Şimdi Ara

AMWAY Ürünleri Satış Temsilcisi olmak hakkında bilgi verir misiniz???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
84.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben üye oldum kalitesi tartışılmaz isteyene tedarik edebilirim
  • Amway konusunda eleştiri yapan arkadaşlar Ya amway ve network marketing nedir bilmiyorlar ya da bir şekilde bu projede yer almış ama N21 temel ilkelerini yerine getiremediği için işinde başarılı olamamış kişilerdir.
    Bende bir SG yim. Bu proje çok yakın bir arkadaşımız tarafından anlatıldı ve hemen open toplantısına katıldık. Orada özet olarak ürünlerden ve iş fırsatından bahsedildi. Arkadaşlarımızın sponsorlari ile görüştüğümüzde de bu projenin gerçekten 21. yüzyıl iş fırsatı olduğunu anladık.
    Öncelikle, %100 müşteri memnuniyet garantisi olan, ürün ile ilgili bir sıkıntı yaşandığında 90 gün içinde kullanım miktarı ne olursa olsun paranızın geri ödenme garantisi olan bir alış veriş yapıyorsunuz. Bunu hiç bir marka veya şirket sağlamıyor. Ayrıca alınan ürünler konsantre ve doğal olduğu için hem ekonomik hemde çevre dostudur.
    Web sitesinden bu ürünleri %30 indirimle almak için kullanıcı adı ve şifre almak gerekiyor. Bunun için 12+58 TL gibi bir üyelik ücreti alınmaktadır. Bunun 12 TL si kayıt seti 58Tl si başlangıç setidir. Bu setlerde ürünlerin ve iş fırsatının detayları yer almaktadır. Bu kayıt ile artık ürünleri %30 indirim ile alıp kullanabilir, dilerseniz %30 kar marjı ile müşterilerinize satabilirsiniz. Müşteriler dediğiniz kimselere de arabanızın arkasına ürün doldurum satış yaparken bulmuyorsunuz elbette. Türk insanın bir adeti vardır. Birimiz bir yerde indirim varsa veya kaliteli bir ürün varsa birde bu üründen memnun kaldıysak illaki atrafımızdaki akraba veya arkadaşlarımızı o mağaza veya ürüne yönlendiririz. Bu da aynı şekilde. Eğer ürünleri kullanıp memnun iseniz etrafınıza tavsiye edersiniz. İnsanlarda dilerlerse ürünleri sizden alabilirler.
    Bu, işin doğal, sağlıklı, ekonomik ve %30 indirimli ürün alıp kullanılması ve bu ürünlerin %30 karla satılması kısmıdır. Kısaca Amway, sen benim yaptığım bu ürünleri gel benden al. Diğer markaları diğer marketlerden alma yerine beni tercih et ve tanıdıklarını da benden bahset diyor.
    Şöyle düşünün. Aylık market alış verişiniz için bilinen büyük market zincirlerinden birine gittiniz diyelim. Hatta yolda bir arkadaşınızı da alıp gittiniz, onunda bazı ihtiyaçları var diyelim. Siz bu marketlerden ürün aldığınızda alış verişinizde size veya arkadaşınıza %30 indirimle ürün satıyor mu? Ya da yaptığınız alış veriş miktarınıza göre o market size pirim veriyor mu? Hatta arkadaşınızı getirdiniz diye ayrı bir pirim daha ödüyor mu? SANIYORUM HAYIR DEDİNİZ. Ama bu dediklerim Amway den yapılan alış verişte mevcut. Zaten sistemi o.
    Amway peki bunu neden yapıyor? Firma reklam giderlerinin büyük bir kısmını Ar-Ge ye ayırmıştır. Bu sebeple yüksek kaliteli ürün yelpazesine sahiptir. Herhangi bir gazete, dergi veya televizyonda reklamlarını göremezsiniz. Diğer marketlerde sistem , üreticinin sattığı 40 tl olan bir ürünü toptancı alır 60 tl ye perakendeciye satar, sizde kipa Migros gibi perakendecilerden bu ürünü 100 tl ye almış olursunuz. Kimi zaman marketlerde kendi kartları ile indirimler oluyor elbet ama 100 tl lik bir ürünü 40 tl ye de indirmiyorlardır. Amway ise kendi üretici olduğu için aradan toptancı ve perakendeciyi çıkartıp 40 TL lik ürünü 100 Tl ye satmaktadır. Aradaki 60 tl ise Serbest girişimci kar marjı ve pirim olarak dağıtılmaktadır. Yani laış veriş yaparken hem indirimli alıp üzerine parada alabiliyorsunuz.
    Gelelim şu bahsedilen yüksek paralara nasıl ulaşılır. Öncelikle şunu söylemeliyim bu paralara ve mertebelere herkesin ulaşacağı garantisi yoktur. N21 sistemi ile serbest girişimcilere verilen CD ve kitaplarda ağın nasıl kurulacağı, insanlar ile nasıl iletişim kurulacağı vs. gibi bilgiler verilmektedir.
    Serbest girişimciler bu planı çevreleri ile paylaştığında sisteme dahil olan kişilerde kendi ihtiyaçlarını amway den karşladığın da ve kişi sayısı birkaç kişi olduğunda bir ciro dönmeye başlar. Bu ciro belli seviyelere geldiğinde ağını kuran kişiye belli bir pirim ödenir. Tabi bu ağ içinde kendi ağlarını kuran kişilere de kendi ağlarının yaptığı ciro seviyesi kadar pirim ödenir. Bu prim dağılımı oldukça adil bir şekilde dağıtılır.
    Ağında binlerce kişi olan, ve kilit serbest girişimcilerine sponsorluk yapan kişiler ayda binlerce liralık cirolardan ciddi pirimler elde ederler.
    Benim yazdıklarından kafası karışan, veya olumsuz yorumlardan kafası karışan arkadaşlara bulundukları şehirlerdeki toplantılara katılmalarını öneririm orada tanıkları kişilere veya sponsor istrediklerini çekinmeden sorabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101


