Şimdi Ara

SONY HT-SF1300 Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
25.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü alan alamayan kullanan kullanamayan almak isteyen merak eden herkesi bekliyoruz.

SONY HT-SF1300 Ev Sinemasıhttp://www.sony.com.tr/product/hcs-cinema-surround-kit/ht-sf1300
    Gerçek high definition deneyimi için üst düzey Ev Sineması teknolojileri ile donatılmıştır. Zemin standlı zarif hoparlörden (uydu hoparlörler düzeninde de mevcuttur) gelen 1000 W değerindeki devasa güç çıkışı, film seslerini tam kaydedildiği şekilde ileterek mükemmel bir film deneyimi sağlar.

Özellikler
    • 1000W toplam güç çıkışıyla 5.1 surround ses sinema sistemi
    • BRAVIA Sync için diğer uyumlu ürünlerle basit, entegre kontrol
    • Sony DIGITAL MEDIA PORT - WALKMAN® veya diğer mp3 çalarlar, cep telefonları, Bluetooth® ve Wi-Fi® aygıtlarına bağlanın ve bu aygıtlardaki kayıtlı dijital müzikleri serbest bırakın
    Taşınabilir Ses Geliştirici işlevi mp3'ler gibi sıkıştırılmış müziğin kalitesini artırır
    • DCAC - esnek hoparlör yerleşimi ve en iyi ses kalitesi için tek tuşla otomatik ses ayarı
    • Şık tasarım, BRAVIA TV ve Sony disk oynatıcılarla mükemmel bir uyum sağlar
    • Yer tasarrufu sağlayan ince orta hoparlör tasarımı
    • Blu-ray disk oynatıcılarından gerçek High Definition ses almak için Çok Kanallı Doğrusal PCM
    • x.v. Colour ve 24p Gerçek Sinema teknolojisi, filmleri gerçek kadar canlı görüntülemek için görüntü ayarlarını düzenler
    • High Definition 1080p geçişli 3 HDMI™ girişi (1 çıkış)
    • Düz panel TV'lerde mükemmel ses ve görüntü senkronizasyonu için A/V Sync
    • 32-bit S-Master dijital amplifikatör, orijinal kaynağı oynatırken sesi tam kaydedildiği şekilde net CD kalitesinde ses verir
    • Gerçek "sinema salonu" deneyimi için Dijital Sinema Sesi
    • 60 istasyon hafızalı FM / AM radyo (RDS)

DH SONY HT-SF1300 KULLANICILARI
    1- [S]ensei
    2- Gianfranco
    3- evcimen
    4- tolga_mhnds
    5- mspuzo
    6- ilyskm
    7- palermo
    8- nickbrave
    9- Carpathia
    10- allegranza
    11- goriot_02
    12- TaL
    13- edmontdante
    14- Allied

Değişiklik : Kullanıcı nickleri eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]ensei -- 10 Temmuz 2009; 1:25:00 >

• Ürünü dün sipariş verdim. Bugün geldi ve heyecanla kurdum.
    Gerçekten çok temiz, net ve tok bir sesi var. Fakat düşündüğüm kadar yüksek değil. Evi diskoya çevirmiyor ama apartman dairesi içinde yeterli görünüyor. Salonuma kurdum yaklaşık 30 m2.
    Görünüşü tartışmasız çok şık. Kurulumu kolay. Arka hoparlör kabloları yeterince uzun sanırım 6-7 mt. civarında. Ürünün içinden hiç bir bağlantı kablosu çıkmıyor. İhtiyacım olan kabloları sipariş verdim. Yarın elimde olur inşallah.
    Şimdilik mp3, 5.1 divx, radyo, tv ve dvd film denedim hepsinde gayet tatmin edici ve kaliteli ses aldım. DTS deneyemedim umuyorum yarın optik kablo gelince notebooku bağlayıp deniyebilirim.
    Resime gerek duymadım ama arka panelini merak edenler olabilir diye şemasını koymak istiyorum. Sadece girişlerin olduğu bölümü ekliyorum. Umarım yardımı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]ensei -- 4 Mart 2009; 6:57:56 >

• ilk önce hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanın;

öncelikle 1000 walt rms ses çıkış gücü var! 30m2 bir odayı nsl çoşturamamış anlayamadım?
    benim söyliyebileceğim + ları: 3 hdmı giriş 1 çıkış/2 optik bir coaxial giriş toplamda 6 dıgıtal cihaz bağlanabilir...
    (-) leri hdmı giriş çıkışlar (1080i mi p mi?)
    (-) woofer aktifmi pasifmi?

sorular: bu sisteme hangi dvd player kullanmayı düşünüyosunuz yada kullanıyosunuz?

