1 de 2 haftadır lazer e gidiyorum cildimdeki 1 -2 tüyü yok etmek için lazer ışını atılırken cilde bi baktım r 134 gazı püskürtülüyor hem soğutsun hem acıyı azaltsın die tüpleri gördüm şok oldum benle dalga geçiyolar sandım ewde 3 tane war bunlarda benim gibi sapıtmış dedim.
Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı... kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
javascript:void(AddText(' ')) javascript:void(AddText(' '))KONU GÜZEL BAŞLAMIŞ AMA DAHA KİTABIN SONUNA GELMEDEN KAHRAMAN GİTMİŞ. ŞİMDİ VEZİRİ DEVAM ETTİRİYO. HALA O.C. DEĞERLERİNİ MERAKLA BEKLİYORUZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 22 Nisan 2008; 0:55:03 >
Arkadaşlar övgüleriniz için çok teşekkür ederim.Ekran kartım bozulduğu için çalışmaları internete koyamadım.Kusura bakmayın.Tekrar devam ediyorum.Bu aralar finaller vardı pek ilgilenemedim projeyle.Kaldığımız yerden tam gaz devam.Anlaşılan bu işlerde öncü olduk.Meke arkadaşta benzer çalışmalar yapmış.Çok hoş...Geçenlerde yeni bir atelyeye taşındım bu işler için.Resminide koyayım bari..
Çin malı çıkma bir sütun matkap aldım.Çok iyi çalışıyor kasnak kısımı yeni gibi.Yatağındada boşluk yok.Altındaki freze tablası ile freze gibi kullanabiliyorum.Çok iyi iş çıkarıyor.
resimdeki freze tablasini nerden ve nakadara aldin???
Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı... kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
bakır borular her klimacıda çap çap mevcut tanıdık klimacın warsa sardırabilirsin yoksa bana pm yada msn den ulaş bir birimize yakınız ilgilenirim