Şimdi Ara

Asus'un Dark Knight serisi GeForce GTS 250 modelleri gün ışığına çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • ENGTS250 DK/HTDI/512MD3


    Nvidia önümüzzdeki hafta Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenecek CeBIT fuarında ürün gamını tek bir çatı altında düzenleyebilmek adına bazı modellerini yeniden isimlendirecek. Firmanın isimlendirme stratejisine yönelik ilk bilgileri daha önceki haberlerimizde sizlerle paylaşmış, AMD-ATi'nin Radeon HD 4850 modeline karşı hazırlanan ve firmanın 55nm üretim teknolojisine geçiş sürecindeki ilk ciddi hamlesi olarak ta bilinen GeForce 9800GTX+ modelinin CeBIT ile birlikte GeForce GTS 250 adı altında yeniden pazara sunulacağı ifade etmiştik.


    Bir süre önce ATi Radeon serisi ekran kartları da hazırlamaya başlayan XFX'in GeForce GTS 250 modelinden sonra Tayvan merkezli lider donanım üreticilerinden Asus'un Dark Knight serisi özel tasarımlı GeForce GTS 250 modelleri de gün ışığına çıktı. 5 yeni ekran kartı hazırlayan firmanın yeni modellerine 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan G92b güç veriyor. 256-bit bellek veri yolu desteği ve 128x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartlarında Dark Knight serisinin daha önce lanse edilen modellerinde kullanılan, 4x ısı aktarım borulu özel soğutucuya yer verilmiş.



    ENGTS250 DK/HTDI/1GD3


    Asus'un yeni modellerinden ENGTS250 DK/HTDI/512MD3 ve ENGTS250 DK TOP/HTDI/512MD3 kod adlı iki çözümün PCIe güç konnektör gereksimine göre farklı varyasyonları bulunuyor. Modeline göre tek veya çift 6pin PCIe güç konnektörüne sahip kartlardan Top serisi modellerin hız aşırtmalı olarak geleceğini de belirtelim. Zira standart modeller 740MHz GPU ve 2200MHz bellek saat hızlarıyla gelirken, TOP serisi modellerde GPU hızı 775MHz, bellek hızları ise 2360MHz'e çıkartılmış. Bu modellerin yanı sıra birlikte standart hızlarda ç;alışan 1GB bellekli bir versiyon olduğunu da belirtelim.


    Tamamı DirectX 10, CUDA ve PhysX desteği sunan ekran kartları PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da sağlayabiliyorlar. önümüzdeki hafta başlayacak CeBIT fuarında tanıtılması beklenen ekran kartlarının Nisan ayında 200$ altı fiyat seviyesinden satışa sunulması bekleniyor.



    ENGTS250 DK TOP/HTDI/512MD3








  • gorunusu cok kotu yaa
  • goruntuye bakmamak lazım o soğutucu fena iş yapmaz gibi 4850 den 30$ düşük olursa kapışılır diye düşünüyorum tek alan olur çift alan olabilir çift alıp SLI yaparsak belki gtx285 e bile kafa tutabilir olmadı oc ile tutar:D 150-170$ hadi nvidia göster kendini
  • Çevir kazı yanmasın.......
  • bunları 4870 fiyatına satar asus şimdi
  • Sogutması cok iyiye benziyor. ASUS Smart doctor ile de fan hizi ve overclock ayarlari yapilabilir. Fiyat olarak da 150-180 dolar bandinda olursa, iyi is yapabilir bu kart. Tabi nVidia kalitesi ve sorunsuzlugunu da eklemek gerek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: melyyh

    bunları 4870 fiyatına satar asus şimdi


    Katılıyorum.Asus nedense piyasadaki en pahalı ekran kartı satıcısı.
  • GPU iyi çıkmış. 800 mhz'i vmod olmadan devirir. Fakat 850 mhz'i görmeden tıkanacağını düşünüyorum. Umarım yanılırımda 850 mhz için vmod'a gerek kalmaz :)
  • kenardaki metal bloklar merkezdeki fana çok uzak... kaldı ki blok yapısına bakıldığında fanın havayı en kenarlara kadar üfleyeceğini sanmıyorum... ne bir hava kanalı nede çarpıp yansıyabileceği bir parça var... kenardaki yapraklar bakır olsaydı daha iyi olurdu gibi, en azından kendilerini bir miktar daha soğuturlardı... tabi kartı bir de testlerden sonra görmek gerek...
  • gpu 850 mhz görür kesin ama 900 görür mü ben onu merak ediyorum
  • görüntü kötü ama soğutma nasıl ona bakmak gerek
  • asus ekran kartı alınmaz be çok pahalı satıyorlar
  • Komple radyatörden oluşmuş bu kötü görüntülü kartların fiyatını merak ediyorum. En pahalı ATI HD4850 lerden bile daha pahalı olacağı kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.