Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.733
Cevap
39
Favori
221.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar söyle bi sorum var bulundugum yerde internet hızlı degil aldıgım oyunu o yüzden başka yerden indirmeye karar verdim steam hesabımdan giriş yaptım orda indirdim indikten sonra steam/steamapps/common da inen oyunlarımız var alıp flash ıma oyunu attım kendi bilgisayarımı açıp aynı mekana oyunu atıyorum ama oyunu genede en baştan indiriyor dosyaları dogruluyorum dosyalar dogru diyor benim attıgım dosyaları gösteriyor yerine baktıgımda ama genede baştan indiriyor nerde yanlış yapıyorum bu durum mümkün deilmidir?
  • Beyler ben VAC ban yedim yani VAC serverlarına giremiyorum counterda ancak itemlerimi başka hesaba aktarma ihtimalim var mı ?

    Şu hatayı alıyorum

     STEAM Rehberi/Soru-Cevap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HimuKenshi -- 5 Ocak 2015; 23:11:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tanımlanamayan Üye

    Benim sorum şu . Steamdan oyunu aldık diyelim . İndirdiğimiz oyun Call of Duty Modern Warfare 3 olsun ( zaten bu oyunu almayı düşünüyorum .) . Şimdi bu oyunun herşeyi dahil tam takır mı yüklüyorsun yoksa sonradan key gibi fazladan ek ücret isteyen şeylere de beraberinde satın almak mı zorundayız ? Aklımda tereddüt kalmasınd dedim . Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun .

    Orjinal kutulu aldigin ile arasinda hic fark yok ama eger dlcleri soruyorsan onlar ucretli her zamanki gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yılbaşından beri çözemiyorum kimse mi bilmiyor ?

    GTA IV ALDIM W.8.1 de açılmıyor her yolu denedım.

    Oyunu sılıyorum.Yedekten yüklüyorum eski ayarlarla geliyor.Yahu ben oyunu kaldırıyorum ki sıfırdan tekrar yükliyip ayarları tekrar yapayım.Bu oyunu tamamen silip Sıfırdan nasıl yükliycem (2 defa sildim yükledim.)
  • sELAM BEYLER,Age of Empires II hd yi steamdan aldım yılbaşında.Launcheri açıyorum.Play diyorum.Oyun yükleniyor diyor.%1 dedikten sonra, Hata steam sunucuları isteğinizle ilgilenemeyecek kadar meşgul (hata kodu 41) diyor.
    AoE II HD'yi aldığımdan beri böyle diyor ve açmıyor oyunu.Sürekli değilde bayağı bir oluyor.Lütfen yardım edin.
  • ARKADAŞLAR STEAM,STEAM SUNUCULARINA BAGLANIRKEN SORUNLA KARSILASTI SORUNUNU ALIYORUM YARDIM LÜTFEN
  • Bilgisayara format attım. Steam hesabıma giriş yapayım dedim. Yeni bir bilgisayardan giriyorsunuz yazısı ve e maile kod gönderdik diyorlar. Ancak o kod mailime bir türlü gelmiyor. Destek hattına yönlendiriyor. Destek için de bir hesap oluşturdum. Ancak o hesabı açmak iişn de maile aktivasyon gönderiyor. Yani bir türlü steam hesabıma ulaşamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bilgisayara format attım. Steam hesabıma giriş yapayım dedim. Yeni bir bilgisayardan giriyorsunuz yazısı ve e maile kod gönderdik diyorlar. Ancak o kod mailime bir türlü gelmiyor. Destek hattına yönlendiriyor. Destek için de bir hesap oluşturdum. Ancak o hesabı açmak iişn de maile aktivasyon gönderiyor. Yani bir türlü steam hesabıma ulaşamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Benim de sorum olacaktı ama belli ki ilgilenen yok.
  • Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta macbooktan steam aracılığıyla rome 2 total war indirmiştim. Şimdi macbook'a bootcamp ile windows yükledim ve tekrar steam yükleyip rome 2 yi windowsa indirmek istedim ama steam'de maalesef ki bu oyun gözükmüyor sanki hiç almamışım gibi gözüküyor. Macbooktan aldığım için windowsta oynayamaz mıyım bu oyunu? Ne yapmam gerekir?
  • Merhaba,