öneriler: kullandığınız yada kullanacağınız dvd player öncelikle(d/a dönüşütürücüleri ses 24bit görüntü 12yada14bit) bit olmasını ve (hdmı 1080p) çıkışının olamsını tavsiye ederim

öngürülerim: ayaklı hop sahip olduğu için genel ses yapısının iyi olcağını düşünüyorum eğer wooferi pasifse bass larda sorunlar yaşabilirsiniz testlerinizi genelde (orjin dvd,orjin audio cd, hdmı kablo,optik ve coaxial kablo) gibi araçlar üstünden yapmanızı öneririm kalibre yaparken cihazın hata! vermemesine özen göstetin

iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970

• Bu cihaz 1000 watt güç üretemez

Pasif sub ile bass seslerde problem yaşarsınız diye bir ifade yanlış. Pasif sub ı amfiden beslersiniz. Amfinizin gücü yeterli ise hiç bir sorun yaşamazsınız.

Ayaklı hoparlöre sahip olduğu için genel ses yapısının iyi olacağı gibi bir görüş olamaz, yanlıştır.

İyi günlerde kullanın..

şimdi yine eleştirilere gelemedi kendiyle çelişki yaşayan bir arkadaş diyeceksiniz ama şunları tekrerdan gözden geçirmenizi tavsiye ederim

1: 1000 walt (rms) yada başka bir değer sayısı (rms)ise o gerçek değeridir; size göre deyilse(rms) nedir? söylerseniz sevinirim öğrenmiş oluruz

2: duvar yada raf tipi hop lar ayaklı hop lara göre ses kalitesi bir adım geridedir! not: çok profosyonel iyi hop lar hariç, örn:(bose) vb gibi... ve ortalama bu sistem ayarındaki sistemleri konuşuyorsak...

3: aktif sub la pasif sub arasında ses kalitesi açısından fark kesinlikle vardır not: ht sınıfı yada yada herhangi bir avr ye (sub) dışardan ileve edilecekse... aktif sub un çalışma prensibini bilecek kadarda bilgim var...

size göre bu yanlışlarımı düzeltirseniz sn "altanpsx" çok sevinirim sayenizde hep doğru bilgilere ulaşıyoruz yada benim yanlışlarımdan insanları kurtarıyosunuz... şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 25 Şubat 2009; 18:02:41 >
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970

• Kendinizle çelişen bir durumunuz yok. İlk, diğer kullanıcıları yanlış yönlendirmemenizi rica ettiğimde her ne yapıyorsanız yine aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz.

Bana göre yanlış, söylemiyorsunuz. Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi oluyor ve insanları yanıltmaya devam ediyorsunuz. Bilgi değil, fikir olduğu için tartışılacak bir tarafı yok. Fikirlerinize sonuna kadar saygılıyım, yalnız bilginin ötesine geçtiği noktada bildiğim kadarıyla düzeltiyorum. Dolayısıyla, fikirleriniz size aittir tartışılacak bir tarafı yok. Yanlış söylediklerinizide elimden geldiğince düzeltmeye gayret ediyorum, bunlarda bilgi olduğu için zaten tartışılabilir tarafı yok. Dolayısıyla yeninden gözden geçirlecek bir şey yok. Sorduğunuz soruların cevabı bir üstteki postta var.

Teşekkür etmenize gerek yok, ben diğer kullanıcı arkadaşlarımız yanlış bilgilerle yola çıkıp, yanlış harcamalar yapmasın, sonradan pişmanlık duymasın diye sizi düzeltiyorum. Ha ama verdiğim bilgilerden faydalandığınız için teşekkür ediyorsanız rica ederim.

İkimizden birinin sorumluluk sahibi olması yerine, her ikimizde sorumluluk sahibi olup, yazdıklarımızla insanları yanlış yönlendirebileceğimizin farkında olsak, sizde bende daha az efor sarfederiz.

