Honda ile Ros Brawn yaptıkları anlaşma ile takımın sahipliğini Ros Brawn'a bıraktı. BrawnGP adını alan takımın pilotları da Barichello ve Button. Takım motor konusunda da Mercedes ile anlaştı.
Okuduğum bi haberle bu beklenti içerisine zaten girmiştim. Sabah kalkınca bi bakayım dedim şuralara bu haberi gördüm. Başında da official yazıyordu. Ben de paylaşayım dedim. Flash değilse bile güzel bir haber.
Uyanık ross bir kaç yıl sonra kriz ortadan kalkınca çok iyi paraya birine satar .F1 e giriş bile 50 milyon dolar bedavayada takımı aldı 1dolara hayırlı olsun.
Ben Honda'nın kriz dönüşü geri aynı takımı almasın umuyorum. Honda gibi bir motor üreticisinin F1'de olmaması benim için olamaz bir şey. Mutlaka geri dönmeliler. Takımın işlerini takıma bırakıp fabrika motora yoğunlaşmalı ayrıca. Takımı satın aldıktan sonra D.Richards'a bıraksalar motora yoğunlaşsalar kendileri için daha iyi olurdu bana göre.
Ey kabrimin başında durup ibretle bakan adam Dünkü ziyaretçi bugün buraya defn olunmuştur.
Bu arada Brawn'ın F1 için gerçekten önemli bir iş yaptığını düşünüyorum. Diğer yandan başladığı işi yarım bırakmamak için gösterdiği çaba da saygıya şayan.
bence de , ayrıca bu harekete yiğitlik denir tabiki kar zarar hesabı yapmıştır ayrıca button ve barichello da marka isimlerdir ve sponsor destekleri vardır kar etmeyeceğini düşünüyorum hatta zarar da edebilir umarım iyi hesap yapmıştır ki uzun süre hesap kitap yaptığını düşünüyorum tek avantajı takımı kendisinin yönetecek olması yani kendisi gibi birine maaş vermeyecek(bu da bir tasarruf )
Şu anda bu iki pilotu tutmak BGP için en iyi ve kolay olan yol. Fakat birşeyler başarmak istiyorlarsa pilotlarını değiştirmeleri gerekiyor. Bu arada ihtiyaçları olan bir diğer önemli unsurda sponsor. Şimdiye kadar Nick Fry'ın bu konuda takıma pek bi katkısı olamadı. Bu yüzden hem pilotlardan hem de Fry'dan sponsor beklemeli ve gelmediğinde yerlerinin garanti olmadığını açıkça söylemeli.
Brawn bir ara Ferrari den motor alabiliriz diyordu. mercedes adı çıktı. malumatı olan var mı? varsın olsun iyi oldu.Honda ın fil kulağı vb. tasarımları, şasisi midemi bulandırıyordu, şimdi güzel oldular.barrichello un eski beyaz renkli takımı Ford u aklıma getirdiler. 20004 de ki Button u görelim bakalım.stabillik hepsinden önemli eğer ki BGP in antremanlarda ki limitorsuz çalışmaları doğruysa işleri var.
Brawn önce iki motor seçeneğine bakmış ama şasilerine mercedes motorunun daha uygun olduğunu ve az değişiklikle oturableceğini düşünmüş. Honda bırakınca mercedes motoruna karar vermişler ve ona göre hazırlamışlar şasiyi
peki @etusch.görelim bakalım 10 gün sonra.reno yu tekrar başa görmek iyi olacak. yalnız mercedes motorunda, ferrari motorlu hint takımıda mercedes e geçti idi. BGP honda gibi yarışacak belki de...varsayımdır.
Uyanık ross demiştim.Ne kadar iyi bir araç ürettiklerini kendisi ve bir kaç kişi daha biliyordu ve takımı kimseye sattırmadı ,berny e bile ve şimdi anlaşılıyorki gridin en hızlı aracını üreten takımın sahibi hemde bedavaya ki honda bunu bilseydi yani tam olarak ne olursa olsun f1 i bırakmazdı ki ilk yarışta ne kadar hızlı olduklarını göreceğiz ki yine bir kaç yıl sonra takımı karlı bir şekilde satıcak. Denilecek tek şey BRAVO.................................
"Button’ ın “bazı takımların bizim işe yaramadığını çoktan bildiğimiz çözümleri hala deniyor olduklarını görmek çok ilginç” şeklindeki demeci ise takımın 2009 tasarımında ne kadar ilerlemiş olduklarını gösteriyor."
"Button’ ın “bazı takımların bizim işe yaramadığını çoktan bildiğimiz çözümleri hala deniyor olduklarını görmek çok ilginç” şeklindeki demeci ise takımın 2009 tasarımında ne kadar ilerlemiş olduklarını gösteriyor."
kım bılır belkıde dıfuzor e degınmıstır.halı hazırda tartısmalı tasarımı var
Button otomobil gelişiminden azıcık anlıyor olsaydı geçtiğimiz onca kötü sezonda bişeyler yapardı. Button herhangi bir sürücü başka birşey değil. Diffüzer temyizde de onanırsa BMW'nin zaten hazırda varmış. Eminim diğerleri de hazırlar ve geri gerilere düşer Button. O'ndan sonra gene takıma laf atmaya başlar.
Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Button'ı 2002'den beri takip ederim. Yumuşak sürüş stili, tempoyu korumadaki istikrarı, ideal yol çizgisinden hiç sapmaması, aracının kapasitesini bilip ona göre bir sürüş tarzı benimsemesi, daima pozitif olması ve inanılmaz sabrı ile müthiş bir pilot... Her zaman öyleydi. Ama F1'i Ferrari ve McLaren pilotlarından ibaret sanan pek çok kişi, forumlarda Button da kim muhabbeti yapıyor. Benim kastım, iyi bir araç verilirse Button'ın neler yapabileceğinin görüldüğünü söylemekti. Bunu biraz kinayeli ifade ettim, sanırım. Selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Cedric King
quote:
Orjinalden alıntı: müco77
Bunu demek için artık erken sayılmaz herhalde. Button şampiyonluğa gidiyor. Nereden nereye?
Button zaten geleceğin pilotu olarak gösterilmişti