Şimdi Ara

hizlial'da creative ep-630 kulaklık 42 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hizlial'da creative ep-630 kulaklık kdv indirimli fiyat 42 tl

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.040.1223.0004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 23 Mayıs 2009; 16:01:27 >

• kulak içi zararlı değil midir yaa
    görüntü iyi de
    sanki ne kadar uzakta olursa o kadar iyiymiş gibi geliyor bana...baş ağrısı yapıyor yakın olunca...

ben kulakdışı kullanıyorum hatta...
     hizlial'da creative ep-630 kulaklık 42 tl
  • bu fiyatlara alınabilecek en iyi kulakiçi kulaklık, ihtiyacı olan kaçırmasın...
  • İnanılmaz dayanıklı kulaklık.

Kulakiçi 3 tane philips ppatlattığım sür kadar kullandım halen ne bir cızırtı ne bir şey.Su yağmur çamur her şey gördü garibim.Tık etmediSesi yüksek basları muazzam,artı taşıma aparatı var daha ne olsun kaçırmayın.
  • Uzun zamandır kullanıyorum. Alırsanız pişman olmazsınız kulağınızda kulaklık olduğunu bile unutuyorsunuz.

ama sıcak değil o kadar 7 TL fark var hb İLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

İnanılmaz dayanıklı kulaklık.

Kulakiçi 3 tane philips ppatlattığım sür kadar kullandım halen ne bir cızırtı ne bir şey.Su yağmur çamur her şey gördü garibim.Tık etmediSesi yüksek basları muazzam,artı taşıma aparatı var daha ne olsun kaçırmayın.

Forumda bir arkadaştan aldığım creative ep-630 kulaklık ancak 3 ay dayanabildi. Kablosunda kopukluk oluştu.Oysa çok daha ucuz ve onun kadar iyi sesi olmayan Sennheiser mx-200 bile 10 aya yakın gitmişti.
  • dolar düşükken 32ye almıştım yine buradan. o zamanda en ucuz fiyat buradaydı. ve o zaman da sıcak fırsat değil denmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kulaklığı denedim de, mx300 den daha kötü ses veriyodu. benim denediğim mi bozuktu acaba
  • fiyatına göre harika bir kulaklıktır.ama aylardır çektiğim ağrılarında sebebidir.
  • kulağıma büyük geliyor. en küçük çorabını kullansam bile... ucuz bir model kullanıyordum. onu kulağımın içinde unutuyordum. bunda olmuyor öyle. ses kalitesi kesinlikle tatmin edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal312 -- 25 Şubat 2009; 3:34:24 >
  • ep630 en ucuz suanda hızlıalda
  • 47 YTL'ye Koss Portapro alınca bu pek sıcak gelmedi.
  • koss'u nerden aldın o fiyata. ben de istiyorum aradım nette, bulamadım??
  • çok rahat ve kaliteli bi kulaklık baslar güzel ama tizler biraz rahatsız edici olabiliyo fiyatta oldukça iyi
  • Fiyatı bilmem ama bence fiyatına göre mükemmel bir ürün,ben çok memnunum.
  • birde sennh.cx-300 e bakın..bire bir aynıdır..gerçi ben de 3 tanesi bozuldu ama..
  • aynı kulaklığı 3 ay önce doğubanktan 50 liraya almştım.memnunum.çok yüksek sesle dinlemenizi tavsiye etmem.
  • BeLki sıcak fırsat oLabiLir ama kuLak içi kuLakLıkLar çok zararLı kafaLıkLara nazaran...
    Ben mecbur oLmadıkca kuLLanmıyorum.
  • arkadaşlar ben de zamanında bu kulaklıktan aldım (1.5 yıl önce).ve elektronikle ilgili ne aldıysam hevesim geçtikten sonra pişman oldum, bi tek bu ep630 hariç parasını sonuna kadar hakediyor.geçen teknosada 99 liraya görünce bu fiyatın güzel olduğunu anladım
  • doğubank gibi yerlerde hala 50 liraya satılıyor ama orjinal olduğuna pek inanmıyorum.zaten orda satılanların garanti belgesi yok garanti belgesi olupta satılan çoğu yerde 70 lira'dan aşağı değil o yüzden bence fiyat çok iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.