Katılım zamanı: 20 Haziran 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
17 Temmuz 2009, 21:38:06
Ankara Yeni Mahalle Yakacık Mahallesindedir.
Sıfır binadaki evimizi kiraya veriyoruz. Binanın inşaatı yaklaşık 1 sene oldu. Ancak oturan aileler yeni taşındı. Yaklaşık 10 aile yaşıyor. Yaza doğru 2 3 aile daha gelecek.
Su, elektrik, doğalgaz aboneliği yok. Abonelik tarafımdan alınacak.
Site tarzı bir kooperatif. Etrafı çevrili. Giriş elektrikli sürgü kapı. Şirket 2 standart tane giriş anahtarı veriyormuş. İsteyenlere aracı olanlara ayrıca tekrardan siparişi verilecek. Fiyatı hakkında bir bilgi yok şu anda.
Binaların tam ortasında oyun parkı gibi bir alan mevcut. Binalar yeni olmasına rağmen çimlendirme yapılmıştır.
27 Haziran itibariyle Belediye otobüsü hattı verilmiştir. 227 numaralı otobüs evin çok az aşağısında durağı vardır. 3 - 5 dakika yürüdükten sonra durağa ulaşabilirsiniz. Otobüs Yeni mahalle Hastane metro durağının ordan kalkıyor. Yaklaşık yarım saat aralıkla var sanırım. Tam emin değilim.
Yanında Milli Eğitim Bakanlığının yeni yaptığı bir ilkokul var. Bir sonraki döneme açılacak. Şu anda faaliyette değil.
Üçüncü fotoğrafta artık sürgülü kapı vardır. Elektrikli kapı olacak.
Evin toplam alanı balkonlar 137.5 m2. Evin içi 122 m2.
Kira bedeli 300 TL. Satış bedeli 100.000 TL Depozito 200 dolar diyor ev ahalisi
Bana ulaşmak için 0506 415 80 57
Orijinal boyut için tıklatın
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal Korkmaz -- 29 Haziran 2009; 1:00:16 >
Katılım zamanı: 11 Eylül 2005; Şehir: İstanbul,Bakırköy Durum: Forumda
4 Mart 2009, 2:10:06
Gerçekten güzel bir ev, İstanbul'da benzerleri yine, il dışında olanlar 700 800 den başlar... Umarım aradığınız gibi bir kiracı bulursunuz.
Öldüresiye yavaş serverlarıyla, PM atma aralığının deli edesice oluşuyla, işsiz güçsüz, boş, yalan alıcı kitlesiyle, hitap etmeyi, konuşmayı bilmeyen, bilgisiz bir çok üyesiyle... Forza Donanımhaber! :)
Katılım zamanı: 13 Mart 2005; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
4 Mart 2009, 2:12:38
Ulaşım problemi olmasa gerçekten çok cazip bir evmiş. İnşallah dilediğiniz gibi bir kiracı bulursunuz. Kira bedeli ise çok uygun. Öğrenciye vermeyi düşünmezsiniz sanırım. Kendim için değil fakat ev arayan okul arkadaşım vardı. Bir sorabilirim ilgilenir mi diye.
4 Mart 2009, 10:25:44
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Ulaşım problemi olmasa gerçekten çok cazip bir evmiş. İnşallah dilediğiniz gibi bir kiracı bulursunuz. Kira bedeli ise çok uygun. Öğrenciye vermeyi düşünmezsiniz sanırım. Kendim için değil fakat ev arayan okul arkadaşım vardı. Bir sorabilirim ilgilenir mi diye.
Farketmez ancak ulaşımı sorun olur onlar için. Günde en az 30 dakika yürümeleri gerekecek. Sadece sabahları. Akşamda bi o kadar desek yeridir.
15 Mart 2009, 13:01:26
quote:
Orjinalden alıntı: efekan
300 görünce sevdim fiyatlar mı düştü die ama ulaşım çok büyük sorun.. ulaşım problemi olmasa tutmuştuk hemen
Bir noktaya kadar dolmuşu otobüs var ama seçimlerden sonra otobüsü de gelecek. Kış ayları olduğu için asfalt atılmamış. Daha doğrusu atılmış ama kısmi çökmeler var.
Burası şu an için arabası olana ideal diyebilirim.
Katılım zamanı: 25 Eylül 2005; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
15 Mart 2009, 14:03:40
ya arkadaşlar burası gerçekten çok uzak arabanız yoksa düşünmeyin bile, bende orda yapılan müstakil evlere bakmıştım ama gözüm korktu gerçekten, ama arabanız varsa yarım saatte kızılaya varırsınız
15 Mart 2009, 14:11:27
quote:
Orjinalden alıntı: power512
ya arkadaşlar burası gerçekten çok uzak arabanız yoksa düşünmeyin bile, bende orda yapılan müstakil evlere bakmıştım ama gözüm korktu gerçekten, ama arabanız varsa yarım saatte kızılaya varırsınız
Bak adam biliyo oraları.
