Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.380
Cevap
18
Favori
713.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tüm peugeot sevenler hepinize selamlar bende uzun zamandır sizi takip ediyorum artık dahil olmanın zamanı geldi dedim. Bende malum durum maduru olarak araç almak isteyipte alamayanlardan oldum ötv den önce bir acenteye girip saati sorsanız satıcılar üzerinize üşüşüp araç satmak istiyorlardı ardından tel üzerine tel buyrun gelin görüşelim şimdi ise alıcılar kimsenin umrunda bile değil girip arabayı yarım saat kurcalasan bir ALLAHIN kulu gelipte sen napıyorsun ne istiyorsun diye sormuyor tabi birde araç bulabilirsen bakacak acentelere girince bomboş anlam veremiyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor alacağım peugeot partner tepe ne zaman gelir nasıl gelir ne renk olur döşemesi nasıl olur hangi paket olur hangi motor olur muamma böyle bir saçmalıkmı olur sanki bisiklet alıyoruz şahsen her sene 0 araç çekenlerden değilim bu araca belki 10 sene bineceğim bu yüzden heryönü ile istediğim gibi olmalı. Bazı arkadaşlar bu karışık durumdan dolayı istemedikleri araçları almışlar forumdada var zaten böyle olaylar kimi sıkılmış beklemekten kimi dayanamamış bulduğu tepenin atlamış tepesine kimi hala bekliyor kapora verip arabasının nerde olduğunu bile bilmeyenler fabrikada, üretimde, limanda, gemide, gümrükte, her yerde olabilir net bir şey yok ne kadar saçma 2009 yılındayız iletişim teknoloji ne halde kaçak mı gelecek bizim araçlar acaba bu kadar gizli saklı herşey. Biz nekadar konuşsak boş haziran 15 ten önce o gemiler gelemez türkiye´ye.




  • sakru kardeş aynen katılıyorum o tarihten önce gelmez gemiler birde bakmışsın.ertesi gün hepsi gelmiş çok yazık ne yaparsın bir avuç insanın çıkar meselesi yüzünden düştüğümüz haller,zaten avrupa versiyon araçlar gelmezken burası farklı bir gezegenmiş gibi tepee nin avrupa versiyonunu görmüşsündür sanırım sonrooflu arka bagaj camı açılan tipten mükemmel birşey fıtık olmamak elde değil..
  • ben premium back 110 hp almak istiyorum araç her yönü ile muhteşem bence o paralara alınacak en mantıklı combi van aynı donanıma sahip binek bir araç almaya kalksak 40,000 civarında rakamlar ile karşılaşırız ve o ferahlıktanda mahrum kalırız. Forumda yakıt konusu gündemde bu araç ticari olarak satılıyor ekonomik olması gerekir diğer arkadaşların verdiği bilgiler doğrultusunda bence gayet ekonomik emsallerinden biraz fazla yakıyor olması normal çünkü aracın fazlaları var... insanlar biraz yüksekte oturup aracın içinde rahat nefes olmak için jeep lere dünya para veriyorlar ayrıca akaryakıt istasyonlarına bu araç size bu zevki çok daha ucuza temin ediyor... Koca partner tepe 100 krş yakacak hali yok ya. Benim bu aracı almak isteyen arkadaşlara söyleyeceğim şey hiç düşünmeden korkmadan alın tabi bulabilirseniz Bunu neye dayanarak söylüyorsun der iseniz aylardır - kango - fiorino - connect - cady - doblo - berlingo - combo bunların hepsini sınadım sonuç partner tepe::::::




  • rasim abi memnun oldum iznin olursa sana aramızda rasim abi diyelim benim adımda gökhan daha öncede yazmıştım elektrik teknisyeniyim bende yaş 35.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    rasim abi memnun oldum iznin olursa sana aramızda rasim abi diyelim benim adımda gökhan daha öncede yazmıştım elektrik teknisyeniyim bende yaş 35.

