Hardy ayrıldı nedeni yorgunluğu içinde ne sakatlık ne başka bir şey ayrıldıktan sonra çıktı uyuşturucu işi valla dönecek diyorlardı ama bu işten sonra WWE alır mı bilmiyorum,The Rock dönmeyecek adam Hollywood yıldızı dönmez bu saattten sonra sadece konuşma yaptı..
Edge ayrıldı diyenler var Edge sadece sakat geri dönecek..Ya yeter şu Cena'yı amma büyüttünüz adamda yetenek yok atletiklik yok biraz kas var işte onun dışında güreşçi demem...Viper dağııtı işte onu sonunda daha çok bekler kemeri..
Bence dönecektir.Çünkü smackdown'da Edge ve Jeff Hardy gibi yıldızlar ayrıldı.The Rock geri dönerse,Smackdown'ı reytingleri 2 katına çıkar.
Oha.vikipediyi kopyalamışın resmen.
@feedthenet
O da bişey mi hocam?
Adam yastık kaldırıyor sanki..
Seni görmeyeli uzun seneler geçti. Artık ne o pankartı tutan ellerin var,ne de güneş gözlüğünün altındaki o sinsi sırıtış. Dünyamızı aydınlatan pankartı kaldırışın ve onun insanın içini ısıtan hareketi.Kimi zaman en coşkulu anlarımızda kullandık seni , kimi zaman aslında içimizde fırtınalar koparken dert ortağımız oldun. Adın bu forumla ve biz üyelerle özdeşleşti. Gittiğin yerlerde bizim gibi üyeler yoktur bilirim , o soğuk o karanlık forum köşelerinde titremiyor musun yourock.gif ? Pankartı tutan minik ellerin üşümüyor mu ? Peki ya biz ? Turuncu sitenin çılgın üyelerini hiç düşünmüyor musun ? Seninle yatıp seninle kalkan binlerce insan varken bizi sensiz koyma. Nerelerdesin be yourock.gif ? Gel artık :(
The Rock geri döndü. 02.10.2009 tarihindeki smackdownu izlerseniz oradaki açıklamasından geri döndüğünü anlarsınız. feedthenet hangi maçı diyorsun Undertaker&John Cena&Dx vs Cm Punk&Legacy maçımı?
Lokerz davetiyesi isteyen varsa pm den mailini atsın lütfen [SONY Playstation 2 Kullanıcısı] [Metin2 Bower Player] [Level Okuyucusu] [Nokia 3500 Blue sahibi] [Anime İzleyicisi] [Öğrenci] [AXE Parfüm Kullanıcısı] [Galatasaraylı][Türkiye Vatandaşı]
Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
jeff in gitmesi kötü oldu ya favorimdi ama bir daha donmeyecek çünkü kaybeden smack down a veda ediyordu bir daha donemicek malesef
cm punk
John Cena adamım benim favorim bu adam birdee the great khali bu adamda favorim insan değil gerci bu adam izlemeyenler varsa mutlaka khalinin videolarını izlesinler bu adam gibisini gormedim valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smh!! -- 6 Ekim 2009; 18:52:46 >
Jeff gidince yeni adamım Randy Orton Dövmeleri çok güzel
Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
RIDANES yanlış bilgi vermişim upss .Bu akşam 22.45 ' de RAW var.
Dedim ben.
En son maçta kemer John Cena'daydı.02.10.2009 tarihli smackdown gecesinde Cena'daydı.Tekrar kaptırdı mı?
Hell in a cell de Randy Orton'a yenildi. Bu arada arkadaşlar youtube da 10 küsur subscribe ettiğim; smackdown, raw, ecw yi izlediğim o 10 kadar kişi Hell in a cell i yayınladıkları için banlandılar Subs. edebileceğim ve Hell in a cell i verebilecek bi kullanıcı var mı youtube da Özel mesajla bildiririrseniz sevinirim olan varsa
Rey Mysterio % Chris Jericho maçı Rey Mysterio kazanıyor
John Morrison % Dolph Ziggler maçını John Morrison
Batista % CM Punk CM Punk alıyor (Batista 10 saniye dışarıda kaldığın için + maç bitiminde Batista dayanamayıp CM Punk'a Batista Bomb ile yere seriyor )
Ama niye sölüyorsun ki bütün heyecanı kaçtı şimdi..
Batista % CM Punk CM Punk alıyor (Batista 10 saniye dışarıda kaldığın için + maç bitiminde Batista dayanamayıp CM Punk'a Batista Bomb ile yere seriyor )
Yani niye söylüyorsun ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIDANES -- 10 Ekim 2009; 11:38:08 >
Rey Mysterio % Chris Jericho maçı Rey Mysterio kazanıyor
John Morrison % Dolph Ziggler maçını John Morrison
Yani niye söylüyorsun ki? Yaptığın resmen .bnelik.
Kardeşim tamam özür dileriz.Uyarırsın yazmayız bir daha.Küfür etmen fazlaya kaçar
Şu Bilgehan Demir'in yerine ben anlatsam reytingler 2'ye katlanır.Adam daha hareketlerin ismini bilmiyor doğru düzgün.Her harekete neckbreaker diyo ya.
Birde bir arkadaş daha sormuştu güncel olarak takip edip izleyebileceğimiz bir site var mı?
John Morrison Dolp Ziglerr maçını Morrison aldı.Baya güzeldi maç.
Matt Hardy,R-Truth vs Kane,birisi(adını bilmiyorum).Kane ile adam aldı.
Batista Cm Punk'ı baya dövdü ama Cm Punk aldı yine maçı.Dayanamayan Batitsa Batista bomb ile hıncını aldı.
Günün bombası Rey Mysteiro,Batista,Cm Punk,ve Undertaker kemer için Fatal-4-Way-For maçı yapacak. Undertaker'in kemer sevigiside Jeff Hardy gibi olabilir.
Superstars'ta ise Cody Rhodes sakatlanmış.Ted Dibiase birisini bir güzel benzetti.
Şu Bilgehan Demir'in yerine ben anlatsam reytingler 2'ye katlanır.Adam daha hareketlerin ismini bilmiyor doğru düzgün.Her harekete neckbreaker diyo ya.
Hocam kimse anlatmasa yine 2 kat yapar yeterki o sunucu olmasın
Birde bir arkadaş daha sormuştu güncel olarak takip edip izleyebileceğimiz bir site var mı?