• merhaba,
    bende de HT-SF 1000 modeli var ve bende alırken evi diskoya cevirecek diye düsündüm ama hicte öyle olmadı...
    bu hususu yanlış anldığınız gibi hala foruma katılma amacımıda tam anlamamış hatta kasıtlı bir şekilde devam ettiğimi savunuyorsunnuz

şunu açıkça beyan edeyimli hayatta hiç bir zaman bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmadım"LÜTFEN BUNDAN SONRA BENİM KARAKTERİM İLE İLGİLİ YORUM YAPARKEN"sizde benim hakkımda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın sizin söylemek istediğiniz direk "BU ADAM ATIYO,SIKIYO" bu siteye bir siz birde ben üye deyilim! her önerimin arkasında muhalif olmanız artık maksatlı bir hal almaya başladı çünkü ben herkez "siyah" derken tutupta ben "beyaz" demiyorum...

sorumluluk işine gelice; arkadaşlara yanlış ürün aldırınca benim ne karım olcak? yada benim bir dememle kim gider bir ürün alır? bu benim boş vermişlik anlamında anlamayın! arkaşlar bir şey yazar ben bişeyler yazarım doğru bulunur siz hiç fırsat vermeden foruma katıldığımdan beri sürekli beni yanlış lanse ediyosunuz
    size göre çok yanlıssam site yöneticilerine şikayet edersiniz onlarda gerekli uygulamayı yaparlar haa yok bu görev sadece size aitse onuda açıkça belirtin bilelim

ikimizden biri sorumluluk olması yerine; demişsiniz siz sorumlusunuzda ben neyim?lütfen bundan sonra eforunuzu başka üye arkaşlara harcayın...ayrıca bu gününe kadar göstermiş olduğum nezaket saygı hoş görü altındaki ettiğim teşekkürşeri bile anlmamısınız...

bu sözlerim tüm üyelere
    bir kaç gündür "yuxeses-"altanpsx" yazışmalarını okuyosunuzdur
    1:benim kesinlikle kasıtlı yanıltma gibi bir amacım yok olamazda
    2:tek amacım oda doğru bilgi almak ve vermek
    3:her türlü eleştiriye açığım ancak"sn altanpsx" gibi sürekli yanlış lanse adilip sürekli muhalif olmak kim katlanabilir?
    4:hayatta herkez herşeyi bilemez bilgininde sınırı yoktur bu bağlamada bütün eliştirilere açığım ama yanlış lanse edilmeyerek...kasıt aramadan doğru bilgiye ulaşmak

siz değerli üye arkadaşlarım aranıza yeni katılmış olmama rağmen;taktir sizlerin

saygılar...yuxeses

• quote:

Orjinalden alıntı: yuxeses

ilk önce hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanın;

öncelikle 1000 walt rms ses çıkış gücü var! 30m2 bir odayı nsl çoşturamamış anlayamadım?
    benim söyliyebileceğim + ları: 3 hdmı giriş 1 çıkış/2 optik bir coaxial giriş toplamda 6 dıgıtal cihaz bağlanabilir...
    (-) leri hdmı giriş çıkışlar (1080i mi p mi?)
    (-) woofer aktifmi pasifmi?

sorular: bu sisteme hangi dvd player kullanmayı düşünüyosunuz yada kullanıyosunuz?

öneriler: kullandığınız yada kullanacağınız dvd player öncelikle(d/a dönüşütürücüleri ses 24bit görüntü 12yada14bit) bit olmasını ve (hdmı 1080p) çıkışının olamsını tavsiye ederim

öngürülerim: ayaklı hop sahip olduğu için genel ses yapısının iyi olcağını düşünüyorum eğer wooferi pasifse bass larda sorunlar yaşabilirsiniz testlerinizi genelde (orjin dvd,orjin audio cd, hdmı kablo,optik ve coaxial kablo) gibi araçlar üstünden yapmanızı öneririm kalibre yaparken cihazın hata! vermemesine özen göstetin

iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

Çok teşekkürler,
    Bu ürünü tercih sebebimin en başında bu digital girişlerin fazlalığı oldu. Umarım yanlış bir karar değildir.
    Bende anlamadım 1000W RMS diye güvenip aldık ama bu RMS eski RMS değil herhalde :)
    HDMI girişleri yükseltme yapmıyor dolayısıyla destekleme gibi bir durum söz konusu değil (Öyle biliyorum)
    SubWoofer pasif. Sanırım bu fiyata aktif woofer vermezler :)

Şuan Philips DVP3260 DVD player kullanıyorum. Digital Coax ile bağladım kaliteli bir kabloyla herhangi bir sorun yok. Ama player DTS destekli değil ve HDMI çıkışı yok. İlerde PS3 alıp konuyu çözmeyi düşünüyorum.

