Şimdi Ara

Insignia Testi ve Kullanıcının Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
88.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,
    Baska bir forumdan Birisi insignia'yı test etmiş. Ben de onun bu tecrübesini sizlere aktarmak istiyorum:

    "Arkadaşlar bu aralar en çok merak ettiğim iki model avensis ve insignia idi avensisi geçtiğimiz hafta test sürüşünde kullandım. Bugün de insignia ile baya dolaştım bayii tanıdık oldugu için :)

    ...aracın içine bindiğimde ise bir an ikinci el için bırakılmış bir accordda zannettim aşırı hondamsı ve japon vari kadranlarda bir o kadar amerikansı konsolu ne kadar beğenmedi isem kadranlara bayıldım desem yeridir.

    İç mekan malzeme kalitesi ise araç 1600 kmde idi ve konsolun her yerinden çıtırdı geliyordu desem yeterli sanırım.

    Donanım ise bir çok istenecek özellik opsiyonel dolayısı ile fiyatlar uçuyor alınca

    Kullandığım araç 1,6 115 bg motorlu araçtı performans tek kelime ile facia hatta katliam ciddi şekilde çekmiyor ve eşek gibi yakıyor aynı güzergahı toledomla denedim hemen arkasından yol bilgisayarı anlık tüketimlerinde yaklaşık %40 daha yüksek insignia.

    Konfor ise çok sert ayarlı süspansiyonlar sebebi ile çok zayıf kalmış ses yalıtımı ise ortalama bir golf yada corolladan çok daha iyi değil 100 km hızda ciddi rüzgar sesi var ki bu olayı ben ne avensiste nede passatta hissetmedim ve sesten sürüş boyunca rahatsız oldum.

    Arka koltuğa ise boy 1,80 115 kg civarı olan benim gibi birisi için çok geniş değil başım tavana değiyordu otururken ve inip binmek arka koltuklar için biraz zor.

    Ön koltuklar ise konsolun görüntüye yönelik tasarımı yüzünden çok dar ferahlık hissi yeterli değil.

    En çok beğendiğim özelliği ise direksiyon tepkileri neredeyse mükemmel ve direkt hisler ise oldukça tatminkar hatta bu özelliğinede bayıldım. Yol tutuş ise oldukça iyi.

    Gelelim kazık soruya passatmı avensismi insigniamı dersek ciddi şekilde avensis passat arasında düşünürüm insignia malesef benim sınavımdan geçemedi hatta avensisin çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum şuan.

    Şahsen yazılanlardan bazılarını tahmin ediyordum bazıları ise benim için de hayal kırıklıgı oldu. Tabi herkesin istekleri ve beklentileri farklı olabilir. Bu yazıdan insignia'nın kötü bir araç oldugu çıkmaz ama abartıldıgı kadar da iyi bir araç değilmiş anlaşılan ...

    Edit.arkadas



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 25 Şubat 2009; 1:57:56 >







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.