Şimdi Ara

Superstar Racing ( Online Formula1 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar indirdiğim gibi başladım şuanda Silver Novice'im herkesi bekliyorum DHTeam'da kuruldu..Oyunda uluslar arası turnuva yapılıyor çok zevkli geçiyor arada bir lag oluyor ama fazla değiL, grafikler genel olarak iyi

Yakında Rehber hazırlanacak..

http://www.miniclip.com/games/superstar-racing/en/ oyunu burdan indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 7 Mart 2009; 3:58:03 >

• İndirdim.Yükleniyor.Güzele benziyor.
  • Yarın indiririm,baya bir güzele benziyor.
  • Arkadşlar baya güzelde 2. lvl e geçerken VİP olmalısınız ben olacağım 1 aylığı 10 milyon ama alamıyorum bir türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

Arkadşlar baya güzelde 2. lvl e geçerken VİP olmalısınız ben olacağım 1 aylığı 10 milyon ama alamıyorum bir türlü

Oyundan soğudum,bu kadarda sömürgecilik olmaz be kardeşim...
  • bende 20 gündür oynuyorum vip değilim ama kafa kafaya giderim hepsiyle. bir iki gün içinde vip almayı düşünüyorum yoksa bi yerden sonra sıkılmama neden olacak.turnuvada iki pistte yarışa bildim turnuva gerçektende oyunun en iyi kısmı.tavsiye ederim herkez denesin takım kurup dier takımlarla kapışmakta oyunun iyi noktalarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gençsemih -- 16 Mart 2009; 22:09:39 >
  • bağlılık yapan bir oyun. insana vip aldıracak düzeyde. çok zevkli. ancak klan olayını çözemedm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirdim yükledim sadece test sürüşü yaptım zevkliydi,yarın online deniyecem
  • zevkli oyun ama gunde 3 kere yarışılıyor
  • ben team olayını çözemedim nasıl takıma üye oluyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.