Tamamı ayaklı bir hoparlör sistemi istememin sebebi hem çok şık duruyor hemde hareket ettirmesi ve konumlandırması kolay.

• Fotoğraf koyalımda tam olsun ;)

Birde fiyat hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim ;)

Bu ürünü almadan önce bir liste çıkarmıştım. Ortalama 700-1000 TL arası bir sistem düşünüyordum.
    Philips 3367, LG 903TA, Samsung TZ215, Sony DZ660 ve bir arkadaşımın önerisiyle Sony SF-1300. Sonra USB belleğime test için gerekli dosyalarımı kopyalayıp firmaları gezmek ve ürünleri denemek için Ankara Ankamall AVM'ye gittim.
    Teknosa, Sony Shop, Samsung, LG, Bimeks, Zen bunları dolaştım fakat nerdeyse hiçbirinde sistemleri test edemedim. Neymiş efendim uzaktan kumanları kutusundaymış kutularda depodaymış. Bazıları hiç bağlı değil, bazılarını TV'ye bağlamamışlar, kimi sadece ürünü açmış hiç bağlamamış. Sony SF1300'den ise Sony Shop dahil kimsenin haberi ve bilgisi yok. Neyse çok moralim bozuldu.
    TepeHome'a gittim orda Philips'in sesini dinledim gayet tatmin ediciydi aslında. Ama sonra Sony SF1200'ü gördüm oh dedim hiç olmazsa SF serisi bir ürün bulduk. Orda sesini dinleme şansım oldu basslar daha iyi gibiydi ve digital girişleri yüzünden bu seriye karar kıldım. SF1300 tepehomeda yokmuş. Alamadan eve döndük kısacası. (SF1200 - 899TL tepehomeda cardfinansa 12 ay taksit ve 2 ay taksit erteleme var)
    Sony satan bir abimizi aradım. Sony stoklarında varmış sipariş verdim birgün sonra geldi.

Şunu söyleyebilirim tabi, ses seviyesi en son 40. Oraya getirip sürekli dinlemek pek mümkün değil, komşular kesin gelir. Ama rahatlıkla 30 seviyesinde sürekli dinleyebiliyorum. Benim takıldığım 20'ye kadar nerdeyse TV nin hoparlörü kadar ses vermesi. Bu biraz hayal kırıklığı yaratıyor bende. LG 903TA için forumda 15'e kadar açabiliyoruz filan yazmışlar harbiden moral bozucu. Bu 1000W meselesine takmış durumdayım. Kulaklarımımı temizletiyim napıyım bilemiyorum.

• quote:

bu güne kadar acaba hangi hususta teşekkür ettiğimi sandınız?
    bu hususu yanlış anldığınız gibi hala foruma katılma amacımıda tam anlamamış hatta kasıtlı bir şekilde devam ettiğimi savunuyorsunnuz

şunu açıkça beyan edeyimli hayatta hiç bir zaman bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmadım"LÜTFEN BUNDAN SONRA BENİM KARAKTERİM İLE İLGİLİ YORUM YAPARKEN"sizde benim hakkımda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın sizin söylemek istediğiniz direk "BU ADAM ATIYO,SIKIYO" bu siteye bir siz birde ben üye deyilim! her önerimin arkasında muhalif olmanız artık maksatlı bir hal almaya başladı çünkü ben herkez "siyah" derken tutupta ben "beyaz" demiyorum...

sorumluluk işine gelice; arkadaşlara yanlış ürün aldırınca benim ne karım olcak? yada benim bir dememle kim gider bir ürün alır? bu benim boş vermişlik anlamında anlamayın! arkaşlar bir şey yazar ben bişeyler yazarım doğru bulunur siz hiç fırsat vermeden foruma katıldığımdan beri sürekli beni yanlış lanse ediyosunuz
    size göre çok yanlıssam site yöneticilerine şikayet edersiniz onlarda gerekli uygulamayı yaparlar haa yok bu görev sadece size aitse onuda açıkça belirtin bilelim

ikimizden biri sorumluluk olması yerine; demişsiniz siz sorumlusunuzda ben neyim?lütfen bundan sonra eforunuzu başka üye arkaşlara harcayın...ayrıca bu gününe kadar göstermiş olduğum nezaket saygı hoş görü altındaki ettiğim teşekkürşeri bile anlmamısınız...

