Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Jailbreaklı iphone'a app atma(RESİMLİ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Jailbreaklı iphone'a app atma(RESİMLİ) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Seytan Kobra

Sisteme Gözat

1 Mart 2009, 13:06:50  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1-İphone'unuz hangi firmware ise o firmware'in Mobile İnstallation dosyasını aşağıdaki linklerden indirin;

Firmware 2.2.1 http:/****.com/files/201586709/mip_v2.2.1.zip
Firmware 2.2http:/****.com/files/172967252/MobileInstallation_Firmware_2.2.rar
Firmware 2.1http:/****.com/files/172967251/MobileInstallation_Firmware_2.1.rar
Firmware 2.0.xhttp:/****.com/files/172967250/MobileInstallation_Firmware_2.0.x.rar

( Rapid-share) gelicek

2-
İphone'unuza Bossprefs programını cydia'dan indirin ve SSH'ı açın,pcye bağlayın

şimdi WinSCP programını açın host name'ye iphone'unuzun ip adresini yazın user name'ye ''root Pasword'e ''alpine'' yazın ve Protocol'dan ''SCP''yi seçin velogin olun yes diyin.

"/System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework" klasörüne girin...

Şimdi Mobileİnstallation dosyamıza sağ tıklıyoruz Rename diyoruz ve sonuna .bat yazıyoruz.Ama bu dosyanın yedeğini almayı unutmayın.

Şimdi Firmware'unuza göre başta indirdiğiniz ''Mobileİnstallation'' dosyasını buraya atın.

Sonra attığınız mobileinstallation dosyasına sağ tıklayıp ''Properties'' e tıklayın.
Şu şekilde doldurun;

Group : wheel
Owner: root

Permissions bölümünü ise;

(x doldurun demek)

Owner xR xW xX

Group xR xW xX

Others xR xX

Octal 0775

yazın ve ok diyin.

Sonra ipod touch/iphone'unuzu pcden çıkartın.

Açıp kapayın ve cihazdan itunes store'a girip bedava bir uygulama yükleyin

Bundan sonra ipa. dosyalarına tıkladığınızda itunes açılıcak ve direk atıp oynayabileceksiniz.

Eski nick:izmirli mert
llDenon AVR-1907 ll JBL SCS200-5 5.1 Ev Sinema Seti ll JBL E-60 kolon(2 adet) ll Philips dvd oynatıcı ll Samsung 32R71B lcd tv ll

Kirk Hammet

Sisteme Gözat

1 Mart 2009, 13:29:06  

Teşekkürler. Eliine sağlık.

farukkk

1 Mart 2009, 14:20:17  

önemli konu linkleri bölümüne eklenmiştir

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

scrtlg

1 Mart 2009, 16:01:11  

2.2.1'i bilmiyorum ama en son 2.2'de dahi bu islemi cydia'da "mobile installation" gibi bir aramayla cok daha hizli yapabiliyoruz.

Limon Sozluk
0hann3s

1 Mart 2009, 17:48:13  

iTunese girin .ipa ları attıgınız bölüme .app klasörünü atın sync yapın bu kadar ugrasmanıza gerek yok.
2.x.x versiyonlarda yetkilendirme yapmanıza gerek yok, otomatik yapılıyor. normal kullanıcıysanız gerekmez yani. Jaibreak yapınca kendini hacker sanan arkadaslar varsa onlar kullanabilirler =) saygılar sevgiler. kolay gelsin.

El Diablo

1 Mart 2009, 18:36:37  

Eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 1 Mart 2009; 18:32:10 >

Seytan Kobra

Sisteme Gözat

1 Mart 2009, 18:37:13  

Yorumlarınız için teşekkürler.

Bu işlem zaten bir kerelik yaptıktan sonra ipa. dosyalarına tıklayın itunesda çıkıcak zaten direk sync ederek iphone'a atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seytan Kobra -- 1 Mart 2009; 18:43:39 >

llDenon AVR-1907 ll JBL SCS200-5 5.1 Ev Sinema Seti ll JBL E-60 kolon(2 adet) ll Philips dvd oynatıcı ll Samsung 32R71B lcd tv ll

zotokan

4 Mart 2009, 12:11:55  

Hocam atamıyorum winscp de login olamıorum dier herseyi yaptım burda tıkandım bana yardım edin lutfen connection timed out diyoRR!!!!!!!!

oktayakgoz

4 Mart 2009, 24:34:37  

iphone için file explorer var mı ?

yada iphone atıp oyun ve dosyaları daha sonra reset gibi bi işlemden sonra bilg olmadan oyunları yükleyebiliyonuz mu

Hp Pavilion 9730
Seytan Kobra

Sisteme Gözat

4 Mart 2009, 16:36:41  

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

iphone için file explorer var mı ?

yada iphone atıp oyun ve dosyaları daha sonra reset gibi bi işlemden sonra bilg olmadan oyunları yükleyebiliyonuz mu

Bilgisayar olmadan oyun ve programları cydia ile yükleyebilirsin ama çok az çeşit var.