Hurdacılar sitesinin orda dolmuşlar yukarı dönüyo.
Şaka bi yana bende evi kiralayacağım kişilerden öncelikli olarak arabalı olanları tercih ediyorum. Arabası olmayanlar heba olmasın o yollarda. Şaka falan değil yani bu. Arabasız olacaksa da akşam eve giderken bayanların eşi olmadan o yolu yürümemesini isterim. Eşi yanında olsun Ev sahibiyiz diye gadar değiliz. Kiracısını düşünmeli dimi ama.
Katılım zamanı: 31 Ekim 2003; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
16 Mart 2009, 24:49:05
Hayırlı kiralar Ünal kardeşim. Fiyat gerçekten çok cazip, ev de gayet güzel görünüyor. Dediğin gibi ulaşım sorunu olmasa direk bizim çocukları yönlendirirdim, onlarda iyi bi yer arıyorlar. Yinede bir sorayım bakalım, bilgilendiririm seni :)
Katılım zamanı: 21 Mart 2007; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
23 Mart 2009, 3:39:28
Yahu istanbuldada böyle fiyatlar olsaya bana şaka gibi geldi 300 lirayı görünce opss dedim Kadıköy de kiralar 600 başlıyo 1200 e 1300 e kadar gidiyo :( hayırlısı olsun şimdiden...
Katılım zamanı: 25 Kasım 2005; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
23 Nisan 2009, 12:52:31
Ev iyide. Ev sahibide iyidir. Yer Felaket Kirada normal ayrıca. İstanbulla Ankarayı karıştırmayın arkadaşlar. Ögrenci için ideal. Otobüs ve yol yakında gelecektir. O zaman fazlasına konusulur.
23 Nisan 2009, 12:54:51
Yol büyük ihtimalle geldi ama otobüsü tam bilmiyorum. Emin değilim ondan daha. Seçimlerden sonra deniyordu havalar da ısınır o zamana kadar otobüsü dolmuşu da verilir dendi.
Katılım zamanı: 3 Mayıs 2007; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
29 Mayıs 2009, 19:54:03
Arkadaşlar İstanbulda olsa dıyorsunuz ama ankarada işte ev istanbul ıle ankara arasında daglar kadar fark var sizcede oyle degılmı? Ankarada Olmadıgınız Icın bılemezssınız
Katılım zamanı: 14 Ekim 2002; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
1 Haziran 2009, 17:53:41
quote:
Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz
Arkadaşlar İstanbulda olsa dıyorsunuz ama ankarada işte ev istanbul ıle ankara arasında daglar kadar fark var sizcede oyle degılmı? Ankarada Olmadıgınız Icın bılemezssınız
+1 Ankarada kiralar istanbuldan farklı; Eryaman 3. etap 'ta 100m² 250-300 liraya 3+1 kombili yeni evler var, metroya otobüs önünden geçiyor ama kiracı bulunamıyor. Yine ısıtabilene 3. etapta 500 liraya dubleks müstakil villa da bulmak mümkün. Konutkentte 450 liraya 100m² evde oturuyoruz, aidat 135.
Ama bu ev balgatta olsa 1500-2000 arası olurdu zaten. Yani semtine ve evine göre normal.
İstanbul Kadıköy/Maltepe gibi semtler ile karşılaştıran arkadaşlar olmuşta fotolardan ve tariften anlatıldığı üzere pek denk bir karşılaştırma olmamış bence
Katılım zamanı: 3 Şubat 2007; Şehir: İstanbul,Esenler Durum: Forumda değil
17 Temmuz 2009, 12:12:17
nerdeyse 5 ay olmuş hala kiracı bulunamadımı bende yatırım için sincan tarafından 50-60 bin lira arası daire alsakmı diye düşünüyordum kiracı bulunamadıkdan sonra ne işe yarar istanbulda gene 400 kira geitirir temiz!!! o fiyatlı bir daire
17 Temmuz 2009, 12:37:19
Yerinden dolayı kimse tutmak istemiyor. O yüzden bekliyor ev. Yoksa merkeze yakın olsaydı etrafında market falan bol olsaydı şimdiye tutulmuştu bile. Önceden otobüs sıkıntısı vardı. Şimdi market bakkal falan biraz uzak o yüzden pek kimse tutmuyor burayı. Bu bedele böyle bir ev hemde sıfır bedava resmen. Otobüs durağına 2 3 dakika uzaklıkta. Yenimahalle Hastane durağına ring yapan otobüs. Ama gel gelelim market bakkal vs. den dolayı kimse talip olmuyor. Aynı zamanda satılık ama piyasanın ölü olduğu anlaşılıyor.