Şimdi Ara

Altec Lansing VS3251 5.1 Ses Sistemi Darty'de Peşin 89 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce 75'e falan da satıldığını gördüm arama yaparken ama şu an için sıcak fırsat gibi duruyor. web sitesinde yok, dün gazeteden çıkan buroşürde var. stok adedi 50 imiş.

Altec Lansing VS3251 5.1 Ses Sistemi Darty'de Peşin 89 TL

ürün detayı:http://forum.donanimhaber.com/m_18545093/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 1 Mart 2009; 0:41:30 >

• altec lansing kaliteli marka ama ürün çok tipsiz
  • yok ama fiyatı uygun gibi. uygun fiyatlı markalı kablosuz uzaktan kumandalı tek cihaz heralde. bide bi yerde göstergesi olsaydı en azından çok iyi olurdu.
  • tipsiz fln ama işe yarar
  • fx5051 yada x540 yada fc861 den birini almayı planlıyordum. bu diğer 3ünün yerine bunu tavsiye edebilen var mı? sırf ucuz diye karın ağrısı çekmek istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkozgen

fx5051 yada x540 yada fc861 den birini almayı planlıyordum. bu diğer 3ünün yerine bunu tavsiye edebilen var mı? sırf ucuz diye karın ağrısı çekmek istemiyorum.

fx5051 ile arasında neredeyse 3 misli fiyat farkı var. fx5051 ile birkaç günlük bir deneyimim oldu. gerçekten iyi bir alet. ben aldım stereo olarak televizyona bağlamama rağmen müthiş bir performans sağladı. ama biraz sorunlu bi alet dipses olayı var. üzerindeki ses kartı da o kadar kaliteli değil, aynı dipses olayını laptoptanda aldım. bu cumartesi 89 tl ye darty'den vs3251 aldım kendi çapında güzel bi model. biraz daha stabil olsaydı fx5051 i kesinlikle seç derdim.
  • bimeks te 194 lira peşin alınırsa 174,6 gibi bişey oluyor %10 peşin indirimiyle. yani 2 katı oluyor. bi ses sistemi almam gerekiyor cünkü tv nin kendi ses sistemi yok. bu yüzden acil yardım gerekiyor üstte yazdıgım 3 model ve bu konuda adı gecen sistem arasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu modeli 5.1 ararken baya bir incelemiştim. Sesin temizliği çok iyi ancak bass konusunda yetersiz bir model BENCE... Aslında her zaman dediğim gibi almayı düşünen varsa Media Markt'dan mutlaka incelemeliler. Şuda varki param olsa alırdım
  • altec lansing hala eski kalitesinde ürün çıkarıyorsa çok iyi , 10 yılı geçti hala kullanıyorum 4+1 sistemi
  • Darty'den dün aldım. SubWooofeeer'ı çalıştırdım sadece. Ses biraz boğuk geldi ama uyduları takmadığımdan sanırım. Bilgisayarımda ses kartı olmadığı için tek çıkış var. Toplayıcı aparatı alıp tam denemeyi bu akşam yapıcam. İnş memnun kalırım. Başlığı açan arkadaşa teşekkürler uzun süredir bu ürünü inceliyordum.
  • valla arkadaşlar bende bu ürünü kullandım müzik olarak en fes derecede bir sesi var hatta ben center yerine fazladan 1 tane tiz taktım(tabi kabloya taktım bas çıkışına takmadım zira çok riskli oluyo) ses leri mükemmel çıktı lakin ürün çok hassas öyle yüksek sesde müzik dinleyeceğim derseniz boşuna almayın ama 15 metrakere gibi bir odayı gayet rahat doyurur. kumandasıda ayrı bir zevk filimlerde ise müziklere göre biraz vasat kalabiliyo tabi şunuda diyiğim ses kartsız bu sistem bana göre bir hiç aldığınaza emin olun pişman olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 4 Mart 2009; 14:32:21 >
  • Axess karta peşin fiyata 5 taksit yapılıyor bunu da ekleyelim.
  • Fiyat SICAK değil ama şuan için en iyisi bu sanırım
    ben migrosdan 10 taksit 79 TL ye almıştım

SES'e gelince bu fiyata gerçekten mükemmel bir netlik var
    etiketindede yazdığı gibi kristal netliğinde

gerçek 70 Watt RMS ses gücü sunuyor

bence bu fiyata gerçekten tavsiye edilebilecek bir ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3T -- 5 Mart 2009; 21:45:50 >
  • Arkadaşlar

Mayıs 20082den beri kullanıyorum. Ses kalitesi harika diyebilirim. Fiyat / Performans olarak oldukça iyi
    O zamanlar kampanyadan 65 YTL ye almıştım.
  • Güzel bir sistem ben evde dvd ile 1 yıldan beri kullanıyorum.EksenBilgisayar'dan 60 küsür liraya almıştım o zamanlar.

En büyük artısı kumandası.Bu fiyata hem kaliteli bir marka hemde uzaktan kumandalı bulmanız gerçekten zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzm@n -- 6 Mart 2009; 11:08:49 >
  • Bizzat kullanıyorum, bu fiyata bassı iyi olan birşey beklemeyin ürünün en büyük - si bass center ve rear kolonların ses aayrlarını yaparken kumandaya muhtaç olmanız ve herhangi bir dijital gösterge olmaması.

Ama yinede iyi. SRS labs ile kullanıyorum.
  • bu ses sistemini görünce canım sıkıldı yine. yaklaşık 6-7 ay önce pazartesisendromu bu aleti 59 liraya veriyodu haftanın ürünü olarak. bütün sipariş aşamalarını geçtim, adres bilgilerini kredi kart numarası vs girip tam onay tuşuna bastığımda üzgünüz stoklarımız tükenmiştir yazısı çıkmıştı karşıma. aaahh ahh..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.