    Mac Os işletim sistemi kullanıyorum ve steam den oyun satın aldığımda satın aldığım oyunların bir kısmı kendi logosunda masaüstünde çıkıyor bazılarında steam logosu çıkıyor oyunlarda. Bunu nasıl düzeltebilirim ne yaptıysam bulamadım. Format attım tekrar yüklüyorum oyunları yine aynı. Belki çok önemli birşey değil ama sinir oldum. Yüklediğim bazı oyunların ekran görüntüsünü aldım.
     STEAM Rehberi/Soru-Cevap




  • Steam'de kredi kartı olmayanlar için en mantıklı yöntem ne. Boacompar denen şey nefret ettirdi artık kendinden. Bilmediğim başka bir yol yöntem tavsiyeniz var mı? Herkese iyi oyunlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkSuvari

    iriş


    İnen oyunu Steam'de oyunları yedekeleme bölümü var oradan yedekleyin ve bu yedeklediğiniz oyunun dosyalarını diğer pc ye atın. Tekrar Steam'de yedekleme bölümüne girin. Yedeklenen oyunları yükle kısmına tıklayıp , pc ye attığınız yedek dosyalarını seçin. Oyunu bu şekilde yedekten kuracaktır.
  • Mac'ten almanızla alakalı değildir. Oyunu aldıysanız Steam hesabında kalıcı olur. Bildiğiniz üzere sadece oynamak istediğinizde işletim sistemi ayırt eder. Oyununuz kategorilerde ve ya listede gizlenmiş olabilir. Kütüphane yazısının alınta oyunlar diye bir buton bulunuyor. Buraya tıklayın ve gizlenenler bölümünü ve ya kategorileri kontrol edin. Bunlardan hiçbiri yoksa hesap geçmişinden oyunun satın alımını kontrol edin. Yine yoksa Steam desteğe başvurmanızı öneririm.
  • sofuayyas S kullanıcısına yanıt
    Finansbank'ın sunduğu enpara.com hizmeti var. Aylık 50 tl'ye kadar olan alışverişlerde bir sonraki ay 25 tl sini geri veriyor.
  • arkadaşlar merhaba

    steam hesabımda 200 tl var, fakat bunu harcayacak yerim yok pek ilgilendiğim oyun yok

    cs go'da çok değerli bir bıçak çıkmıştı, onu satarak elde ettim.

    lol - rp, fifa coins, ve ya origin üzerinden alınan oyunlar ile takas yapmak istiyorum.

    örn: cs go 24 lira ben 20ye vereceğim, karşılığında 20 liralık ürün isteyeceğim.
  • Beyler bende steam sitesi güvenli olarak görünmüyo. Kimliği doğrulanamamış olarak görünüyor. ve az önce steam hesabımdaki itemlerim çalındır. Bundan olduğunu düşünüyorum. Bunu nasıl güvenilir hale getirebilirim ? Lütfen acil yardımınız lazım.
  • benim steame giriş yapıyorum baglanılan steam hesabı ... diyor sonra yazı kayboluyor girmiyor bunun çözümü var mı arkadaslar
  • Bos İnsan kullanıcısına yanıt
    PC'nizin tarihini kontrol ediniz. GG/AA/YYYY doğruysa eğer steam desteğe başvurmanız gerekir. Son birkaç aydır hesabınızı ve ya oyun içi eşyalarınızı çalmak için arkadaş ekleyenler mevcut. Bu hesapların arkadaş isteklerini kabul eder etmez size chat'ten link içerikli yazı gönderiyorlar. Linke tıklanması hesabın çalınmasıyla sonuçlanabiliyor. Tanımadıklarınızın arkadaş isteklerini kabul etmenzi tavsiye etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkubix -- 28 Ocak 2015; 16:06:46 >
  • ByGalaxyS3 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz olay benimde başıma geldi. Bağlanılan Steam hesabı yazıyor ve bu yazı gidiyordu. Ardından Steam clientini tekrar çalıştırdığımda oturumum açılmış oluyordu.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.