    Bende memnun oldum Gökhan.
  • Arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Aracımı alırken bagaj ile koltukları ayıran kargo sınırlama filesi ya da ona benzer bir aparat sordum. Yok dediler. Bir öğretmen arkadaşımda Opel Combo var. Ona sordum böyle bir şey bulabilir miyiz? diye. Ben de var aracı alırken bagaja koymuşlardı hiç açıp bakmadım depoda duruyor deyince aldık, benim araca taktık gayet iyi oldu. Memlekete onunla gittim geldim. Çok faydasını gördüm.
    Opelin sitesinden araştırdım fiyatı Kdv dahil 93 TL. Fiyatı bana makul geldi. Ancak ben yine de orjinal olsun istiyorum. Çünkü, kenarlarda biraz açıklık kalıyor. Aşağıya fotoğrafları koyayım. Siz de fikirlerinizi belirtin.



     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>




  • rasim abi 110 luklar teknik verilere göre daha az yakıyor gözüküyordu.tam olarakta bir uzun yol tecrübesi yapamadım açıkcası bunu bir deneyip mukayese ediceğim.ben şuan şehir içi rampa dur kalk 170-200 arası yakıyorum 90 lık tepeeyle.ama senin değerler bayağı güzel bence.
  • rasim abi bu aparatın amacı evcil hayvan bölmesi ve arka bölümdeki yük ve ağırlıkların ön yolcu kısmına düşmemesi değilmi bence güzel olmuş fakat rengini bir spray boyayla siyaha boyasak, acaba daha orjinal dururmu a ayrıca plaka özel bir durum.ve renk çil çil yanıyor maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim tüm arkadaşlara..
  • Bu filenin amacı evcil hayvanların öne geçmesini engellemekten daha çok, yüklerin yolcuların üstüne yıkılmaması. Siyahı vardır diye düşünüyorum. Ancak aracın tavan döşemesi beyaz olduğu için bana biraz daha uyumlu gibi geldi. Plaka da, adımı soyadımı simgeliyor. Denk geldi aldık işte.
    Bizim aracın orjinal filesini bulabilsek daha iyi olacak. Gerçi peugeot'un aksesuarları pahalıdır ya.
    Yine de araştırayım ki, içimde kalmasın.
  • rasim abi haklısın ben boyayla kurgu kurmaya çalışıyorum oysa iç döşeme ile tam uyumlu olmuş evet tamam hiç oynama bence.malesef bizim aksesuarlar biraz pahalı ben bagaja mineflo serdim mesela ahşap desenli olandan bayağı fonksiyonel ve kullanışlı bagaj toz içinde kalmıyor zaten kapalı garajda muhafaza ediyorum dış iklim koşularıyla muhatap etmiyorum aracı..

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>




  • arkadaşlar şu anda aktif araç kullanan kaç kişiyiz bir sayı oluşturalımmı ve kaç kişi araç bekliyor.
  • Merhaba arkadaşlar bir süredir uzak kaldım aranızdan fırsat olmadı yazmaya.Bakıyorum herkes kendini tanıtmış bende eksik olmuyayım madem :) İsmim Mesut ,33 yaşındayım ,Bursadayım ,Bilgisayar işiyle uğraşıyorum.Bugün 2500km bakımına götürdüm aracımı 1 saat kadar sürdü ,kontrollerde bir problem olmadığı söylendi.Kafama takılan birkaç soru vardı onlarıda sorum 1-klima kapalıyken aracı kapatıyorum ,bir dahaki çalıştırmamda bazen otomatik açılıyor kafasına göre çalışıyor : Bunun normal olduğunu içerideki ortam havasını otomatik ayarladığını digital klimalarda bunun olduğunu söylediler.2-arabatı stop ettirdiğimde motordan kasılma ve ses geldiğini söyledim : Buna da bu motorların böyle olduğunu boşlukmu ne varmış o yüzden yaptığını normal bir durum olduğunu söylediler. 3-xenon far sordum 475tl gibi bişiler söylediler ama hangi tür olduğunu adam bile bilmiyordu :) Bende tam bilmiyorum ama birkaç farklı zenon çeşidi olması lazım.2500km ye kadar 3000 devir üzerine çıkmamaya gayret gösteriyordum artık biraz daha devirli kullanıp motoru açabiliriz heralde.Bu arada Yakıt ortalamam 2500km de 5.8litre...




