Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD, Fring yazılımıyla beraber satışa sunulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Samsung'un Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi kapsamında lanse ettiği ve pek çok kişinin beklediği i8910 Omnia HD modelinin yeni detayları gün ışığına çıktı.


    Söylentiye göre Samsung'un yeni telefonu, Fring yazılımı önceden yüklenmiş biçimde satışa sunulacak. Firmanın INNOV8 modelinde de bu yazılıma yer verdiğini hatırlatalım. Symbian OS, Windows Mobile ve Apple'ın platformunda karşımıza Fring


    Skype, ICQ, Windows Live, Google Talk, Yahoo! Messenger,


    Facebook, Last.fm gibi popüler ağlara kolayca ulaşım imkanı sağlıyor.


    Ayrıca VoIP üzerinden telefon görüşmesi de yapabiliyoruz. 2009'un 2. çeyreğini artık iple çekmekteyiz.








  • e bunu bizde yükleyebiliriz desem çokmu abes kaçar
  • ek üçreti yoksa iyi
  • iphone ve diğer pda sahiplerinin uzun zamandır ücretsiz olarak sonradan edindiği yazılımı ürünle birlikte vermek gerçekten çok iyi fikir, Kullanıcı fring'i yükleme zahmetinden kurtulacak:) Voip üzerinden telefon görüşmesi konusunda birşey değişmeyecektir bence. Şimdiki gibi sabit hatlara belli bir dakika ücretsiz. Diğer hatlara da tabiki ücretli olacaktır...
  • nokıa adan sasmam arkadaslar super bır cıhaz n86 8mp super bısey :D
  • Bu çok yenibir gelişme değilki. Samsung son dönemde sattığı tüm telefonlara koydu bu yazılımı. Samsun İnnov8 telefonunda var bu yazılım
  • birincisi n86 8 mp olduğu için iyi diyemezsiniz. sadece kameraya bakarak açıklamaya nokta kayamazsınız. kamerasını denedin mi? kullandın mı? ikincisi Türkçe'de Super diye bir kelime yoktur!. kullanmamak en doğrusudur. nokia nın en kötü serisi n9 serisidir. en iyiler ise n8 serisinde bulunmaktadır. bunlara en iyi örnek olarak n85 gösterilebilir. n86 da büyük ihitmalle iddialı bir üründür tahminim. fakat incelemeden birşey söylemeyeceğim. dokunmatik ekranlı ürünler konusunda ise Samsung ve LG tartışmasız en iyi firmalardır. Apple dokumatik ekranlı ürünler konusunda sadece ekran görüntü kalitesi olarak iyi fakat diğer yönlerden hiç mi hiç başarılı değil. Apple iphone alan insalar kadar cahil ve düşünmeden hareket eden insanlar görülmemiştir.
  • Ben iphone a KIZ TELEFONU diyorum çünkü o telfenu bi tek teknolojiden anlayan insanlar almaz.2 mp kamera mı bide onun shutter speedini fln bilsek varya,ekran coznurlugude cok dusuk,hafıza desen yıne bısı yok ,hoparlolrlerden az ses cıkar ee ne anladım ben bu telden.amaaaaaaa bu telofona gelınce ne ararsan var super bısı.720p kayıt var abı bı kere.bırde ''2009'un 2. çeyreğini artık iple çekmekteyiz.'' demıssınız nerden bılıosunuz o tarıhte cıkcagını?
  • telefonun şekli gerçekten çok güzel... idou ile bunun arasında bi kapışma yaşanıcak sanki...

    ama amr video çekimide hiç yakışmamış
  • quote:

    Orjinalden alıntı: berkkarabacak

    Ben iphone a KIZ TELEFONU diyorum çünkü o telfenu bi tek teknolojiden anlayan insanlar almaz.2 mp kamera mı bide onun shutter speedini fln bilsek varya,ekran coznurlugude cok dusuk,hafıza desen yıne bısı yok ,hoparlolrlerden az ses cıkar ee ne anladım ben bu telden.amaaaaaaa bu telofona gelınce ne ararsan var super bısı.720p kayıt var abı bı kere.bırde ''2009'un 2. çeyreğini artık iple çekmekteyiz.'' demıssınız nerden bılıosunuz o tarıhte cıkcagını?