Seytan Kobra

Sisteme Gözat

4 Mart 2009, 18:09:12  

quote:

Orjinalden alıntı: zotokan

Hocam atamıyorum winscp de login olamıorum dier herseyi yaptım burda tıkandım bana yardım edin lutfen connection timed out diyoRR!!!!!!!!

Yanlış yazıyorsun o zaman tekrar dene ip adresini doğru yazdığından emin ol ve telefon ile bilgisayar aynı modeme bağlı değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seytan Kobra -- 4 Mart 2009; 18:04:33 >

zotokan

4 Mart 2009, 19:01:26  

tamam konu halloldu cok tesekkurler mert kardes allah razı olsun

zotokan

4 Mart 2009, 19:04:37  

ohh rahatladım yaa ne zor ismis bu cok saol baba msnden ayrıca ugrastın benimle cok cok cok cok tesekkurler

edasdemir

Sisteme Gözat

4 Mart 2009, 21:09:39  

teşekürler

INTEL Core2 Duo E8400, 3.0 GHz - ASUS P5KE WIFI P35 -KİNGSTON 2GB 2 X 1024 800 MHZ DDR-2 -PALIT 9600GT Sonic - 500 GB SAMSUNG 16MB SATA2 -19 SAMSUNG 920 TFT LCD -ASUS TA951 350W -ASUS 1814 BLT SATA DVDRW SİYAH
Seytan Kobra

Sisteme Gözat

4 Mart 2009, 22:44:28  

Rica ederim.

erkan_163

27 Mart 2009, 12:14:50  

Çok sağol kurtardın ipa yukleyememe derdınden

Kaan890

28 Mart 2009, 22:30:27  

klavyene sağilık çok işime yaradı

bld

4 Nisan 2009, 24:26:30  

aynen dediginiz gibi yaptım telefonu kapadım actım elma logosu kaldı ve tel acılmadı.

sylargray

4 Nisan 2009, 24:32:35  

quote:

Orjinalden alıntı: bld

aynen dediginiz gibi yaptım telefonu kapadım actım elma logosu kaldı ve tel acılmadı.

Yanlış mobileinstallation dosyasını atarsan telefon elma logosunda takılı kalır. Telefon açılmasa bile ssh ile telefona bağlanabilirsin. Eğer doğru mobile installation dosyasını atarsan telefon sorunsuzca açılır. Ama atamazsan malesef restore etmen gerekecek.

When I was a kid, I used to wish some stranger would come and tell me my family wasn't really my family. They weren't bad people, they were just ... insignificant. And I wanted to be different. Special. I wanted to change. A new name, a new life...
-Twitter
RevidaL

Sisteme Gözat

13 Nisan 2009, 10:08:34  

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 13 Nisan 2009; 10:18:58 >

XTC | RevidaL |
Gitarist
Yumuşak olma ezilirsin, sert olma kırılırsın.
Mutluluğun asıl kaynağı, sahip olduklarının değerini bilmektir...
How I Met Your Mother Fan
It's gonna be legen...wait for it Dary!
17∞Carpe Diem
deimos

13 Nisan 2009, 24:25:25  

Guzel olmus, eline saglik

murtezacan

14 Nisan 2009, 12:25:26  

Güzel anlatım fakat caf caflı biraz. iPhone'unuza Cydia'dan Installous adlı programı yükleyin, pc ye ihtiyacınız yok. App Store'un full free olduğunu düşünün yani.

painkiller004

15 Nisan 2009, 1:04:58  

quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

Güzel anlatım fakat caf caflı biraz. iPhone'unuza Cydia'dan Installous adlı programı yükleyin, pc ye ihtiyacınız yok. App Store'un full free olduğunu düşünün yani.

