Şimdi Ara

yeni astra 1.3 cdti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
39.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sizce bu motor bu araca yeterlimi karma yakıt 4.8 litre diyor birde bu astra da kalite nasıl?



  • bence yetmez corsa dersen okeyde astra ağır araç 1.4 hdi 307 gibi yığılır
  • Astra'nın 90 HP gücündeki yeni 1.3 CDTi motorlu versiyonu, maksimum 200 Nm tork çıkışı sağlarken, yakıt ekonomisini 6 ileri manuel şanzıman karma kullanımda 100 km’de 4.8 litre motorin tüketiyor. Astra 1.3 CDTi modelini Essentia, Enjoy ve Elegance donanım seviyelerinle tercih edebilmek mümkün. Astra 1.3 CDTi’ın opsiyon listesinde CD/MP3 çalar, spor paketi, Xenon far ve panoramik sunroof bulunuyor.
  • Olur olur bal gibi olur acayip performanslı bişi o mühendislik harikası, Fiatın aylarca reklamını yaptığı dizelde uzay çağı dediği motor bu ama gerçekte Paliolara falan bunu koymuyor, Paliolara 70bg lik olanı koyuyor bu canavar bir motor 1.6 motorlardan daha iyiir bu
    Torku acayip yüksek baksana canavar bu canavar
  • opel e almanyanın tofaşı diyenlere kapak olur umarım..
  • evet 90 bg olması ilginç üstelik 1.3 motor acaba dedim sallıyorlarmı elalem 70 bg anca sağlıyor.Eğer böyleyse bu araç baya satar hatta ben galeride kokpite oturdum çok hoşuma gitti
  • beyler bu motor yenı astraya kucuk diil mı
  • yaw arkadaşlar 1.3 motordon 90 bg elde etmek teknoloji harikası değildir merak etmeyin bi süre sonrada 110 bg diye satarlar ama siz hiç düşünüyomusunuz böyle oldukça yani adamlar bg i ni arttırdıkça motordan yiyolar diye havadanmı geliyo bu bg ler.
    eğer öyle olsaydı f1 de kullanılan araçlarda 3 litre ama 900 bg gücünde .dikkat edin 2 yarışta motorlar bitiyor.eskiden 2.7 litre dizelin verdiği gücü şimdi 1.3 motorlar veriyor.ama o araçlar 1-21.5 milyon km yapıyor bunlar 250 binde biter .çünkü araçlo gücü üretmek için yıpranıyor.diğerleri güle oynaya sana 70 bg i veriyor.o yüzden 1.3 diye fındık motorlu bi arabaya binilmez bence.uzun yolda hiçbişeye benzemez o araç.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hedehödee

    opel e almanyanın tofaşı diyenlere kapak olur umarım..

  • 4 kişi binicen o arabaya vurucan rampa yokuşa görücen çekiyormu çekmiyormu çekmez hacılarrr
  • 90bg 200tork varsa öle bi çekerki
    benzinli 90bg den daha ii gider
  • bende o güç ve torku yeterli buluyorum.ancak aracın fiyatı çok yüksek.focus daha albenili o fiyata.

    ayrıca j.daniels'a katılmıyorum motorun küçülmesi daha özel alaşımlar ve elektronik sistemlerin geliştirilmesiyle alakalı.
  • ben inanmıyorum diğer dizeller gibi bu arabaların 1-2 milyon km götüreceğine.
    peki şunada cevap verebilirmisin madem teknoloji sayesinde motorlra küçülüyor.neden mercedes otobüslerinde hala 8-10 litrelik motor kullanıyor.niye 5 litrelik bi motor koymuyor.
    yada neden adamlar tırlarında hala 10-11 litrelik motor kullanıyolar.
    çünkü kullanacakları 5 litrelik motorla şimdiki gibi 4-5 milyon km yapamazlarda ondan(bence tabii)
  • astra 1.3 CDTi 100 Hp şeklinde pazara sunulacak 90hp bilgisini rica ediyorum sizlerden....!!!!!
  • iyide pyasada şu anda 1-2 milyon km. yapan araç var mı ki?
    Opeller için 1 milyon km. yapar iyi bakarsan diyorlardı biz alırken, aynı şekilde Audilere de öyle, ama bu Türkiye şartlarında 1-2 milyon km. bu araçlarla yapabilecek adam tanımıyorum, hele bu araç bir dizelse,Türkiyedeki dizel araçlarla 250000 büyük başarı, kaldı ki benim araçla 250000 yapma gibi hedefim yok bırak 1 milyon km yi, 5 senelik aracım daha 40000 olmadı, ne 1 milyonu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: infinite

    astra 1.3 CDTi 100 Hp şeklinde pazara sunulacak 90hp bilgisini rica ediyorum sizlerden....!!!!!


    http://arabam.milliyet.com.tr/haberalt.asp?PID=681&HID=18&haberID=274343
    buraya bakabilirsin ayrıca galeriye sordum satış görevliside 90bg dedi

    bu arada Jack daniels arabayı evladiyelik alan insana rastlamadım henüz hatta 1 milyon kilometre olacaksa torunum bile kullanır bu senin düşüncen şehirler arası yada uluslararası otobüs firmaları için bir sorun yoksa bir aile 1milyon km yapamaz ömürleri yetmez
  • yaw biliyorum zaten kullanılamayacağını çünkü ben öyleyim.yılda toplasan 12000 km yapıyorum ona rağmen dizel aldım.benim dikkat çekmek istediğim bu bg ler gökten yağmıyo motora.bişeylerden feragat ediliyo oda motor ömrü.onun için böyle diyom yoksa nerdeee 2 milyon km.
  • yaw zati arabaya artık en fazla millet max 7 sene biniyo ondan sonra hemen degıştırıo
  • j.daniels benim anlatmak istediğim içten yanmalı motorlar tarihini litre başına düşen beygir gücüyle grafik haline getirirsek bu grafiğin hep arttığını görürüz şöyleki bundan 20 yıl öncenin motor güçleri ile aynı şartlarda günümüz vvti,fsi vb.motorların güçlerini kıyas edersek ciddi bir fark ortaya çıkacaktır.ayrıca bu motorlarda kullanılan malzemeler artık daha dayanıklı çünkü ilerleyen zaman içinde başka sektörler için üretilen malzemeler motorlardada kullanılmaya başlandı.

    elektronik gelişimi için enuygun açıklama herhalde chip tuning olabilir.yada turbo basıncı ve yazılım değişikliği ile 90 hp. ile 150 hp. aralığında güç üreten 1.9 tdi motorlar olabilir.

    ağır yük taşıyan kamyonlar yada otobüsler için artık çok fazla güç ve tork tan öte üreticiler zannediyorum çevre kirliliği ve ekonomiye yönelik araştırma ve üretim yapıyorlar.
  • yaw tamam ma ben yinede apır bi arabaya küçük bi motor konması taraftarı değilim.bu opel işin suyunu çıkarmaya başladı.niye diğer firmalar gibi adamakıllı bi motor kullanmıyo.koca 1250 kg lık comboya bile 1.3 dizel koymuş yaw.gidermi araba.doblodan belli zaten bi işe yaramadığı 1.3 ün herkes arabanın gitmediğini söylüyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.