Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.380
Cevap
18
Favori
713.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracım 20 bin km yi geçti. Son yakıt verisi 146 tl mazotla 704 km. Km'de 207 ykr yakmış. 100 km de 5,7 lt'ye tekabül ediyor. Ağırlıklı olarak şehir dışı değerleri.
  • Merhaba, bende Tepee 110 HP var. Bunun rölanti devri bana çok fazla gibi geliyor. Gaza basmaz iken 1000 devirden biraz fazlada duruyor. Hiç gaz vermeden debriyajı yavaşça çekince araba kalkıyor ve gitgide hızlanmaya başlıyor. Sizin araçların rölanti devri kaç acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faithless35

    Merhaba, bende Tepee 110 HP var. Bunun rölanti devri bana çok fazla gibi geliyor. Gaza basmaz iken 1000 devirden biraz fazlada duruyor. Hiç gaz vermeden debriyajı yavaşça çekince araba kalkıyor ve gitgide hızlanmaya başlıyor. Sizin araçların rölanti devri kaç acaba ?

    Evet dediğniz gibi sizin aracın rölanti devri fazla bizdeki 1000 devrin 1 çizgi altında
  • arkadaşlar, ben iş güç taşınma vs derken 2500 bakımına hala gidemedim araç 3500 km oldu, bi sakıncası olur mu ?
  • slm arkadaşlar edremit yeşili tepee aracımla bende aranızdayım artık benide eklerseniz sevinirim...
  • yol bilgisayarını kullanmayı tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • arkadaşlar merhaba; bildiğiniz gibi tepee'nin bagaj kısmında da bir 12V girişi mevcut. ben genelde telefon şarjı olarak kullanıyorum ancak merak ettiğim bu girişten laptop'ı da şarj edip edemeyeceğim? yani buna uygun şarj aletleri var piyasada biliyorsunuz. alıp kullansam aracın aküsünü sömürür mü sizce?
  • bugün görala, evrakları verdim, kredi onaylanırsa bende tepeli olacam inşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elninoo1

    yol bilgisayarını kullanmayı tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...



    Bir OUTDOOR'cu daha katıldı aramıza. hayırlı olsun aracınız. Yol bilgisayarı silecek kolunun ucundaki düğme yardımı ile çalışır. O butona her bastığınızda ortalama tüketim, anlık tüketim. gidilen km, tarih ortalama hız ve kalan yakıtla gidilebilecek km'yi gösterir. Verileri sıfırlamak için ilgili butonu kısa bir süre basılı tumanız yeterli olacaktır.

    Not: Aracınız edremit yeşili olunca OUTDOOR olarak düşündüm. ve A tipi ekran bilgileri verdim.
  • Yardımlarınız için çok tşk.ederim.Aracım 1.6 premium 90 hp
  • arkadaşlar 2011 modellerde ön camlara elini koyduğunuz zaman kendiliginden durmuyor 2011 lerde yokmu yada var aktifmi değil cevaplarsanız sevinirim
  • Arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum hepinize iyi forumlar dilerim benim bir sorum olucak bizde 2007 jetta var benzinli biliyorsunuz benzin de pahalı bizde hem yüksek model olsun hemde az yaksın diye uzun yıllar bineceğimiz bir araç arıyoruz partner tepee kafamıza yattı gibi lakin araç ticari olduğundan vergileri biraz ağır gibi beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim... Saygılar.
  • PEUGEOT Partner TEPEE Premium 1.6 HDİ 90 Hp Manuel 2011 model (İlave özellikler; Görüş paketi, modüler paket fiyata dahil)

    kullanan arkadaşlar bu aracı önerirmi acaba kampanya dahilinde indirimli bi fiyattan alacam artıları eksileri nelerdir gücü yeterlimi yokuşlarda bayılma sorunu yaşarmıyım yakıt tükemi nasıldır acil bilgilendirirseniz sevinirim yarın sabah başvuracam sizin bilgileriniz ışığında bu gece karar vermem lazım...

    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taner istanbul

    Arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum hepinize iyi forumlar dilerim benim bir sorum olucak bizde 2007 jetta var benzinli biliyorsunuz benzin de pahalı bizde hem yüksek model olsun hemde az yaksın diye uzun yıllar bineceğimiz bir araç arıyoruz partner tepee kafamıza yattı gibi lakin araç ticari olduğundan vergileri biraz ağır gibi beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim... Saygılar.