Cydia'da bu programı bulamadım ben birşey çıkmıyor bunu yazınca

Edit: nedenini buldum http://www.installous.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller004 -- 15 Nisan 2009; 1:15:06 >

SONY VAIO VGN-Z21XN/B | Packard Bell TJ65-DT-008TK | Apple iPhone 3GS 32Gb | Nokia N95 | Powerway N777 | Sony DSC-T77
memre111

20 Nisan 2009, 12:23:17  

Beyler yardım lütfen ne yaparsam yapayım shazam uygulamasını yüklüyorum ama simge bir türlü gözükmüyor. Free app yükledim itunes hesap oluşturdum mobileinstallation pack i yükledim olmuyor olmuyor ne yapacam şimsi. Telefonda 2.2.1 yüklü...
proed

24 Nisan 2009, 2:52:11  

ya sıkıntı bendemi anlamadım ama bu verdiğin link tam deilki 2.2.1 i indirmem için :S

Seytan Kobra

Sisteme Gözat

24 Nisan 2009, 11:23:59  

quote:

Orjinalden alıntı: proed

ya sıkıntı bendemi anlamadım ama bu verdiğin link tam deilki 2.2.1 i indirmem için :S

Yildizli yere rapid share yaz...

mehme@

28 Nisan 2009, 21:33:09  

teşekkürler güzel anlatım

a p p l e t u r k . n e t
0hann3s

29 Nisan 2009, 16:53:21  

quote:

Orjinalden alıntı: 0hann3s

iTunese girin .ipa ları attıgınız bölüme .app klasörünü atın sync yapın bu kadar ugrasmanıza gerek yok.
2.x.x versiyonlarda yetkilendirme yapmanıza gerek yok, otomatik yapılıyor.
Normal kullanıcıysanız gerekmez yani. Jaibreak yapınca kendini hacker sanan arkadaslar varsa onlar kullanabilirler =)
Saygılar sevgiler. kolay gelsin.

abi şakamısınız? oraya yorum yazdık kimse sallamamıs bile itunesi acın .app klasörünü applications bölümüne bırakın.
iTunes onu ipaya ceviriyor zaten anında sync ettikten sonra Belgelerim\Müziğim\iTunes\Mobile Applications kımına ipa olarak gelicektir.
Daha sonra ipa olarak kullanmak isterseniz yada internet ortamında ipa olarak paylasmak isterseniz buradan alabilirsiniz.
Anlatım iyi hoşta gereksiz. Sesimi duyan yokmu ya =D
Hea bu arada .ipa klasörlerini yeniden .app ye cevirmek isterseniz sag tus tıklayıp, birlikte ac seceneğinden winrar'ı secin,
aa bide bakmıssınız app =D
Bu arada SSH programı icin Winscp mecbur kalmadıkca(yetklilendirme kodu kullanamız gerekmedikce, daha dogrusu
yetkilendirme kodu değiştirmeniz gerekmedikce) Kullanmayın. iFunBox programını kullanın. Kabloyla baglanıyorrsunuz veri trasferi cok hızlı..
Ama yok ben hackerım Wİnspc ile baglanırım illa diyosanız root la alpine yazmayı ögrenin ahsdua=D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0hann3s -- 29 Nisan 2009; 17:35:45 >

Joga_Bonit0

29 Nisan 2009, 16:58:01  

ben şu cümleyi anlamadım :)

Bundan sonra ipa. dosyalarına tıkladığınızda itunes açılıcak ve direk atıp oynayabileceksiniz.

Seytan Kobra

Sisteme Gözat

29 Nisan 2009, 18:41:27  

quote:

Orjinalden alıntı: Joga_Bonit0

ben şu cümleyi anlamadım :)

Daha nasıl açıklayayım.

İnternetten indirdiğin ipa. dosyaları direk itunesta açılmaz.İki kez tıklarsın itunes açılır ve applications bölümünde uygulama gözükür daha sonra iphone'u bağlayıp sync edersin ve uygulama iphone'a yüklenir...

@0hann3s;

Ben Mobileİnstallation dosyasını atmayı gösterdim uygulama yüklemeyi değil.Her uygulamayı WinSCP ile yüklemiyoruz zaten.Bir kereye mahsus yapıyoruz bu işlemi...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seytan Kobra -- 29 Nisan 2009; 18:42:33 >

Vulture.

1 Mayıs 2009, 18:33:27  

şu anlatımları adam gibi yapsanız boşyere uraşmasak.. yaptın yorumlardan anladın kadarıyla wireless modem olmalı ve pc ve iphone aynı modeme bağlı olmalı bunu desende bizde otistikler gibi uraşmasak iphoneda ip adress die bshi yok wifi adress yazıorm programa kabul etmio

| Samsung 32B530 Full HD | Xbox 360 Elite | Playstation 3 120gb | iPhone 2g 8gb | PSP Slim 8gb | PC: E4500,8800GT 512mb,2gb ram | Samsung 226CW | Logitech X230 |

Gaming Since Forever®
Seytan Kobra

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2009, 19:46:28  

quote:

Orjinalden alıntı: Vulture.

