'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 38041 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Gidip, Toros dağlarına bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu Dünya'da hiç bir güç ve kuvvet asla bizi yenemez.
Suicide the comfort that I crave , Kill me now and send me to my grave Suicide you're listening to me , Let me die and finally be free Suicide salvation from my pain My demise humanity to blame Suicide my life is in your hands
Eğer bir millet, iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet, bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur.NICCOLO MACHLAVELLI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 3 Mart 2009; 22:48:39 >
Here comes the rain again ,Raining in my head like a tragedy ,Tearing me apart like a new emotion ,I want to breathe in the open wind ,I want to kiss like lovers do ,I want to dive into your ocean ,Is it raining with you?
''Türkün millî hissi, artık ocağında ateşlenmişti. Artık Türk, Cennet'i değil, eski, hakîkî büyük Türk cedlerinin mukaddes miraslarının,son Türk ellerinin müdafaa ve muhafazasını düşünüyordu.'' BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
swat882 bak aslanım daha yaşın çok küçük efendi olmaya çalışın, terbiyesizlik yapmayın ben bu resmi fenebahçeli yetkililere göndersem seni kimse kurtaramaz, hoş fenerli falan da değilim önce insanım.
"Türk milleti tab'en demokrattır"M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, Sana Türkmüsün, Kürtmüsün, Ermenimisin, Lazmısın diye sormuyorum. Ekmek yediğin Vatanını seviyor musun diye soruyorum? Başkalarını düzeltmek istiyorsanız önce kendinizi düzeltiniz. Hz.Ömer, X-Fire Call of Duty 2 GamersAdana25+http://aresturk.blogcu.com
swat882 bak aslanım daha yaşın çok küçük efendi olmaya çalışın, terbiyesizlik yapmayın ben bu resmi fenebahçeli yetkililere göndersem seni kimse kurtaramaz, hoş fenerli falan da değilim önce insanım.
allah allah sen ne kadar akıllısın sen hiç eziqfb.com diye bi site biliyo musun...saçma saçma konuşma konuyu uzatma işte tamm dedik..bende insanım sen kafanı yorma dostum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 3 Mart 2009; 23:32:00 >
Tabiki kaplumbağa ömrü boyunca bahsettiğiniz hayvanların 7 ceddini görüyor, ve gömüyor
Yaşama süresi bilenen en uzun hayvan 177 yıl ile Galapagos’ta yaşayan dev kaplumbağa. Bunu 123 yıl ile kutu kaplumbağası,100 yıl ile de uzun balina izliyor.