    amway in en uyuz olduğum tarafı hertürlü ürünü üretip hepsine de en kaliteliyi biz üretiyoz diye geçinmeleri. yani adam kozmetikten tut deterjan, sabun dan tut traş bıçağı bile üretiyo ve hepsi de pahalı. neymiş onlarınki en iyisiymiş. inanması güç.

    mesela adam normalin 3 katı fiyata deterjan satıyo, neymiş aslında bu yoğun haliymiş sulandırınca 5 katına çıkıyomuş miktarı ve piyasadaki deterjanların hepsinden iki kat daha iyiymiş falan... e omo falan kerizmi ozaman sadece deterjana odaklanmış olan firmalar anlamıyomu bu işten? bana saçma geliyo.

    ablam hep şunu derdi: millet fazla para verecek diye bunu pahalı sanıyo ama aslında bu daha fazla sulandırınca. ya ben şimdi bunu almam, markette daha ucuz fiyata kendini kanıtlamış ve kendi alanında uzmanlaşmış markalar varken, hertürlü ürünü üretip daha pahalıya satan firmayı seçmem.

    @konuyu_açan_arkadaş ablam bi ara bu işlerle ilgilendi, büyük bi şirketmiş aslında bu amway, ama binasız bi şirket gibi, insanları uzaktan çalıştıran bi şirket. bana kalırsa milleti de ırgat gibi çalıştırıyolar aslında. ablam ilk başta çok hevesliydi, sadece bu işi yaparak dünyanın parasını kazanacağını zannediyodu. şimdi kpss ile memur oldu amway i de unuttu.

    Firma dünyanın çeşitli yerlerinde yerleşim ve sanayi bölgelerinden 70-80 Km uzaklıkta, yakınından otoban veya hava sahasından uçak bile geçmeyen kendine ait arazilerinde tamamen organik tarım yöntemleriyle kendi yetiştirdiği bitkiler ile besin takviye ürünlerini, kozmetik ürünlerini ve temizlik ürünlerini yapmaktadır.
    Kipa, pehlivanoğlu, şok veya migros farklı ürün gruplarındaki ürünleri farklı firmalara fason yaptırıp kendi adlarıylar raflara koyup satıyorlar. Bir migrosun kedi adında temzileyicisi, yağı veya farklı ürünleri yok mudur? Bunun yanlış olan bir durumu yok.
    Amway de çeşitli ürünleri kendi üretip reklam vermeden veya marketlere dağıtmadan doğrudan satış yöntemi yani network marketing denilen farklı bir ticaret yöntemi ile müşterilerine ulaştırmaktadır.

    Araştırmadığınıza adım gibi eminim. amway sitesinden çeşitli ürünleri seçip diğer marketlerin online satış sitelerindeki benzer çeşitli kalitedeki ürünlerin fiyatları ile karşılaştırın derim. arada fiyat farkının çok az, çoğu ürününde de amway in daha hesaplı olacağını gözlerinizle göreceksiniz.

