Şimdi Ara

TRABZONSPORLULAR (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.188
Cevap
0
Favori
190.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Maçları falan bu başlıktan konuşmaya devam edelim maça göre bence yeniden değiştirelim
    ilk teklifin daha güzel
    ''Benim naciz vücudum elbet birgün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır'' Mustafa Kemal Atatürk
  • Ne Zaman Çıkıyorsun Yola Efu
    Yarın Olurmusun istanbulda yada Terhis ne zaman?
    ''Benim naciz vücudum elbet birgün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır'' Mustafa Kemal Atatürk
  • Evet karar doğru karar bu başlığı biraz ateşlemek lazım.

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • herkeze hayırlı bayramlar...

Lenovo M92p SFF
  • Tüm Trabzonsporluların bayramı kutlu olsun.
    Birde Galatasaray maçında konup ekip (Trabzonspor) taraftarları için bir bölüm olacak mı?
    Eğer düzgün fiyata olursa biletler gitmeye niyetliyikte.
  • Arkadaşlar, ben yaklaşık 1 yıla yakın zamandır yöneticilik görevini yapmıyorum. Artık çoğunluk gibi standart bir üyeyim. Malesef konu başlığını değiştirme yetkim yok. Ya şikayet mesajı ile her hafta başlığı değiştirteceğiz ya da yeni başlık açacağız.

Ama benim kişisel fikrim her maç için ayrı başlık daha iyi olur kanısındayım. Çünkü birkaç hafta sonra geçmiş maçlardan biri hakkındaki bir yorumu bulmaya çalışan bir üye zorluk çeker tek başlık altında tartışılırsa tüm maçlar.

Bu arada hepinizin bayramını kutlarım arkadaşlar, Allah herşeyi gönlünüze göre versin.

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • Teşekkürler, Sizinde bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.Nice Bayramlara beraber...
  • Forumdaki tum dostlarin ve yorum yazan arkadaslarin bayramini kutlarim

TEK AŞK GÖZTEPE
  • Cale varsa sorun yok

Hırvat yıldız, 25 kez top çalarak "Trabzonspor'un kalesi" olmayı bildi.

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Cale, performansıyla bordomavili taraftarların gönlüne taht kurdu. Süper Lig'de geride kalan 5 karşılaşmada F.Bahçeli Maldonado ile birlikte rakipten 25 kez top çalarak, zirveye çıkan Hırvat futbolcu, 'Trabzon'un yıkılmaz kalesi' oldu. "Milli takıma gitmek istiyorum" diyen Cale, taraftara şampiyonluk hediye etmeyi
    amaçladıklarını da vurguladı.

Yönetim yaptığı transferlerde ne kadar doğru tercihler yaptığını tekrar gösterdi.

Buda Colman'dan bir haber

Pasları Colman dağıtacak

Son haftalardaki performansı ile büyük beğeni kazanan Colman'ın pas dağıtma görevi sürecek. Teknik direktör Ersun Yanal antrenmanda bütün topların Arjantinli yıldızda toplanmasını istedi. Orta alanda top dağıtma görevini üstlenen Colman, forvetleri besleyecek.

• İyi Bayramlar Arkadaşlar Biraz geç oldu kusura bakmayın
    İnşallah Cumartesi Konyayı Yenip Bayramı 1 hafta daha devam ettireceğiz

AnimeFanClub

Gaara
  • Trabzonspor bombacı Fabiano'nun peşinde

Bordo-mavili ekip, Yattara'nın yerine müthiş bir isim almaya kararlı. Karadeniz ekibi, Sevilla'nın yıldızı Luis Fabiano'ya talip oldu. Sevilla 15 milyon euro isterken Trabzon 5 milyon euro+Umut'u önerdi.

Fabiano bombası

Yönetim, Katar'a sattığı Ginelinin yerine Brezilyalı golcüyle temasa geçti. Sevilla'ya 5 milyon euro+Umut önerildi.

İbrahima Yattara'yı Katar'ın Al Sadd takımına satan Trabzonspor, ara transferde Gineli yıldızın yerine Sevilla'nın ünlü golcüsü Luis Fabiano'yu transfer etmek için harekete geçti. FootBallLife adlı internet sitesi, bordo-mavili kulübün, Sevilla'nın Brezilyalı yıldızı için girişimlere başladığını
    duyurdu. Haberde, Trabzonspor'un 30 Eylül Pazartesi günü İspanyol takımının yetkilileri ile Fabiano'nun transferi için pazarlığa oturduğu belirtildi. Görüşmede Sevilla'nın 15 milyon euro bonservis istediği, Trabzon'un 5 milyon euro+Umut Bulut'u önerdiği ifade edildi.

REAL DE PEŞİNDEYDİ
    FootBallLife sitesi, pazarlıklarda büyük yol alındığını, iki kulübün anlaşması halinde transferin bu ay içinde açıklanacağını iddia etti. 28 yaşındaki Luis Fabiano, Brezilya'nın Ponte Preta takımında parladı. Sao Paoulo'da gollerine devam eden yıldız, 2004'te Porto'ya, bir yıl sonra da buradan Sevilla'ya transfer oldu. İspanya'da üç sezonda 106 maçta forma giyip, 51 gol attı. Sözleşmesi 2009'da bitecek olan oyuncu ile sezon başında Real Madrid, F.Bahçe ve G.Saray da ilgilenip, alamamıştı.

LUIS FABIANOKiMDiR?
    Doğum tarihi: 8 Kasım 1980
    Doğum yeri: Brezilya
    Boy: 1.83
    Kilo: 78
    Mevki: Forvet
    Numarası: 10
    Kariyeri: 366 maç / 199 gol
    Milli takım: 15 maç / 8 gol
    Kulübü: Sevilla
    Oynadığı takımlar: Ponte Preta, Rennes, Sao Paulo, Porto

kaynak:Fotomaç

• Bende okudum bu haberi fotomacın sallamalarından biridir yine hiç umursamadım bile teklif ettikleri adamda umut sevilla bu umutu top toplayıcı yapmaz bakmayın bızım futbolcu dıye oynattıgımıza zaten tanımıyorlardır umutu fılan cok sacma haber olmus

Lenovo M92p SFF
  • fotomaç 50 tane oyuncu yazar 1 klüp 1 tane oyuncu alır. geçin bunları önümüze bakalım Konya maçında ne yaparız.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.