    Telefonun 2009'un 2. çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Elbette tarih konusunda çeşitli aksaklıklar yaşanması olasılığını da hesaba katmalı.

    http://www.gsmarena.com/samsung_in_barcelona_omnia_hd_and_the_gang_touch_and_oled_aplenty-news-800.php

    ''Samsung i8910 OmniaHD is expected to hit the market in Q2 of this year.''
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Hadi hayırlısı. Şu telefon bi çıksa.
  • Çıkınca en çok fiyatını merak ediyom.acaba ne kadar olur... alabilirmiyim acaba yhawww
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cradl3

    e bunu bizde yükleyebiliriz desem çokmu abes kaçar


    Fring ve iskoot mükemmel programlar , problemsiz ve sorunsuz net olarak görüşebilirsiniz.
    Fring yüklemek istediğinde Fring sitesinden direkt yükleyebiliyorsun ancak çalışması için Voip eklentisi de
    yüklenmesi gerekiyor ve Unsigned olduğu için yükleyemiyorsunuz malesef, cihazı Hacklemek gerek ben de
    onu pek tavsiye etmem çok gerekmedikçe, Signed yapmak da biraz uğraştırıyor , o nedenle cihazla
    beraber gelmesi bence çok iyi.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tmetalkaya

    birincisi n86 8 mp olduğu için iyi diyemezsiniz. sadece kameraya bakarak açıklamaya nokta kayamazsınız. kamerasını denedin mi? kullandın mı? ikincisi Türkçe'de Super diye bir kelime yoktur!. kullanmamak en doğrusudur. nokia nın en kötü serisi n9 serisidir. en iyiler ise n8 serisinde bulunmaktadır. bunlara en iyi örnek olarak n85 gösterilebilir. n86 da büyük ihitmalle iddialı bir üründür tahminim. fakat incelemeden birşey söylemeyeceğim. dokunmatik ekranlı ürünler konusunda ise Samsung ve LG tartışmasız en iyi firmalardır. Apple dokumatik ekranlı ürünler konusunda sadece ekran görüntü kalitesi olarak iyi fakat diğer yönlerden hiç mi hiç başarılı değil. Apple iphone alan insalar kadar cahil ve düşünmeden hareket eden insanlar görülmemiştir.


    Samsung dokunmatik cihazlar gerçekten çok iyi ve mükemmele yakın , çok sayıda dokunmatik ekranlı cihaz kullandım
    ancak hassasiyet ve kullanım açısından Samsung mükemmel diyebilirim.

    iPhone Dokunmatik ekranda mesaj veya yazı yazmak benim için bir süreliğine de olsa işkence idi, gerçekten alışamadım
    aslında bir süre kullanılsa alışır insan fakat eğer parmaklarınız büyükse bence sık sık hata yapmanız mümkün ve çok sinir
    bozucu oluyor bu.

    Samsung Omnia dokunmatik ekranda sanal klavye ile yazmanızı tavsiye ederim harika bir dokunmatik ekran ve hassasiyet
    mutlaka tavsiye ederim




  • http://www.smartcep.com/haber.asp?id=59

    Samsung firmasının daha duyurmamasına rağmen internete sızan veya sızdırılan yeni modeli i8910'un ayak sesleri yavaş yavaş duyulmaya başlandı.
    Samsung firmasının daha duyurmamasına rağmen internete sızan veya sızdırılan yeni modeli i8910'un ayak sesleri yavaş yavaş duyulmaya başlandı. Bu seslerden en önemli olanı ise 8 Mega Piksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebilen kamera lensi ve daha da önemlisi sahip olduğu bu lens ile 1280 x 720 çözünürlüğünde HD (High Defination) video kayıt yapabiliyor olması.

    Yeni bir cep telefonu modeli ama onu diğerlerinden farklı ve daha cezbedici kılacak olan özelliği; 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde, HD formatından video kayıt yapabilmesi. HD kalitesinde çekim yapabilecek olması i8910 modelinin en gösterişli hamlesi gibi gözüküyor. İnanılmaz ama gerçek olan bu özellik sadece diğer cep telefonu üreticilerinin satışlarını ve stratejilerini etkilemekle kalmayıp, video kamera ve fotoğraf makinası üreten firmalarının da hesaplarını alt üst edecek gibi görünüyor.

    3,8 inç lik dokunmatik ekrana sahip olan i8910 için “bir kuş sütü eksik” deyimini kullanmamızda sakınca doğurmayacak diğer özellikleri ise şöyle; 3.5G(HSDPA), Küresel Yer Belirleme Sistemi yani GPS, Kablosuz Ağ desteği WiFi ve sağlamış olduğu yeni bir özellik olan DLNA uyumluluk uygulaması, Mini USB 2.1 desteği, HDMI çıkışı, EDR desteği eksik edilmeyen Bluetooth 2.0 ve 3.5 mm ses girişi.

    Netice itibariyle bu bilgiler yüzeysel fakat beklenen değil olacağı kesin olan özellikler. Satış tarihi ve fiyatı konularında herhangibir tarih veya fiyat şuan itibariyle söz konusu değil. Hali hazırda daha resmi duyurusu bile yapılmayan cep telefonu modelinden bahsediyorum. Ancak bir diğer kesin bilgi neticesinde Samsung i8910 cep telefonu modeli, Samsung i900 Omnia modelinde yaptığı gibi 8 GB ve 16 GB dahili hafızalı iki ayrı model şeklinde satışa sunması bekleniyor.

    Samsung i8910 Omnia HD, Fring yazılımıyla beraber satışa sunulacak




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.