    Seçimiziniz güzel. Vergi konusunda 6 yıl aynı MTV yi ödüyorsunuz. 348*2. Ama alırken de ÖTV indiriminden faydalınıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kavaklı_alper

    PEUGEOT Partner TEPEE Premium 1.6 HDİ 90 Hp Manuel 2011 model (İlave özellikler; Görüş paketi, modüler paket fiyata dahil)

    kullanan arkadaşlar bu aracı önerirmi acaba kampanya dahilinde indirimli bi fiyattan alacam artıları eksileri nelerdir gücü yeterlimi yokuşlarda bayılma sorunu yaşarmıyım yakıt tükemi nasıldır acil bilgilendirirseniz sevinirim yarın sabah başvuracam sizin bilgileriniz ışığında bu gece karar vermem lazım...

    şimdiden teşekkürler...


    Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Bende OUTDOOR var ama motor ve ağırlık olarak aynı olduğu için yazayım. Motor gücü 90 hp az gibi görünse de bu araç için yeterli seviyede. Klima kapalı 2 kişilik kullanımlarda virajlarda yavaşlamadıktan sonra kolay kolay 4'e düşmez. 5 kişi ve yüklü kullanımlarda aynı biçimde rampa yukarı viraj yavaşlamaları dışında 4. vitesle rampa çıkabilirsiniz. Klima açıkken doğal olarak etileniyor. Sollamalarda düşük vitesleri tercih etmekte yarar var. Bir olumsuzluk çok dik rampalarda ilk kalkışta gaz yememe sorunu ile karşılaşabilirsiniz. Ama onu da her zaman yapmıyor. Amartisörleri serttir. Ama bozuk yola girlmediği sürece sorun olmaz. Yol bilgisayarı verileri gayet yeterlidir. Kapı açık, yakıt düşük ( ışık yandığında ) el freni çekik, buzlanma riski uyarıları vardır ( sinyal sesiyle birlikte ekranda yazı çıkar ) Bunlar yol bilgisayarından bağımsızdır. Arka koltuk fonksiyonelliği hiç bir hafif ticaride yoktur ( berlingo hariç ) Ses sitemide bir ticari için yeterli düzeyde.




  • Arkadaşlar tepee nin 90 hp lik versiyonlarında araç yokuş çıkarken zorlanıyormu en fazla kaç hız yapıyor ve 90 hp likle 110 hp lik arasındaki ne gibi farklılıklar var birde arabanın amartisörlernin sert olduğu hakkında bilgi aldım beni bu konular hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...Saygılar.
  • selamlar bizim araçlarda tork eğrisi grafiği aklıma takildi hiç bi yerde bulamadim bilgisi olan varmidir.?

    birde 110 luk aracimda +20 tork overbosst yapmakda deniliyor bunun grafikdeki eğrisini merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taner istanbul

    Arkadaşlar tepee nin 90 hp lik versiyonlarında araç yokuş çıkarken zorlanıyormu en fazla kaç hız yapıyor ve 90 hp likle 110 hp lik arasındaki ne gibi farklılıklar var birde arabanın amartisörlernin sert olduğu hakkında bilgi aldım beni bu konular hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...Saygılar.


    Motor gücü 90 hp az gibi görünse de bu araç için yeterli seviyede. Klima kapalı 2 kişilik kullanımlarda virajlarda yavaşlamadıktan sonra kolay kolay 4'e düşmez. 5 kişi ve yüklü kullanımlarda aynı biçimde rampa yukarı viraj yavaşlamaları dışında 4. vitesle rampa çıkabilirsiniz. Klima açıkken doğal olarak etileniyor. Sollamalarda düşük vitesleri tercih etmekte yarar var. 110 hp lik versiyon doğal olarak daha iyidir. Amartisörler sert özellikle bozuk yolda otomobil konforu aramamak lazım. Ama uzun yolda çok sorun yok. 110'luklar P.PACK olarak geçiyor, farklı olarak otoklima, içeriden kumandalı çocuk kilidi, aux girişi, c tipi yol bilgisayarı ekranı, arka kapı camlarında perde mevcut. Birde cam tavanlı model var.




  • 110 bg modelin hızlanma viedosu elinde olan var mı
  • arkadaşlar benim bir önceki sorumu cevaplarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.