  • abiler ben aracımı 24 matte aldım 25,500 e aracımı 12000 km aldım daha bakıma gitmedim ilk bakımına ben götürecem aracı şuan 14000 km de direksiyonda titreme var 130 km hıza ulaştığında araç direksiyon titreme yapıyor ama ben 160 zorladım bi iyi fena değil ama rüzgar aracı çok kesiyor aklınızda olsun bastımı araca dikkat edin . Birde kaskoyu kaça yaptırnız arkadaşlar yaptıranınız varsa ben 900 tl ye yaptırdım kaskoyu ak sigortada bana biraz pahalı geldi ama bu çıkıyor dedi kakocu fulll kasko dedi deprem sel terör herşey vardedi kaskonun içinde sizce nasıl.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rayen

    Sonuç olarak, benim aracım şu anda şehiriçi 0.178 Tl şehirdışı 0.136 Tl yakıyor. Benim için oldukça güzel rakamlar bunlar.



    Aynı değerler bende de çıkıyor, şehir dışı çok uzun gitmedim ama biraz gittim benzer bir değer benim 110 lukda var.

    arabayı 170 e kadar dayadım herhangi bir sorun göremedim, 150 km civarında araba çok stabil kamyon yanı geçişlerde çok hafif bir boşluk oluyor.

    4. vites de arabı hızına çok bakmaksızın, 5. vitese göre daha az bir tüketim gösteriyor yol bilgisayarı.

    Bu arada Rayen Hocam ekrana baktığımda tarihi pazar olarak gördüm, Türkçe menüyü sen mi yüklettin, yüklenmiş olarakmı geldi. Benim seceneklerde Türkçe yok malesef.

    Bir arkadaş samimi duygularımızı sormuş, bu arabayı aldığımda acabalarım vardı. Şimdi ise vay be.. ne araba kaptık modundayım. Zerre sıkıntım yok. Kesinlikle tavsiye ederim. 10-12 milyar fazlasına muadili caddy var ama ben bunu tavsiye ediyorum :)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Black Snow

    Bu arada Rayen Hocam ekrana baktığımda tarihi pazar olarak gördüm, Türkçe menüyü sen mi yüklettin, yüklenmiş olarakmı geldi. Benim seceneklerde Türkçe yok malesef.



    Ben yükletmedim. Aldığımda vardı. Sizde servisde yükletebilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _fire_

    abiler ben aracımı 24 matte aldım 25,500 e aracımı 12000 km aldım daha bakıma gitmedim ilk bakımına ben götürecem aracı şuan 14000 km de direksiyonda titreme var 130 km hıza ulaştığında araç direksiyon titreme yapıyor ama ben 160 zorladım bi iyi fena değil ama rüzgar aracı çok kesiyor aklınızda olsun bastımı araca dikkat edin . Birde kaskoyu kaça yaptırnız arkadaşlar yaptıranınız varsa ben 900 tl ye yaptırdım kaskoyu ak sigortada bana biraz pahalı geldi ama bu çıkıyor dedi kakocu fulll kasko dedi deprem sel terör herşey vardedi kaskonun içinde sizce nasıl.

    Benim kasko önceki arabamdan devam ediyordu. Fark olarak 70 Tl ödedim. Toplamda 662 Tl ye gelmiş oldu bana. Ancak, %60 hasarsızlık indiririm vardı.
    Önceki sayfalarda bir arkadaş yazmıştı kasko miktarını. Tam olarak hatırlamıyorum. Bakar söylerdim ama şimdi zamanım yok.
    Artık sen önceki sayfaları bir kurcalarsın.