bu sözlerim tüm üyelere
    3:her türlü eleştiriye açığım ancak"sn altanpsx" gibi sürekli yanlış lanse adilip sürekli muhalif olmak kim katlanabilir?
    4:hayatta herkez herşeyi bilemez bilgininde sınırı yoktur bu bağlamada bütün eliştirilere açığım ama yanlış lanse edilmeyerek...kasıt aramadan doğru bilgiye ulaşmak

siz değerli üye arkadaşlarım aranıza yeni katılmış olmama rağmen;taktir sizlerin

saygılar...yuxeses

Sn. yuxeses,

Şu ana kadar bilgi ve deneyime dayalı doğru bir tespit yaptınızda, ben onumu düzelttim.

Ben size sallıyor gibi bir tabir kullanmadım. Ben bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz dedim. Bu karakterle ilgili bir tanımlama değil. Bu sallıyorsunuz demekte değil. Bu fikirlerinizi üniversal doğrular gibi lanse ettiğiniz anlamına gelir. Pek çoğu yanlış ve diğer arkadaşlarımızında yanlış bilgilenmemesi için düzeltilmesi gerekiyor.

Size açıkça sorumluluk sahibi olmadığınızı ifade ediyorum. Ben size halen bilmediğiniz konuda, fikirlerinizi bir bilgi bir gerçekmiş gibi söylememenizi, insanları yanlış yönlendirebileceğinizi söyledikçe, siz diğer kullanıcılara karşı sorumluluğunuzdan imtina ediyorsunuz. Bunun adı benim nezdimde sorumsuzluktur.

Benim sizi düzeltmek gibi bir görevim yok. Amme(kamu) hizmeti olarak yapıyorum. Sizin veya bir başkasının vereceği yanlış bilgiyi, eğer doğrsunu biliyorsam düzeltmekte benim bu forumda insanlara yardımcı olmaya çalışan bir kullanıcı olarak görevimdir. Bir forum üyesi olmak, bir forumda diğer kullanıcılara yardımcı olmakta bunu gerektirir. Bu görevlendirme istemez. Sorumlu insan anlayışına sahip olmayı gerektirir.

Ben sizi bir şekilde lanse ediyor değilim. Burada yazdıklarınız sizi lanse ediyor.

Sizin beni diğer forum kullanıcılarına şikayet ediyor olmanızıda son derece eğlenceli bulduğumu itiraf etmek isterim. Ayrıca sizi forum yöneticilerinede şikayet etme konusunda telkinde bulunmuşsunuz. Ben meselelerimi karşılıklı halletmek isterim. Ancak sizin bundan farklı bir anlayışta olduğunuzu görerek üzülüyorum.

• ankarada malesef aynı sorunları bende yaşadım yaşıyorum bir ürün almak isterken test yapmak istiyosunuz adama ters ters bakıyolar....ya ürünü kurmamış oluyolar,yada ürünlerden hiç haberleri olmuyo hatta geçen etlik foruma gittim orda sony bayisi var bi 5400es göreyim deneyim dedim adamlara sordum varmı elinizde?
    onlarda "o ne" dediler ve adam akıllı bir teknik tavsiyede bulunacak kadarda bilgilide değiller...

yani tamamen iş bizlere kalıyo... bende"ht-ddwg800" ü kullanıyorum benimde sadece tek şikayetçi olduğum yeri müzik dinlerken tizleri isteğim kadar detaylı alamamam oldu; bütün cihazlarım hd den bağlı...
    başka bir konuda bu tartışılıyor"mevcut sistemlere tweeter eklemek" bakalım orda belki arkadaşların bir önerisi olurda denerim...

• Gerçekten dediğiniz gibi sadece bilindik ürünler oluyor ve teknik konuda oldukça zayıflar. Teknosaya girdim ilk Sony diye kart takmış amca modeli sordum hiç haberi yok. Sony Shop'a girdim durum aynı. Paylaşımlar olmasa naparız bilemiyorum. Çok iyi araştırma yapıp öyle gitmek lazım alışverişe yoksa onların tavsiyeleriyle alacağımız ürünlerde vay halimize :)

Subwoofer konumlandırmayla ilgili başlığı okudum sabah. Arkadaşlar deneyimlerini yazmışlar güzel güzel faydalanıyoruz. Başkada nereye danışılır bilemiyorum.

