Şimdi Ara

Corsair'in harici su soğutması 'Hydrocool 200' incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ramler konusunda dünyanın en başarılı firması olarak bilinen Corsair şimdide su soğutma sistemlerine girdi. Ancak incelemesini yapan kişiler ürünü diğer su soğutma sistemlerine göre çok başarısız bulmuşlar ve başka şikayetleride bulunmuş.

    Bu şikayetlerden birisi su soğutma bloğunun işlemciye temas eden yüzeyinin konkav olması. Bunun dışında pompanın oldukça gürültülü olması vs. Fiyatı itibari ile Hydrocool çok normal (215$). Fakat sistemdeki diğer tüm su soğutmalarına yenilmesi kabul edilecek bir şey değil zira aynı fiyata daha iyisini alabiliyorsunuz. Bir başka başarısızlık ise overclock edilmiş Pentium 4 3.0C'de görülen inanılmaz ısı artışı.

    Yinede harici su soğutma sistemleri geçen sene "Exos" gibi bir ürünle başlaşmıştı ve şimdilerde giderek tutmakta yakında kullanıcıya sağladığı olanaklardan dolayı daha başarılı bir satış formatı olacağıda kesin.


    Sayfanın Linki : http://www.dwpg.com/content.php?contid=13&artid=269








  • kime satcaklar acaba
  • Almak isteyen bir çok kişi var. Herkes parça parça yok cpu blok yok radyatör yok fan yok su rezarvuarı toplayıp uğraşmak istemiyor bunları bir arada kullanıma hazır ve harici şık bir durumda isteyen kişi sayısı çok.
  • Overclockers.com'da da test edilmiş ve ticari sistemler içinde en yüksek performansı gösteren ürünlerden biri olarak gösterilmiş.
  • ilginç o zaman bu arkadaşların eline gelen ürün tamamen hatalı bir ürün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.