Şimdi Ara

arcgis te esri ve shape formatında çizilmiş haritaların gps e atılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar ben foruma yeni üye oldum elimde Arcgis programıyla esri shape formatında çizilmiş orman haritaları bulunmakta ben bu haritaları garmin ve magellan gps yüklemek istiyorum Bu işe yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum.Denemediğim program kalmadı ama ne yazıkki bunu yapamadım.Bu haritaları biz ormancılar orman yangınların da ve diğer ormancılık faaliyetlerinde kullanacağız.Orman yangınları nisan ayından itibaren başlamakta o nedenle gps atma işini nisan ayına kadar tamamlamam gerekli.Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir kimse varmı şimdiden teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedrus43 -- 28 Şubat 2009; 0:29:48 >



  • Bende buna benzer bir şekilde maps.google.com'un arazi sekemesindeki topografik haritayı yüklemeye çalışıyorum garmin nüvi 205'ime.

    Bende henüz başaramadım ama MapEdit gibi bir programda birşeyler çiziyorum. Bunu MapSource için .img olarak kaydedebiliyor ama cihaz için .img nasıl yapılıyor bilemiyorum.

    Umarım birisi cevaplar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cedrus43

    selamlar ben foruma yeni üye oldum elimde Arcgis programıyla esri shape formatında çizilmiş orman haritaları bulunmakta ben bu haritaları garmin ve magellan gps yüklemek istiyorum Bu işe yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum.Denemediğim program kalmadı ama ne yazıkki bunu yapamadım.Bu haritaları biz ormancılar orman yangınların da ve diğer ormancılık faaliyetlerinde kullanacağız.Orman yangınları nisan ayından itibaren başlamakta o nedenle gps atma işini nisan ayına kadar tamamlamam gerekli.Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir kimse varmı şimdiden teşekkür ediyorum.


    sorduğun soruya cevap bulabildin mi kardeş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kistanbullu -- 7 Mart 2015; 23:29:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.