şu anlatımları adam gibi yapsanız boşyere uraşmasak.. yaptın yorumlardan anladın kadarıyla wireless modem olmalı ve pc ve iphone aynı modeme bağlı olmalı bunu desende bizde otistikler gibi uraşmasak iphoneda ip adress die bshi yok wifi adress yazıorm programa kabul etmio

Ayarlar>Wi-Fi>Bağlı olduğunuz wireless'ın yanındaki mavi ok işaretine basın ip adresi yazar.

Vulture.

2 Mayıs 2009, 23:33:50  

quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

quote:

Ayarlar>Wi-Fi>Bağlı olduğunuz wireless'ın yanındaki mavi ok işaretine basın ip adresi yazar.

herangi bi wifi bağlı olamıyorum pc başında sorun orda modem kullanıyorum yukarda yazdığımda oydu.

| Samsung 32B530 Full HD | Xbox 360 Elite | Playstation 3 120gb | iPhone 2g 8gb | PSP Slim 8gb | PC: E4500,8800GT 512mb,2gb ram | Samsung 226CW | Logitech X230 |

Gaming Since Forever®
firadiko

Sisteme Gözat

4 Mayıs 2009, 18:51:26  

ip adresini yazıyorum telefonda yazandan fakat program acılmıyorr

Seytan Kobra

Sisteme Gözat

4 Mayıs 2009, 19:07:15  

quote:

Orjinalden alıntı: firadiko

İphone'dan bossprefs programına girip SSH'ı açın.İphone ile pc aynı modeme bağlı olucak id:root pw:alpine olucak protocolden SCP'yi seçin ip bölümüne iphoneda yazan ip adresini yazın.

Vulture.

6 Mayıs 2009, 24:04:28  

quote:

quote:

İphone'dan bossprefs programına girip SSH'ı açın.İphone ile pc aynı modeme bağlı olucak id:root pw:alpine olucak protocolden SCP'yi seçin ip bölümüne iphoneda yazan ip adresini yazın.

kardeş bizi neden anlamıyorsun bizde modem wireless diil kablolu modem war allanı sewiosan pcle iphone u nası aynı modeme balim

Gaming Since Forever®
By TopisT

6 Mayıs 2009, 24:07:26  

GÜZEL ANLATM SAOL

Seytan Kobra

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2009, 16:25:40  

quote:

quote:

quote:

kardeş bizi neden anlamıyorsun bizde modem wireless diil kablolu modem war allanı sewiosan pcle iphone u nası aynı modeme balim

Wireless modemin yoksa wincsp ile bağlanamazsın.Operatöründen internet paketiğ alıp cydia dan mobile installation yükleyebilirsin...

[KEO]

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2009, 18:04:29  

Benim Cydia da mobile installation yok, sanirim fazla source yok bende ondan...

ingilizanahtari var bi de standart sourcelar, turkce iyi source lar varmi, yada ingilizce farketmez, eklemeliyim sanirim.

Seytan Kobra

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2009, 21:39:04  

quote:

Orjinalden alıntı: [KEO]

Benim Cydia da mobile installation yok, sanirim fazla source yok bende ondan...

ingilizanahtari var bi de standart sourcelar, turkce iyi source lar varmi, yada ingilizce farketmez, eklemeliyim sanirim.

Mobile İnstallation için cydia.hackulo.us Source'unu ekleyebilirsin.

ttsel

7 Haziran 2009, 17:32:37  

buneya bin dolar verecez birde karedi kartı verip program satın alıcaz yükleme yapmak için bi sürü saçma sapan işlere zaman ayırıp kafa yorucaz soygun bu iphone beş para etmez ne varsa nokıada kurtulucam bu ipnehoneden

pasa23

9 Haziran 2009, 22:27:29  

zaten senin gibilerin iphone alması hata

CORE 2 DUO E 6750 - POWER COLOUR 1950 EXTREME 256 BİT - OCZ - 2x1 GB DUAL DDR2 800 REAPER - SAMSUNG 200 HDD - GİGABYTE S3 - PHİLİPS 190 G6FB MULTİ MEDYA i-phone 3 g 8 gb
xendaba

10 Haziran 2009, 12:55:35  

quote:

quote:

2.x.x versiyonlarda yetkilendirme yapmanıza gerek yok, otomatik yapılıyor.
Normal kullanıcıysanız gerekmez yani. Jaibreak yapınca kendini hacker sanan arkadaslar varsa onlar kullanabilirler =)
Saygılar sevgiler. kolay gelsin.

