diye şüphe ediyorsan 4 pinlik çıkışı tak çalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 8 Mart 2009; 12:54:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seffa

8 pin ve 24 pin uzatma kablosu arıyorum fakat hiç biyerde yok.sadece 24 pin buldum.Ama bana 8 pinlikte lazım yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım burda var:
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACR-CB0595M
  • quote:

Orjinalden alıntı: eckid

quote:

Orjinalden alıntı: seffa

8 pin ve 24 pin uzatma kablosu arıyorum fakat hiç biyerde yok.sadece 24 pin buldum.Ama bana 8 pinlikte lazım yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım burda var:
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACR-CB0595M

göstermş olduğuun ürün 20 pinlik ve 4 pinlik çıkışı olan psu larn 24/8 pinlik anakartlara uyması için aldım ve kullanamadım.silverstone var ama o sadece 24 pin için.8 pinlik kablo zor yetişio.rc 690 kullanıyorum onun psu altta kabloyu ekran kartının altndan geçiriyorum.

• akasa'nın böyle bir ürünü var ancak distribütörü akortek bir parti getirmiş hepsini satmış ve bir daha getirtmemiş ürünü. arayıp sordum gelir mi diye siparişlerde gözükmüyor demişlerdi
  • bende maille sordum aynı cevabı aldım.hallettim ama 20 pinlikten 24 pinliğe dönüştürmek için kablo vardı biraz değişiklik yapıp 8 pinlik kablo uzatması yaptım.24 pinlik içinde ayrı bi uzatma buldum onu aldım hallettim sanırım daha denemedim ama.
  • şimdi bende 24 pinlik var bir de 2 tane 4 pinlik kullanacağım.o ürün fireballda stoklarda ...
    şimdi bu ürün 24 pin+8 pin desteklemez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorundan bende muzdaribim, fireballda satılıyor ama çok pahalı. Benim güç kaynağının tutarı zaten o kadar. Bu işi ucuza nasıl hallederiz?
  • Kendim şöyle hallettim, yanlız belirteyim hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum :).

20 pinlik uzakma kablosu aldım, sonra ufak bir demir testeresiyle 8 pinliğe uyan bir kısmını keserek ayırdım. Kabloların dip soketlere giren kısımları falan açıkta kalmayacak şekilde dikkatli kesersen en azından bir tane 8 lik kablo çıkartabilirsin bir 20 pinlikten.

Ben 2-3 aydır kullanıyorum o şekilde bir kablo, hiç bir sorun yaşamadım.
  • arkadaşlar sorununuzu hallettinizmi blimiyorum amaa bu işinize yara her halde.http://www.sanalmarketim.com/urun/9f817389162dd2d4a9f5218738b8555c/AKASA-8-pin-CPU-Guc-Girisi-Icin-30cm-Uzatma-Kablosu
  • bu ürün sorunu giderir mi?lancool k56 için düşünüyorum.o kasayı arkadaşa aldırmayı planlıyorum ama kablo sorunu yüzünden çekiniyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.