  • arkadaşlar selamlar hepinize xenonla başlayalım farklı güçlerdeki ampul ve ışık akıları mevcut fakat tavsiyem 8000 k olan uzakdoğu diye tabir edilen çin malları.ben bu xenon takımını yaklaşık 5 senedir kullanıyorum hiç sorunsuz h4 bizim ampuller.bilgin olsun önceki arabamdan sökmüştüm malum o zaman 300 lira vermiştim şimdilerde 200 ye alınıyor hemde ışık olarak bayagı keskin alttaki sis farlarını sakın beyaz yapma,nedeni xenon parlak beyaz olduğu için kar,sis vb yolda sarı hüzme veren bir aydınlatman mutlaka olsum tavsiyem.dediğim gibi piyasası 200 kuruş yukarı verme ha çok kaliteli alacaksan o başka çok yukarılara çıkıyor.130 daki direksiyon titremesi için mutlaka servise veya bir rot balansçıya gitmenizi öneririm ön takım size birtakım uyarılar yolluyor bence ihmale gelmez çok önemli.rotil rot başı,salıncaklar gibi olabilir.kaskoya gelirsek bende mevcut kaskomun üzerine devam ettirip hasarsızlıkla başladım rasim abi gibi 700-800 gibi birrakam ödüyorum.kazsız belasız sürüşler hepinize.




  • arkadaşlar merhaba, bu sıralar sık sık giremiyoruz foruma, malum iş güç.. bu arada benim adım mehmet 27 yaşındayım muhasebe işi yapıyorum.. tepee'yi ilk alan insanlardanım 6 aylık güzel deneyimlerim var zaten bu forumda rayen arkadaş ile ilk hep yazan bizdik. hatta bi ara kimse yazmıyo bu forum böle kalır dedik:)
    arkadaşlar yakıt konusunda ben çok çok memnunum, 4500 km'yi geçtim maşallah çok iyi.. her gittiğimde benzinliğe 100 tl'lik alıyorum mazotu ortalama 40 litre felan ediyo. 750-800 km yol yapıyorum ortalama, uzun yol kısa yol karışık hızı fazla seven insan deilim, 90'ı geçtiğim azdır.
    araçtan hiç bir şikayetim yok, yalnızca mıcırlı asfaltta içeriye ses fazla giriyo sanki yani bana öyle geliyo, önceki aracımda içeri hiç ses almıyodu mesela.. artık vakit bulunca, keçe kaplatıcam tamponlara. konfor mükemmel, motor sesi zerre yok..
  • mehmet kardeş hoşgeldin hiç önemli değil sen kafana göre fırsat buldukça takıl burası senin mekanın size minnettarız arkadaşlar sağolsun katılımı eksik etmiyorlar rasim abi önderliğinde yola devam çok samimi ve sıcak bir paylaşım ortamı oldu Balıkesire selamlar..
  • Ben aracı alırken fiyat garantisi aldım.. Dolayısıyla teslim tarihinin 15 haziranı geçmesi asıl bayiye zarar verir. Benim aldığım bayii geliş tarihiyle alakalı bilgi veremedi. Bunun iki nedeni var, Çünkü bayiler aracı iki yolla sipariş ediyorlar; Ya peugeot'tan gelen gelecek araçlar listesinden aracın müşterinin isteklerine uygun renk ve donanımlı olanını seçiyorlar(ki sona kalırsanız bunu seçme şansınız kalmıyor) , ya da sizin istediğiniz donanım ve özelliklere has bir arac sizin adınıza üretiliyor( Araç bittiği anda şasi numarası sizin adınıza kayıtlı oluyor ve bu şekilde aracınızı takip edebiliyorsunuz fakat aracın maliyeti ve geliş süresi daha çok oluyor.).

    Bayilerin çoğu ilk şıktaki gibi araç listesinden araç seçtikleri için araç nerde, ne zaman gelir vs. gibi sorulara cevap veremiyorlar. Peugeot genel merkezindeki görevli böyle bilgi verdi.

    Sonuç olarak ben 8 nisanda şipariş verdim(araç ücretinin tamamını vererek) ve bana istanbuldan mepa oto isminde bir peugeot bayii. mayıs sonu haziran başı gelir dedi. Tabi sadece duyum.

    Merak edenlere duyrulur.




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.