ne şans bende google'da ararken buldum. bende senin dediğin gibi çok güldüm bazı bölümlerde. hızlıal.com sitesindeki ve hepsiburada.com'da yorumları okudum, çoğu insan güzel diyor bende hızlıal.com'dan almayı düşünüyorum alınca yorumu buraya yazarım.
Yav arkadaşlar sizde aslan kaplan yaptınız köpekleri.. Köpeğin ağzından başka silahı yok. xpençeleri bile yok bunların. Köpeklerin en hassas yeri kulakları ve bilhassa burunlarıdır. Burnuna sert bir tekme veya yumruk ve köpek aynen nakavt..Ya da kulaklarını tutup büktüğünüz zaman iyyyk iyyyk diye bağırır. Yalnız biraz cesaretli ve atak olun yeter. Bir köpeğin yetişkin bir insanı öldürdüğünü hiç duydunuz mu.. Pitbull dediğiniz köpeğin bile ancak çocuğa bebeğe gücü yetiyor..Allah at çiftesinden korusun
Arkadaşlar siz nerde yaşıyorsunuz ya? Herkesi bisikletle gezerken köpek kovalıyor. Ben izmir'de Karşıyaka'da yaşıyorum doğrudürüst bitane bile köpek yok.
command 4 arkadaşım, elimden gelse bornova da bizim parktaki yaklaşık 12 adet sokak köpeğini karşıyaka ya bulunduğunuz yere getirir bırakırdım. sizde o zaman gece park ta dolaşmak isteyen ailelerin, sabah okula yada fırına gitmek isteyen çocukların ya da akşam vakti işinden dönen bayanların bu köpekler sebebiyle nasıl kaçıştığını gözlerinizle görebilirdiniz. Ne yazık ki her şeye rağmen arkadaşlarında dediği gibi vicdanımız bu hayvanları zehirlemeye izin vermiyor. Ama belediyenin de bu konuda bir çalışması yok. Hayvanları kısırlaştırmak tan başka bir şey yapmıyorlar. tabii buda yukarıda verdiğim örneklere çözüm olmuyor. Her neyse aşağıdaki link devre yi yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olacaktır. ama işe yarar mı bilmiyorum.