Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.732
Cevap
39
Favori
221.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • steam konuşma geçmişini nerden bulabiliriz ?
  • Merhaba ben şimdi steamtrades e konu açtım. Skyrim Standart Edition a karşılık Dragon Age Origins Ultimate Edition istedim. Ama daha önce hiç takas yapmadım. Şimdi benim kütüphanemde skyrim yok hediye olarak alıp envantere ekleyebilir miyim? Bir yerde okudum oyun kütüphanende yoksa takas edemiyormuşsun? Bir kaç talipli buldum dikkat etmem gereken neler var? Şimdi benim anladığım şöyle olacak: Ben steam den skyrim i satın alacağım. Alırken hediye et seçeneğine basıp envanterime ekleyeceğim. Sonra chat üzerinden takas edeceğim kişiye mesaj atıp takas sayfasından karşılıklı oyunları vereceğiz doğru mu? Eğer oyunu kütüphaneye eklemeden takas olayı olmuyorsa lütfen söyleyin boşuna almayayım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 22 Haziran 2014; 19:18:29 >
  • Beyler ben Steam'dan oyun aldım(Euro Track Simulator2 ve CS GO) oyunlar iyi güzel oynuyorum fakat ne Steam'da kütüphanede nede oyunları masaüstüne kısayol yaptığımda simgeleri gözükmüyor. Ama oyuna giriyor bu simgeleri nasıl ayarlarım ?
  • arkadaşlar bu level olayı nasıl oluyor ? Birçok oyunum var ve sürekli oynuyorum ama hala 4 level profilim
  • kart dogrulama icin 2 defa para cekti steam. 1.02 ve 1.14 dolar tf2 key alacagım zaman fark ettim. key gelmedi ama para cekildi geri yatacak mı bu para paypal gibi ?
  • Steamdan oyun yüklüyorum.Yükleniyor ama oyunun simgesi yerine dosya şekli oluyor bunu nasıl düzeltirim
  • Arkadaşlar konu aktif mi bilmiyorum, pek üye yok sanırım, benim 2 sorum olacak,
    1- Ben bir oyunu gift olarak envantere eklediğimde takasta kullanamıyorum, gözükmüyor, zaten alırken de takaslanamaz diyor mağazada, ama steamtradesde bu oyunu key karşılığı satan elemanların envanterinde takasda gözüküyor oyunlar, neden?
    2-Eskiden Dota2 Keyler TF2 Keylerden kıtmetliydi, şu an bariz ucuz 1.70usd civarı, haliyle bi çok kişi takasta ya sadece TF2 key istiyor ya da Dota2 Key kabul etse bile fazladan Key istiyor, sizde Şu an düşükken Dota2 Key almak mantıklı mı, ilerde tekra eskisi gibi yükselir kabul görür mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

    arkadaşlar bu level olayı nasıl oluyor ? Birçok oyunum var ve sürekli oynuyorum ama hala 4 level profilim


    Lvl olayı rozet yaptıkça artar, rozet yapmak için envanterindeki oyun kartları tamamlaman gerekir, genelde oyuncu kartı veren oyunlarda oyunu satın alıp oyunu biraz oynayınca 3-5 kart verir, kalanını pazardan tanesi 8-10 cente satın alabilir, ya da takas forumunda takaslarla seriyi tamamlamayı deneyebilirsiniz. Yaz kampanyalarından beleşe 3 oyun kapıyım diye heves ediyorsanız boşuna uğraşmayın, steamin kart sattırmak için çıkardığı bişi, bedava oyun için takımınız o gün kazanacak, siz rozet işleyip puan kazandıracaksınız, seviyeniz yeterli olacak, ondan sonra da milyonda 30 ihtimal istek listenizdeki 3 oyun hediye gelecek... Ben forumda kazanan görmedim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: muhacir

    kart dogrulama icin 2 defa para cekti steam. 1.02 ve 1.14 dolar tf2 key alacagım zaman fark ettim. key gelmedi ama para cekildi geri yatacak mı bu para paypal gibi ?



    Ben geçen ay ilk oyunumu almak için encard ekledim steam'e ilk alışverişte fazladan 1 dolar çekti daha sonra geri yattı hesaba.... Paypal biraz namıssızdır, o yüzden geri verir mi bilmiyorum :)


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lithium

    Merhaba ben şimdi steamtrades e konu açtım. Skyrim Standart Edition a karşılık Dragon Age Origins Ultimate Edition istedim. Ama daha önce hiç takas yapmadım. Şimdi benim kütüphanemde skyrim yok hediye olarak alıp envantere ekleyebilir miyim? Bir yerde okudum oyun kütüphanende yoksa takas edemiyormuşsun? Bir kaç talipli buldum dikkat etmem gereken neler var? Şimdi benim anladığım şöyle olacak: Ben steam den skyrim i satın alacağım. Alırken hediye et seçeneğine basıp envanterime ekleyeceğim. Sonra chat üzerinden takas edeceğim kişiye mesaj atıp takas sayfasından karşılıklı oyunları vereceğiz doğru mu? Eğer oyunu kütüphaneye eklemeden takas olayı olmuyorsa lütfen söyleyin boşuna almayayım?


