Şimdi Ara

Nvidia 7300gt ekran kartı yardım...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • point of view 7300 gt agp ekran kartım war ben bu ekran kartına yeni driverlerini yükleyemiyorum 175.19versiyonundan sonrakilerinde hatalar meydana geliyor şuan 182.08 versiyonu mevcut durumda, eski versiyonlarında normal çalışıo fakat yeni versiyonlarını yükleyince çizgiler oluoşuyor ekranda oyunlarda bile çizgiler gözüküyor oyunları bile bozuyor yani, fakat arkadaşta palit 7300gt war onda her driver sorunsuz çalışıyor ben işin içinden bi türlü çıkamadım nvidianın çıkardıgı driverlermi bozuktur uyuşmuomudur ben bi türlü anlamadım garantiye falan götürsem olurmu alırlarmı bilmiyorum yada bi çözümü warmı yardımcı olursanız arkadaşlar cok makbule geçer

ekran görüntüleri:

• Bence eski driverı kullan sorun yoksa. Garantiye göndersende bi çözüm olacağını düşünmüyorum.

Pc ye format attıktan sonra dene derim yeni driverı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rude.

Bence eski driverı kullan sorun yoksa. Garantiye göndersende bi çözüm olacağını düşünmüyorum.

Pc ye format attıktan sonra dene derim yeni driverı

format atıpta denedim gene aynı sorunu hala gideremedim garantiyede gidersem degişirmi onuda bilmiom garantiye bi kere gitmişti zaten fanı ses yapıyor die fan degişmişti, driverin eski sürümünü kullanabiliorum ama performans artışı için güncellerini yüklemekte istiorum ama sürekli sorun yapıo acaba windows sürümündenmi kaynaklanıo die düşünmüo deilim yani :S yinede saolasın dostum

• ozaman eski driverlarda sorun olmuyorsa onları kullan demekki sürücülerde nher ne kadarda kartın icinde olsa bir uyusmazlık var ki sorun oluyor..
  • sana yeni driver bişey kazandırmayacaktır zaten. eski driver'a dönmen sorunu gideriyorsa öyle kalsın..

• quote:

Orjinalden alıntı: forvet007

sana yeni driver bişey kazandırmayacaktır zaten. eski driver'a dönmen sorunu gideriyorsa öyle kalsın..

güncelleme yapmak lazım daha ii performans vermesi için hem ayrıca nvidianın sitesinde driverlerin versiyonları güncelleştikçe oyun performansının artacagını söylüyor şunun gibi:

* Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
    * Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin
    * Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
    * Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
    * Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA.
    vs.vs.

bugün bi arkadaşa danıştım ekran kartının raminden kaynaklanıo olabilir dedi uyuşmuyor olabilir, garantiye götürürsen ilgilenmezler dedi :S

• O bilgiler yeni kartlar için. Sizin kartınız 3 nesil öncesi bir kart. Diğer bir değişler eski bir kart. Nvidia artık g80 ve türevleri için bile performans artırımı yapmıyor. Bir önceki geforce 7 serisi için yapacağını hiç zannetmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    13 yıl önce açıldı
    nvidia ekran kartını görmüyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamad

O bilgiler yeni kartlar için. Sizin kartınız 3 nesil öncesi bir kart. Diğer bir değişler eski bir kart. Nvidia artık g80 ve türevleri için bile performans artırımı yapmıyor. Bir önceki geforce 7 serisi için yapacağını hiç zannetmem.

peki driver günceleştirmeler niye war o zaman yani driver güncelleştirmenin manası nedir o zaman nvidia bi tane driver koyardı ve bidaha degiştirmezdi nie sürekli güncel driver çıkartıyoki o zaman kanatice bi hikmeti wardırki ondan çıkartıyodur :S
  • şöyle bir hikmeti olabilir driver çıkarmasının.. 50 fps veren deli bir e.kartında driver için %10 performans artışı 5 fps eder.
    senin e.kartında 10'dan 11-12 arası olan fps değişimi bir anlam ifade etmeyecektir.. sana bu driverdan hikmet çıkmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 10 Mart 2009; 9:17:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nirvanizm

quote:

Orjinalden alıntı: mamad

O bilgiler yeni kartlar için. Sizin kartınız 3 nesil öncesi bir kart. Diğer bir değişler eski bir kart. Nvidia artık g80 ve türevleri için bile performans artırımı yapmıyor. Bir önceki geforce 7 serisi için yapacağını hiç zannetmem.

peki driver günceleştirmeler niye war o zaman yani driver güncelleştirmenin manası nedir o zaman nvidia bi tane driver koyardı ve bidaha degiştirmezdi nie sürekli güncel driver çıkartıyoki o zaman kanatice bi hikmeti wardırki ondan çıkartıyodur :S

Performans artışı genel anlamda yeni kartlar için. O nedenle durmadan sürücü güncellemesi yapıyorlar. Tabiki geriye uyumluluk adına eski kartları da desteklemesi gerekecek bu sürücülerin ancak performans getirisi olacak diye bir şey yok. Zaten eski kartların performansını yükseltmek gibi gereksiz bir iş ile uğraşmaz adamlar. Amaç yeni teknolojiyi satmak, aynı zamanda eskisini de desteklemek.

• arkadaşlar yardım aynı sorun bendede var
  • Aynı sorun derken, sizde de mi 7300gt var? Sıcaklığı kontrol ettiniz mi? Kullandığınız sürücü nedir?
  • son güncellemesini yaptım(108) ama aynı şekilde çizgiler meydana geldi
    sonra eski sürüme geri döndüm(99)
    7300GT 512MB 128 Bit
  • isteğe bağlı güncellemeler bir de zorunlu güncellemeler şeklinde iki açıdan bakarsak olaya, bu ekran kartı için güncelleme peşinde koşmayın. son sürüm driverlar sanki pci ekran kartlarına daha yatkın gibi, agp için hala en son sürüm driver peşinde koşmayın derüm. sadece oyun değil, film izlerken de sorun yaşamanız muhtemel olur, mesela reset atma problemi gibün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coming

son güncellemesini yaptım(108) ama aynı şekilde çizgiler meydana geldi
    sonra eski sürüme geri döndüm(99)
    7300GT 512MB 128 Bit

Sanırım sürücüde bir sorun var. Bende 178.xx sürücüleri ile sorun yaşamıştım (9600gt ve 8800gt ile). Bazen uyumsuzluk sorunları olabiliyor. Eski de sorun yoksa onunla devam edin.
  • eskisiyle devam ediyorum ozaman teşekkürler
  • Dostum bende en son çıkan beta driverlardan birini indirince grafiklerde deli gibi bozulma ve yavaşlama olmuştu. Sildim eski driverı yükledim sorun morun kalmadı. Umarım senin kartında bir sorun çıkmaz.
  • ynı şey oldu bende kaldırdım ezxki sürücüye döndüm başka çaresi yok
    arkadaşmı hangi ouyunları oynayabildigini buraya yazarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coming

ynı şey oldu bende kaldırdım ezxki sürücüye döndüm başka çaresi yok
    arkadaşmı hangi ouyunları oynayabildigini buraya yazarmısın

Benden bahsediyorsan full ayarda oynadıklarım: Crysis, far cry2, undercover, codWaW, cod4, assassins creed, guitar hero 3 ve aerosmith başka oyun da oynamıyorum zaten. Kartım 9600GT. Ve beta driver'ı yükleyince undercover'ı en düşük ayarda hayatımda gördüğüm en yavaş şekilde oynuyordum! Eski driver ile düzeldi. Mis gibi oynatıyor.
  • hımmm saol.. 7300gt cod 4 kaldırıyor gözüküyor ama ekran karanlık oluyor

http://forum.donanimhaber.com/m_30740943/mpage_1/key_//tm.htm#30740943
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.