Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.380
Cevap
18
Favori
713.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Günaydın.Bende okuldan yeni geldim, sınav olduk izin alıp geldim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eypskry

    abiler lakalar cıkmadıgı için bu akşam cıkaramadılar bakalım yarın öglene nasipse çıkacak bide benim menüde türkçe sanırsam tam karıştıramadım ama türkçe yazıları dikatimi çekti birde torpidodaki mp 3 girişi bendede yok
    abiler senelik kasko ücreti ne kadar ödediniz


    Bende ak sigortaya yaptırdım 560 tl ödedim (%60 hasarsızlığım var) sıfırdan kaskoda 1000 lira civarı birşey tutuyordu sormuştum.Firmalara göre çok farklılıklar gösteriyor ilk başta başak sigortaya yaptırdum 870 tl gibi bişi çıkarmışlardı sonra biraz araştırdımki fazla vermişim direk iptal ettirdim.En uygunu ak sigorta geldi oraya yaptırdım dostum.Sende iyice araştır birkaç yerden fiyat al öyle yaptır.
  • S
    quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    agates aracın çok güzel Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin hangi rengini görsem bir başka güzel arkadaş.

    Saolasın Gökhan kardeşim , herkesin araçları çok güzel ,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin hepimize....
  • Teşekkürler Gökhan Abi
    quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    Apo ara ara gir bari çok özletme kendini bu çizimi sana yolluyorum.

  • SLM ARKADAŞLAR BEN ANKARA'NIN İLÇESİNDE OTURUYORUM BEN AK SİGORTAYA YAPTIRDIM KASKOMU 917 TL ÇIKTI PEUGEOT ANLAŞMASI DİYE BİŞEY VAR ONUN İNDİRİM DAHİL BUNDAN AŞAĞI ÇIKMIYOR YENİ YAPTIRAN ARKADAŞLARIN HABERİ OLSUN HE BİRDE ŞU VAR TERÖR VE AFET 'E KASKONUN ÖDEDİ TUTARI %20 VAPARSA KASKOCU KASKO DÜŞÜYOR BU AKLINIZDA OLSUN OZAMAN FİYAT 750 CİVARINA DÜŞÜYOR BU NU SAKIN GİRDİRMEYİN TAM YAP DEİYN TERÖR VE AFETİ KASKONUZA TAM GİRSİN KASKOCU BUNU SÖYLEYİN BİRDE KAZADA ARAÇ VERİYORMU VERMİYORMU MİNİ ONARIM VARMI YOKMU ONU SORUN BAKIN FİYAT NE KADAR ÇIKACAK BEN ÇOK ARAŞTIRDIM BİRDE ARAÇ DEĞERİ KORUMA VARMI KASKOCUNUZA BUNLARI BİR SORUN BAKALIM NE DİYECEK YAPTIRAN ARKADAŞLAR ARAÇ ÇEKME VARMI,MİNİ ONARIM VARMI,VARKA KAÇKEZ YILDA BU DEDİKLERİMİ SORUN BAKIN NEDİYECEK BİRDE KAZADA ARÇ VERİYORMU KAÇ GÜN ONUDA SORUN BAKIN NEDİYECEKLER ?????????
  • BİRDE ARKADAŞIMIZIN BİRİ BAKIM FİYATINI SORMUŞ 15000 KM BAKIM FİYATI ABC PEUGEOT 'TA 200 TL BEN ORDA YAPTIRDIM . YENİ ARKADAŞLARADA HAYIRLI OLSUN
  • ARKADAŞLAR BİR ESKİ OLANLARA BİŞEY SORACAM SİZİN ARACINIZDA VİTES DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA DEBRİYAJDAN ÇEKERKEN AZBİ OYNAMA YAPIYORMU YÜKE GELDİĞİNDE Bİ BAKARMISINIZ ÖZELLİKLE 3, 4,5 VİTESLERDE VİTESE TAKIP DEBRİYAJDAN ÇEKERKEN TAM YÜKE BİNDİĞİ SIRADA ARAÇ'IN VİTESİNDE AZBİ OYNAMA YAPIYORMU BİR DİKKAT EDİN???
  •  <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


    buda benim canavar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohanCruyff14 -- 27 Mayıs 2009; 20:26:54 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JohanCruyff14
    buda benim canavar

    Taş gibi taşşş
    kazasız belasız inşallah..
    Ben maça kaçar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 27 Mayıs 2009; 23:55:37 >
  • fire arkadaş bizde öyle bir sorun yok.. oynama felan yapmıyor.. belki sen ayağını debriyajdan çekerken farkında olmadan yapıyor olabilirmisin?
  • JohanCruyff14 , Hayırlı olsun güle güle kullan üstad.


    bu arada bugun 2500 bakımına gittim servisde jant yakaladım bir tane başka bir tepee de :



     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • vay be spoyler-film-jant güzel olmuş
    ama aracın rengi pek hoşuma gitmedi açıkçası
  • abiler allah razı olsun hepnizden bugun cıkardım aracı 70 km oldu dah amozaot ibresi kımıldamadı bende anlamdım
    kasko işini yapamdık daha axa bugun 1900 fiyat cıkardı genel sigorta1180 dedi hdi sigrota 1069 fiyat vergi dediginiz rakamlara sakaryada yok abi bi yardımcı olursanız aslında fena olmaz birde kırmızı arac vardı bugun sakaryada test surusunde tamponlar falan aynı rekn o zman daha bi baska durmuştuı araba birde hocam jantları orjinal lastikleremi taktın
  • Serdar hayırlı olsun tekrar Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.sakın yaşın tutmadan bir iki tur atayım deme ha..çok farklı boyutları var çünkü aileni zor durumda bırakma.tüm gözler artık üzerinizde olur mahallede bunu göreceksin.ben ilk aldığım zamanlar böyleydi.renk de çok yakışmış kardeşim harika..
  • eypskry kardeş şöyle bir durum var bizim genelde 500 ila 700 çıkardığımız rakamlar % 60 hasarsızlık içermekte bu senin kafanı karıştırmasın.sen direk en üst tarifeden başlayacağın için haliyle rakam biraz yukarıda olacaktır.900 ila 1000 seviyeleri gibi ben genel sigortaya yaptırdım.normal yani böyle işlemekte
  • adaş (Black Snow) bu aracın rengi çok güzel aksesuarlarda harika durmuş ama bence premium pack ve jantlarıda o resimdeki orjinal beş kollu olanı yokmu hani şu Rasim abinin duyan bilen gören haber versin dediğinden tadından yenmezdi bana göre tabi yalnız modifiye araca çok iyi gidiyor vesselam siz ne dersiniz arkadaşlar çok heybetli değilmi...
  • eypskry kardeş sen bu işin adını çabuk koy yada aracı kullanma taki kasko yaptırana kadar çok tehlikeli neme lazım.hatta kasko yapılana kadar kapalı otoparkta muhafaza et.bir arkadaşımın ilk gece aracını çalmışlardı aldığı ilk gece ya.gerçi senin aracın yeni fakat riskli bende ilk aracımı aldığımda satan adam bize bir anahtar vermişti.bizde iyice kıllandık aracı kasko yapmadan kapalı otoparkta tutmuştuk sağlam olmuştu anlıyacağın bence sende risk etme..
  • Anladım sen ağır abi renkler seviyorsun değilmi ben özelim gibi daha dikkat çeken..fark edilen
    quote:

    Orjinalden alıntı: XaPoX

    vay be spoyler-film-jant güzel olmuş
    ama aracın rengi pek hoşuma gitmedi açıkçası
  • Serdar aracın hiç bir noktasında nazar boncuğu görememekteyim kem gözlere karşı mutlaka dışarıdan gözüken tipte olsun.veya maşallah yazısı gibi..tavsiyem.
  • arkadaşlar rasim abinin dediği karter korumaya baktım.aracı silerken fakat aracın motor bölümü ön lastiğin bitim hizasına kadar komple bir plastik malzeme ile kapalı bayağı izalasyonlu anlayacağınız merak edip bakanınız varmı bilemiyorum.Rasim abi sen nerdesin bu arada...! bu plastik malzemeyi söküp te altına koymak mı acaba.Mehmet (dark boys) kardeş sende karter koruma vardı diye biliyorum dediğim durum nasıl görme şansın oldumu.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.