DH

Orjinalden alıntı: altanpsx

quote:

bu güne kadar acaba hangi hususta teşekkür ettiğimi sandınız?

bu sözlerim tüm üyelere

saygılar...yuxeses

Sn. yuxeses,

Şu ana kadar bilgi ve deneyime dayalı doğru bir tespit yaptınızda, ben onumu düzelttim.

Ben size sallıyor gibi bir tabir kullanmadım. Ben bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz dedim. Bu karakterle ilgili bir tanımlama değil. Bu sallıyorsunuz demekte değil. Bu fikirlerinizi üniversal doğrular gibi lanse ettiğiniz anlamına gelir. Pek çoğu yanlış ve diğer arkadaşlarımızında yanlış bilgilenmemesi için düzeltilmesi gerekiyor.

Size açıkça sorumluluk sahibi olmadığınızı ifade ediyorum. Ben size halen bilmediğiniz konuda, fikirlerinizi bir bilgi bir gerçekmiş gibi söylememenizi, insanları yanlış yönlendirebileceğinizi söyledikçe, siz diğer kullanıcılara karşı sorumluluğunuzdan imtina ediyorsunuz. Bunun adı benim nezdimde sorumsuzluktur.

Benim sizi düzeltmek gibi bir görevim yok. Amme(kamu) hizmeti olarak yapıyorum. Sizin veya bir başkasının vereceği yanlış bilgiyi, eğer doğrsunu biliyorsam düzeltmekte benim bu forumda insanlara yardımcı olmaya çalışan bir kullanıcı olarak görevimdir. Bir forum üyesi olmak, bir forumda diğer kullanıcılara yardımcı olmakta bunu gerektirir. Bu görevlendirme istemez. Sorumlu insan anlayışına sahip olmayı gerektirir.

Ben sizi bir şekilde lanse ediyor değilim. Burada yazdıklarınız sizi lanse ediyor.

Sizin beni diğer forum kullanıcılarına şikayet ediyor olmanızıda son derece eğlenceli bulduğumu itiraf etmek isterim. Ayrıca sizi forum yöneticilerinede şikayet etme konusunda telkinde bulunmuşsunuz. Ben meselelerimi karşılıklı halletmek isterim. Ancak sizin bundan farklı bir anlayışta olduğunuzu görerek üzülüyorum.

sn altanpsx;
    ben hiç bir yazımda kesinlikle budur! tek doğru budur! altarnetifi yoktur! gibi yazmıyorum kaldıki öneri,tavsiye,öngörü, ayrı şey "sizin beni hala sorumluluk sahibi olmadığımı" kesin bir cümleyle ifede etmek ayrı şey "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak" bir karakter yapısıdır kaldıki size göre deyilse yazmış olduğum yazılardan yola çıkarak karakter tahlili yapmak asıl sizin bilgi sahibi olmadan kişi hakkında fikir sahibi olduğunuzu göstermezmi? bütün önerilerim yazılarım nerden biliyosunuzki denemeden görmeden tavsiyelerde bulunduğumu? ben hiç bir zaman kesin budur bunu yapın demiyorumki! siz benim önerilerimi açıklamalarımı küllüyen çürütüp atıyosunuz! ve bunlaru hezkez okuyo ben yazıyorum siz çürütüyosunuz hemde tanımadan bilmeden ve anlama gayretini göstermeden"sizde tavsiyelerde bulunuyosunuz biz nerden bilecez ozaman bilginizin gerçekte,nsl oluştuğunu? sizi diğer arkadaşlar evet şikayet ettim! çünkü artık sizin ben ne yazarsam yazıyım direk karşıt oluyorsunuz elbette fikir ayrılığı olcak ancak benim her yazdığım yanış olamaz herşeyide yanlış bilemem sizde herşeyi doğru bilemezsiniz yanlış bilemezsiniz amaç burda bilgi aktarımı sohbet birbirimize çözüm yolları üretmek deyilmi? bende meselemi karşılıklı halletmek isterim ve bunu da size bunda olduğu gibi"sn altanpsx" başlı altında şahsızınıza yazıyorum ancak ya kendimi düzgün ifade edemiyorum yada siz beni anlama istemiyosunuz benim de sizle bir alıp veremediği yok
    en sonki size hitaben yazdığım yazıda beni anlamış olmanızı ümit ederdim ancak olmamış umarım bu size verceğiniz cvp tan sonra sahsınıza son yazım olur ve bundan sonra teknik meselere geçeriz

"yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine"

• Selamlar,

Bende Ankara'da HT-DDWG800 arıyorum bir haftadır ama bulamadım. PS3'den HDMI üzerinden LPCM ses almak için kullanacağım. Ankamall ve Bilkent'teki Teknosa ve Sony Centre'lara sordum ama "o da nesi!?" der gibi yüzüme bakıyorlar. Hatta Teknosa'da ki bir eleman onun yerine HDMI output'u olan bir Samsung'u bana "işte bunda da var HDMI" diye satmaya çalıştı. Genelde bu tür çalışanlarla vakit harcamam ama (artık umutsuzluktan herhalde) adama uzun uzun HDMI output ile input'un farkını anlatmaya çalıştım.

Her neyse, asıl sorum Ankara'da nerede HT-DDWG800 (hiç olmadı SF1300) bulabilirim?

Teşekkürler.

subwoofer'ın da aktif veya pasif olması bir çok sebebe göre önemli değildir, kaliteyi belirlemez
    sinema amfisinin iyi filtreli ve güçlü bir subwoofer çıkışı olması yeterlidir
    yoksa sw amfisi; subwoofer içinde veya dışında olmuş bir şey değiştirmez

quote:

Orjinalden alıntı: [S]ensei

Çok teşekkürler,
    Bu ürünü tercih sebebimin en başında bu digital girişlerin fazlalığı oldu. Umarım yanlış bir karar değildir.
    Bende anlamadım 1000W RMS diye güvenip aldık ama bu RMS eski RMS değil herhalde :)
    HDMI girişleri yükseltme yapmıyor dolayısıyla destekleme gibi bir durum söz konusu değil (Öyle biliyorum)
    SubWoofer pasif. Sanırım bu fiyata aktif woofer vermezler :)

Şuan Philips DVP3260 DVD player kullanıyorum. Digital Coax ile bağladım kaliteli bir kabloyla herhangi bir sorun yok. Ama player DTS destekli değil ve HDMI çıkışı yok. İlerde PS3 alıp konuyu çözmeyi düşünüyorum.

Tamamı ayaklı bir hoparlör sistemi istememin sebebi hem çok şık duruyor hemde hareket ettirmesi ve konumlandırması kolay.

• quote:

Orjinalden alıntı: zgur

Selamlar,

Bende Ankara'da HT-DDWG800 arıyorum bir haftadır ama bulamadım. PS3'den HDMI üzerinden LPCM ses almak için kullanacağım. Ankamall ve Bilkent'teki Teknosa ve Sony Centre'lara sordum ama "o da nesi!?" der gibi yüzüme bakıyorlar. Hatta Teknosa'da ki bir eleman onun yerine HDMI output'u olan bir Samsung'u bana "işte bunda da var HDMI" diye satmaya çalıştı. Genelde bu tür çalışanlarla vakit harcamam ama (artık umutsuzluktan herhalde) adama uzun uzun HDMI output ile input'un farkını anlatmaya çalıştım.

Her neyse, asıl sorum Ankara'da nerede HT-DDWG800 (hiç olmadı SF1300) bulabilirim?

Teşekkürler.

ankara'da izmir cad, meşrutiyet cad, necati bey "ben izmir cad oradan almıştım peşin 750 tl ye"

• Sn. yuxeses

Sizi ciddiye alıyor ve buradaki arkadaşlarımdan, kardeşlerimden ayrı tutmuyorum. Ciddiye almasam düzeltmek, iletişimde olmak ihtiyacı hissetmem. Her yazdığınızı düzeltmiyorum, yanlış söylemlerinizi düzeltiyorum. Bunada bozulmamanızı beklerim. Yazınızın sonuna yazdığınız gibi ben zaten kardeşçe yaşıyorum. İlk cümlemdede size karşı bakışımı belirttim zaten. Daha fazla polemik içinde olmak istemiyorum, çünkü ikimizden başkasını ilgilendirmiyor. Eğer tartışmamız gerektiğine inandığım bir şey olduğunu düşünürsem öm ile size ulaşmayı deneyeceğim. Sizdende aynı ricada bulunsam kırmazsınız diye düşünüyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.