    Şöyle düşünün, örnek olarak hepimizin gündelik kullandığımız bulaşık deterjanından bahsedelim. bilinen ürünlerden bir iki örnek vereyim, ki bu ürünler konsantre olmayan, içinde insan ve çevreye uzun vadede zarar veren kimyasal maddeler içeren ürünlerdir.
    PRIL SIVI BUL.DET. YESIL LIMON NANE 750 GR 2,9 tl (1lt si 3,86tl)
    FAIRY SIVI BULASIK DETERJANI LIMON 750 ML 3,55 tl (1 lt si 7,77 tl)
    PRIL LOSYON ALOEVERA 1500GR 5,45 tl (1 lt si 3,63 tl)

    Diğer taraftan amway ürünü olan, içinde insan ve çevreye zararlı kimyasallar bulunmayan, aksine bitkisel özütlerden yapılmış, şahsen meyve ve sebzeleri bile yıkadığım aşağıdaki ürün,
    DISH DROPS™ Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı 1 lt 12,73 tl (%30 kar marjı ile satış fiyatı 16,55)

    ilk an fiyatlara bakıldığında amway yüksek maliyetli denebilir. Ama 1 Litre Dish Drops Bulaşık Deterjanını 4 litre suyla seyrelttiğinizde, toplam 5 litre Bulaşık Deterjanı elde edersiniz. Yukardaki 1 lt olarak belirttiğim fiyatları lütfen 5 ile çarpın. Acaba hangisini fiyat, kullanım ve sağlık bakımından yararı olabilir??

    Buna benzer örnekleri saymakla bitmez.

    Ben ve benim gibi düşünenler reklamlar sayesinde bilinen marka ürünler yerine bir iki lira daha fazla verip, reklama ve tanıtımlara ayrılacak bütçesini ar-ge ye harcıyan bir firmanın ürünlerini sağlıklı ve uzun süre kullandığımız için seçtik. kaldıki ürünler %100 müşteri memnuniyet garantili ve 90 gün içinde beğenilmediğinden para iade garantisi olan ürünlerdir. İki ay önce migrostan aldığınız pirili yarısına kadar kullandıktan sonra "ben bunu beğenmedim istediğim gibi değilmiş memnun kalmadım, iade edip paramı geri almak istiyorum." dediğinizde hemen ürünü geri alıp paranızı gere vereceklerini sanmıyorum.
    Bu bizzat yaptığım için samimiyetle söylüyorum. Biri açılmamış diğeri yarısına kadar kullanılmış iki ürünü geri gönderdim 4 gün sonra hesabıma para iadesi yapıldı. sorusuz ve sualsiz.

    Sizce bu konforlu ve güvenilir bir alış veriş değil midir? Evinde pijamalarında günün istediğin saatinde internetten siparişini veriyorun. 2 gün sonra kapına geliyor. gelen ürünler sağlıklı ve doğal. ama beğenmedin geri gönderdiğinde paran geri yatırılıyor.

    Yazacağınız her eleştiriye sabırla bir cevap verebilirim ama bunu herkes yapacak veya kabul edecek diye bir şey yok. İnsanlar fiyatlar uygun diye aldanıp sabahtan akşama kadar reklemlarını izlediği ürünleri tercih etmekte tabi özgürdür.

    Fakat insanoğlu çok ilginçtir. eline bir sigara verseniz "bir nefes çekersen bu seni öldürecek" derseniz kesinlikle içmez. ama sigaranın yıllar sonra kendisini öldüreceğini bildiği halde ağzından düşürmez.
  • Merhabalar anneme sürekli amway ürünleri satması için arkadaşları baskı yapıyor. Ama bu konuda tecrübesiz ve konu hakkında detaylı bilgi öğrenmek istiyor.
    Satış yapabilmek için sosyal ve geniş çevresi olması gerektiğini, birde memur olarak çalışırken bu işle meşgul olamayacağını düşünüyor.
    Amway ürünleri satmak, satış temsilcisi olmak ve satış temsilcisi olunca kişiye sağladığı faydalar hakkında yardımcı olurmusunuz?
    Teşekkürler.



  • Amway ne ya ilk defa duyuyom avon olmasın o eğer amway diye bişe varsa biraz zor satar isminde bile meymenet yok.
  • Amway , emvey diye okunuyor ve bitkisel temizlik ürünleriymiş yani avon vücut bakımı üzerine emvey ise bitkisel temizlik ürünleri...
  • arkadaşları anneni kafalamaya çalışmış. üye yaptıkça belirli bir miktar para alıyolar
  • Benim annemde Amway satıcısı hocam.

    Amway küçük bir marka değil, bünyesinde diş macunundan deterjana kadar her türlü ürün var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: orhan6894

    Amway , emvey diye okunuyor ve bitkisel temizlik ürünleriymiş yani avon vücut bakımı üzerine emvey ise bitkisel temizlik ürünleri...


    iyiki öyle okunuyor, yoksa yazıldığı gibi okunsa çok kavga çıkardı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: head

    Benim annemde Amway satıcısı hocam.

