Şimdi Ara

Artık 720p ve Üstü Film Değilse İzlediğim İzliyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne yapacağım bu durumdan ötürü sinemaya gitmeyi tergedim bu yüzden evdeki düzeneğimde fena değil yani

• Bir süre 720p ve üzeri film izleme yavaş yavaş alışırsın.
  • Geçenlerde kardeşimi dövdüm dvd-rip divx izliyor diye,
    Utanmadan birde bana abi bari dizleri Hd-rip indirme ben laptop da izliyemiyorum diyor utanmadan
  • Yine de aşk filmlerinde iş değişir hocam . Sinemada sevdiğine sarılıp izlemenin yerini 1080P bile tutmaz
  • son iki yoruma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cro-X

Yine de aşk filmlerinde iş değişir hocam . Sinemada sevdiğine sarılıp izlemenin yerini 1080P bile tutmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yine de aşk filmlerinde iş değişir hocam . Sinemada sevdiğine sarılıp izlemenin yerini 1080P bile tutmaz

• bendede aynı sorun var ya şu digiturk plus'da hd film izleyince, moviemax'da izleyesim gelmiyo
  • quote:

Prokovatörlere yer yok bu konuda
  • bu bende de war 720p ve 1080p izleyince dvdrip ve divx felan izleyemiyorum.. arşicim %80'ininden fazlası 720p ve dvdrip felan indiriyorum indirdiğime değmiyor görüntüyü görüp siliyorum hemen bekleki filmin bluray'i çıksın
  • ben de 720p ve üzeri izleyemiyorum,fazla ayrıntı göze zarar,onlara bakmaktan filme konsantre olamıyorum

daha da hd izlemem
  • daha bugüne bugün 1 tek 720p izlemiş insan değilim.

Bizler Elimizdekilerin değerini biliriz.
  • Bu konuya fakir kullanıcıların mesaj atması yasaklanmıştır.
  • Gönlümüz Zengin..Gönlü Zengin Olanlara RMVB de yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Gönlümüz Zengin..Gönlü Zengin Olanlara RMVB de yeter.

Aynen..Bilgisayar da kabul etmiyo benim o da alışık değil
  • Tedavisi var.Bir süreliğine internet bağlatını kapattırıp kendini blu-ray'lerin ve oynatıcılarının uçuk(evet dudak uçuklatıcı) fiyatlarından dolayı DVD ve VCD filmlere yönelt.Tok karna günde 2 VCD, 1 DVD film izle 2 aya kalmaz geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Mart 2009; 1:40:30 >
  • Bende sizin gibiyim kesinlikle filmleri dvdrip izleyemem illa 720p olacak mesela Twilight (Alacakaranlık) dvdrip çıktı Dünyanın Durduğu gün dvdrip çıktı. Operasyon Valkyrie ve Underworld 3 R5 çıktı...bize faydası varmı bu çıkanların yok illa 720p çıkacakta biz de izleyeceğiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

Bende sizin gibiyim kesinlikle filmleri dvdrip izleyemem illa 720p olacak mesela Twilight (Alacakaranlık) dvdrip çıktı Dünyanın Durduğu gün dvdrip çıktı. Operasyon Valkyrie ve Underworld 3 R5 çıktı...bize faydası varmı bu çıkanların yok illa 720p çıkacakta biz de izleyeceğiz...

Güzel Yorum Ypmışsın Aynen Bende sana Katılıyorum
  • Bu durumlara düşmemek 700mb'lık dvdriplerden şaşmıyorum

Voxline Divx Player + Sony 70 ekran tüplü TV + aXXo Ripleri = Sinema keyfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 6 Mart 2009; 2:14:44 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.