Şimdi Ara

clio 1.4 rt alıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar. Bugün 98 model clio 1.4 rt modeli için 7850 ye anlaştım. Yarın işlemleri halledeceğiz. Araba 181 binde, klimalı ve tüplü. İçi gayet temiz duruyor şaşırdım açıkçası içinin temizliğine. Kullanan arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum. Arabayı kullandım ve tek aklıma takılan debriyajın oldukça sert ve altta kavraması oldu. Genel olarak böylemidir, yoksa bunda bir sorunmu var.
    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoke93 -- 4 Mart 2009; 20:51:06 >



  • hayırlı olsun diliyorum,kazasız günlerde kullanın.
    ben aynı modelin klimasız olanını 1.5 senedir kullanıyorum. rutin bakımları dışında başıma bir sorun açmadı çok şükür. bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi araçlardan biri olduğunu söyleyebilirim. bakımları düzenli yapıldığı sürece yakıtı ve gidişi tatminkar bir araçtır. fren mesafesi ve motor sesini içeriye çok alması eksi yönler olarak sayılabilir ancak yinede severim kendisini. bu sınıfta daha büyük bagaj sunan araba varmı bilmiyorum. parçası az bulunurmuş, ikinci el piyasası düşükmüş filan derler genelde. ortalama fiyatların 500-1000 TL altına ver bak nasıl satılıyor. parçasıda iyi kötü bulunuyor, zaten motoru R19 larla aynı. yerli üretimlerden çok daha sağlam ve konforlu olduğunu tanıdık bir usta her seferinde söylüyor. yine bika servisteki ustalarda yeni modellere göre daha basit sistemlere sahip olduğunu ve üzerinde bulunan E7J kodlu motorun renonun sağlamlığını ispatlamış motorlarından biri olduğunu iddia ediyorlar.
    debriyajın sertliği yeni nesil araçlara göre fazla olabilir, zaten mekanik bir debriyaj sistemi var hidrolik değil yani. bende de aşağıda kavrıyor ama sanırım ayarlanabilir.
    iyi günler




  • Bende 24 temmuz aynı araçtan aldım arkadaşlar. dediğiniz gibi fren mesafesi biraz uzun ancak debriyaj öyle aman aman sert değil bana göre. Klimalı ve hidrolik direksiyon olması en büyük avantaj. kasası hafif, tüplü 20 kuruş yakıyor.97 model, ben 9.000 TL ye aldım. tüm bakımlarını yaptırdım arkama bakmadan biniyorum. millet 90 model şahin doğana 12.000 TL istiyor. Eğer bütçeniz çok değilse, ve kalabalık değilseniz ideal bir araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacha_buffer -- 14 Ağustos 2012; 15:30:10 >
  • merhaba 1998 rt modeli 200.000 kmde 11.000 tl diyor lpg yok. sizce ederi nedir birde bu araçın yedek parçaları sıkıntılı ve pahalıymış doğrumudur. lpg taktırsak en uygun modeli nedir. 98 modelde hidrolik direksiyon varmı? kmsinin çok olması sorunmudur yani 200.000 den sonra sorun çıkartırmı. acemiyim az yaksın sürümü rahat olsun derken bu araç uygun değilse alternatif ne tavsiye edersiniz.
  • Kardeş neyptın arabayı aldın mı. Bende yarın 98 modelini alıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.