    Amway küçük bir marka değil, bünyesinde diş macunundan deterjana kadar her türlü ürün var.




    Peki hocam anneniz nasıl yani memnun mu benim annem'de bu gruba katıldığı zaman ne gibi faydalar olacak kazancı ne olacak yada iki gün sonra başı ağrıyıp ayrılacaklarmı yardımcı olur musunuz...
    Ya benim merak ettiğim şey anneme ne kazandıracak , yararı ne olacak... :)
  • amwayin ürünleri çok güzel eşimin kuzeni amway için çalışıyor işte başkalarını üye yapmaya çalışıyosun aylık belli bir kota var sanırım o kadar ürün satmaya çalışıyorsun filan bir kız var mesela 18 yaşında başlamış şu anda 23 yaşında emekli olmuş aylık 2500 lira maaş alıyormuş
  • titan zinciri gibiymiş diye duydum ama (işleyiş sistemi) fazlaca abartılıyor bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: orhan6894


    quote:

    Orjinalden alıntı: head

    Benim annemde Amway satıcısı hocam.

    Amway küçük bir marka değil, bünyesinde diş macunundan deterjana kadar her türlü ürün var.




    Peki hocam anneniz nasıl yani memnun mu benim annem'de bu gruba katıldığı zaman ne gibi faydalar olacak kazancı ne olacak yada iki gün sonra başı ağrıyıp ayrılacaklarmı yardımcı olur musunuz...
    Ya benim merak ettiğim şey anneme ne kazandıracak , yararı ne olacak... :)




    Hocam yararları şöyle;

    Çevrendeki insanlara sattığın ürünlerden sana da bir miktar para kalıyor.

    Ayrıca ürünleri üye olduğun için ucuz fiyata alabiliyorsun, ve gerçekten çok kaliteli ürünleri var.

  • Eğer çevreniz genişse çok para kazanırsınız tabi ürün getirip satmakla değil aynı annenin üye olduğu gibi bir sürü insanında annene üye olması lazım benim ablam yapıyodu şu an bıraktı girerken biraz para istiyolar her sene kayıt yenileme yapıyolar falan flan üye bulamadığın zaman para kazanamıyosun tabi şöyle bişey var annen sipariş verir 200 tl'lik annenin 2 üyesi daha verir 200 tl'lik toplamda annen 50 tl prim alır + her bir üründen en az 3 tl kar yapar yani çevre yoksa hiç bulaşmasın
  • Valla annem biliyo bu anway satma işini ama bi ara sorayım
  • Hepinize çok teşekkür ederim bu konu da daha fazla bilgilendirme istiyorum yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorm ve diğer arkadaşları da bekliyorum ...
    Belirttiğim gibi yani kazanç ne olacak yoksa ürün satma işi basit onun için...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

    amwayin ürünleri çok güzel eşimin kuzeni amway için çalışıyor işte başkalarını üye yapmaya çalışıyosun aylık belli bir kota var sanırım o kadar ürün satmaya çalışıyorsun filan bir kız var mesela 18 yaşında başlamış şu anda 23 yaşında emekli olmuş aylık 2500 lira maaş alıyormuş


    mış,muş falan filan

    allah aşkına böyle bir şey olması mümkün mü? hangi sistemde 5 yıl çalıştıktan sonra sana ömrün boyunca 2500 tl maaş öderler..akıl var mantık var
  • Ya sizce bu kadar büyük olmayan bir firma nasıl NBA'de oynayan Orlanda Magic'in sahasının isim haklarını alabilir?Orlando Magic'in sahası Amway Arena olarak geçer.Yani firma büyük bir firmadır buna inanabilirsiniz.
  • Hiç bulaşmasın. Annemde denedi çok dandik birine satıyosun sonra veririm diyo vermiyo falan filan boşverin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shamsheytani


    quote:

    Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

    amwayin ürünleri çok güzel eşimin kuzeni amway için çalışıyor işte başkalarını üye yapmaya çalışıyosun aylık belli bir kota var sanırım o kadar ürün satmaya çalışıyorsun filan bir kız var mesela 18 yaşında başlamış şu anda 23 yaşında emekli olmuş aylık 2500 lira maaş alıyormuş


    mış,muş falan filan

    allah aşkına böyle bir şey olması mümkün mü? hangi sistemde 5 yıl çalıştıktan sonra sana ömrün boyunca 2500 tl maaş öderler..akıl var mantık var

    eşimden duyduğum için öyle dedim birebir arkadaşı yalan mı söylicez burda
    sen de aylık 5 milyarlık ürün sat sana da verirler..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.