    Ben de benzer bi soru sordum, ama şunu biliyorum ki olayın kütüphanenden oyunun olması ile alakası yok, pisal payday2 oyunu hem kütüphanemde hem envanterimde var, ama takas yapacağım zaman gözükmüyor. Bi oyunu hediye edeceksen de envanterinde olması yeterli her türlü hediye edersin :) Dikkat etmen gereken şey takasta oyun gözükmediği için güvenle takas edemezsin, alıcağın adamın referansı yoksa zaten hiç güvenme, referansı 100+ üzeri ise büyük ihtmal sorun çıkmaz ama yine de dolandırılabilirsin, zira tam güvenli olan sadece steam takasdır, keyi ver oyunu kap :)


    quote:

    Orijinalden alıntı: GATIRCAN

    STEAM HESABINDAKİ PARAYI GERİ KARTA AKTARMANIN BİR YOLU VAR MI?


    Malesef yapamazsın. ama steam pazardan o para ile key alıp steam dışı satarsan ufak bi zararla(belki düşük olduğu bi zamanda satın alırsan kar bile edebilirsin :) paraya çevirebilirsin, aynı şey oyunlar için de geçerli, bu hafta fiyatlar çok düşük, herkesin ilgi gösterdiği bi oyunu gift olarak alır ay başında indirimlerden sonra satarsan daha fazla para eder...


    quote:

    Orijinalden alıntı: jahrekimla

    dota2 pazardan item almak istedim steame paypal kartımı tanıttım hatta 5dolar aktar dedim şu anda cüzdanda 5dolar var gözüküyor ancak steam kullanıcıları koruma için en az 30gün içinde ürün almış olmanız lazım diyor.benim steamden oyunmu almam lazım alabilceğim en ucuz şey nedir?dota2 nin kendi mağzasından 0.99a set alsam alış veriş yapmış sayılırmıyım?bide 30gün çok bunu hızlı geçmenin bi yolu varmıdır?


    Steamde kullanıcıları dolandırıcılardan korumak için böyle bi sistem var, pazardan alışveriş yapman için ilk steam alışverişinden(steamden ilk oyun alışının üzerinden) 30 gün geçmesi gerekir, normal steamden oyun almana engel değil, ama pazardan alışveriş yapamazsın. Bu süreyi paşa paşa beklemen gerekir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 24 Haziran 2014; 12:11:19 >




  • Hitman Absolution oyununu Steam'den almama rağmen bir türlü açılmıyor. Oyunun dosyalarını da 2 kere kontrol ettirdim bir sorun da çıkmadı ama oyun açılmıyor yardımcı olabilir misiniz ?
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yaz kampanyasından bir şey kapmaya çalışmıyorum, uğraşmam öyle şeylerle dediğin gibi çok düşük ihtimal için uğraşmaya değmez. Profilimin levelini artırmak istiyorum sadece :)
  • Merhabalar, herkese şöyle bir sorum olacaktı CS:Go'da el sonlarında gelen kutu silah ve benzeri hediyeler bütün oyunlardan geliyor mu? Single player oynana bir oyundan da hediye geliyor mu yoksa illa multi player oynamak mı gerekiyor şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viizzyy

    Merhabalar, herkese şöyle bir sorum olacaktı CS:Go'da el sonlarında gelen kutu silah ve benzeri hediyeler bütün oyunlardan geliyor mu? Single player oynana bir oyundan da hediye geliyor mu yoksa illa multi player oynamak mı gerekiyor şimdiden teşekkürler.

    Yok, anca game card veriyor, onları tamamlarsan rozet yapıyorsun. Bunun dışında Oynadığım oyunlarda oynadıkça hediye verelim vs yok... CS GO o konuda eli bol. Bazıları oyunun parasını fazlasıyla çıkarıyorsun bunları satıp diyor. Hatta 800 900 lira gibi fiyatlara item satanlar vardı, tabi kimse alır mı bilmem...
  • 1Hafta beklemek gerekiyormuş , düzeldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLpinga

    1Hafta beklemek gerekiyormuş , düzeldi

    Bende 1-2 gün önce pazarı kullanmaya başladım. Acaba Steam Guard mı engelliyor diye bakarken 15 gün engellenmiştim :). Steam Guard 15 gün. Yeni ödeme günü 1 hafta engellediğini öğrenmiş oldum. Sıkıcı bir öğrenim zamanıydı
  • arkadaşlar Bioshock infinite almayı düşünüyorum DLC leride almaya gerek varmı? oynayan arkadaşlar önerir misiniz?
  • Arkadaşlar steam avatarları gözükmüyor bende benimki onlarda gözüküyor nasıl hallederim ?
  • Arkadaşlar doğrulama için para çekti Steam ama 1 hafta oldu hala geri yatırmadılar. Normal mi bu herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?
  • cod ghosts u ınternet cafeden satın aldım . eve geldım setup crack falan hepsı tamam oyun yuklendı . steam yoktu pc yenı oldugu ıcın onuda yukledım uyelık actım falan . oyuna tıkladıgım zaman steamda oyunun traileri açılıyor . yardım edin sinir oldum
  • Arkadaşlar bilgisayarıma format attım. Atmadan önce steam'in kendi yedeklemesini kullandım ancak yaklaşık %100 durumda 1 saat bekledi ve hiç bir işlem yapmadı. Daha sonra bende oyunları konumundan kopylayadım. Ancak yeni sistemde steamde oyunları atacak yer bulamadım. Elle common klasörü oluşturdum ama oranın içine de atınca oyunları tekrar indirme işlemi başlıyor. Yaklaşık 150 GB'lık bir oyunum var. Tekrar indirmeden nasıl yükleyebilirim bunları ?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.