abi şakamısınız? oraya yorum yazdık kimse sallamamıs bile itunesi acın .app klasörünü applications bölümüne bırakın.
iTunes onu ipaya ceviriyor zaten anında sync ettikten sonra Belgelerim\Müziğim\iTunes\Mobile Applications kımına ipa olarak gelicektir.
Daha sonra ipa olarak kullanmak isterseniz yada internet ortamında ipa olarak paylasmak isterseniz buradan alabilirsiniz.
Anlatım iyi hoşta gereksiz. Sesimi duyan yokmu ya =D
Hea bu arada .ipa klasörlerini yeniden .app ye cevirmek isterseniz sag tus tıklayıp, birlikte ac seceneğinden winrar'ı secin,
aa bide bakmıssınız app =D
Bu arada SSH programı icin Winscp mecbur kalmadıkca(yetklilendirme kodu kullanamız gerekmedikce, daha dogrusu
yetkilendirme kodu değiştirmeniz gerekmedikce) Kullanmayın. iFunBox programını kullanın. Kabloyla baglanıyorrsunuz veri trasferi cok hızlı..
Ama yok ben hackerım Wİnspc ile baglanırım illa diyosanız root la alpine yazmayı ögrenin ahsdua=D

hocam niye sallamamışlar sana söyleeyim çünkü kör cahil anlatmışsın ve söylediklerin yanlış .. hoş burada anlatılana hiç gerek yok ama senin söylediğin daha saçma sen kendini hacker zannetmişsin ama saçmalamışsın

1: app klasörünü at itunes .ipa ya çeviriyor filan demişsin senin sağ elinle sol kulağına uzanmayı seviyorsun galiba zaten heryerde .ipa var ne diye bunu app yapıp sonra .ipaya çevirsin adam zaten .ipayı bulmuş çift tılklayacak senin dediğin yere atacak ama
sen mobile installiton fix kurmazsan o itunes a attığın hiçbr program telefona yüklenmez daha bunu bilmiyorsun

2: itunes un .ipa ya çevirdiği .ipayı paylaşırsan senin o paylaştığın dosyayı alan kişilerin hiçbiri kuramaz çünkü itunes o ipa çevirme işleminde sadece o pc için çalışır olarak yapıyor başka pc de denediğinde yetkn yok vs gibi hata alırsın

ve çok uyanık olarak .app yi winziple ziplersen uyanık arkadaşım itunes applications kısmınada hiçbir uygulamanın resmini göstermez

3: winscp ile hacker olunmaz ama ifunbox ile milletin sövgüsünü almaya niyetlisin

a) ifnbox ile atacağın dosya telefonu birden sadece restore ile karşılaştırabilir
b) ifunbox ile yetki veremezsin dosya almak için ok ama telefona dosya yüklemek için asla deneme

çok büyük ihtimalle senin telefonuna birisi mobileinstal fix yüklemiştir sen bunun bile farkında olmadan bu olmadanda olduğunu düşünüyorsundur .

seni kimse sallamamış çünkü söylediklerin baştan sona yanlış ve yanıltıcı sanırım doğru ve kaile alınır şeyler söylersen senide sallarlar ..

haa bu yönteme ne gerek var gir cydiaya ekle bir source
cydia.alpden.com
apt.ingilizanahtari.com
cydia.ikaynak.com

gibi hepsinde mobile installition fix var install de kurulsun ne bapğlantı ne yetki hepsi tam takır kurulmuş olsun ..

walla hayret ettim kendini çok bilmiş sanıp hiçbirşey bilmemiş olmak nasıl oluyor yaa yazık valla..:)

bu konuyuda önemli olarak sayılmışya buda forumun düştüğü aciz durumu gösteriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xendaba -- 10 Haziran 2009; 0:58:23 >

iverson123456

19 Haziran 2009, 2:30:36  

lütfen yardım acillll!!!!! host name user name ... yazıyorum ama "network error:connection refused" yazıyor lütfen yarım edinn!!

ufukbuk

19 Haziran 2009, 2:51:34  

host name: iphone ip si
user name: root
password: alpine

PEUGEOT 207 OUTDOOR
iverson123456

19 Haziran 2009, 2:56:22  

quote:

Orjinalden alıntı: ufukbuk

host name: iphone ip si
user name: root
password: alpine

bunları tam olarak yazıyorum ama sürekli aynı hatayı veriyor

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Jailbreaklı iphone'a app atma(RESİMLİ) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: Lian Li Standı
Göz alıcı tasarımları ve kullanım kolaylıklarıyla Lian li kasaları ekranlarınıza taşıyoruz.
Computex 09: QNAP Standı
Computex 09 gün özetleriyle fuar alanında gördüklerimizi aktarmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda QNAP Standındayız.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız