goldmaster 40400 al.nec chip set samsung tuner.cok hızlı kanal gecisi,ekranda ilk 16tane kanalı gorebilme
askerde Hakkari Dag ve komando tugayı 1 gram uranyumun enerji potansiyeli 2,5 ton kömüre eşittir. Nükleer enerjiye karşı çıkmadan önce sadece gercekleri araştırın... Doğal kaynakları tüketmeyin... FOREVER HWA OC TEAM
Bu sorunun aynısı bu site açıldı açılalı ara ara sorulur, soran adamın kafası iyice karışır. Zaten anlamıyorum diyorlar, birde 50 tane marka, 100 tane cihaz övülür. Kardeşim, git uyducuya amacına yönelik(hangi tür kaanalllar, hangi uydu seyredeceksen), en uygun fiyatlı cihazı al, çok da para verme, bu cihazlar her elektronik olduğu gibi devamlı ve süratli olarak ucuzlar.Bak arkadan koşup gelen harddiskli modeller var. Onun için etrafında yaygın olarak duyduğun birini al, keyfine bak. Sen ne kullanıyorsun dersen, 3 satır aşağıda. Kolay gelsin.
uyduda önemli olan yazılım desteğidir benim gördüğüm next [sunny] ve goldmaster in bu konuda desteği hızlı fakat benim de mağduru olduğum yumatu yu öneremem, seriisinin en güzel modeli 8600ci yi öksüz bıraktı
arkadaşım benim görüşüm piyasada dört dörtlük cihaz yok. her cihazın kendisine göre bazı artıları ve eksileri var. onun için cihaz alırken mutlaka o cihazdan ne istediğinizi bilmeniz ve ona göre almalısınız. örneğin: 1- görüntü kalitesi mükemmel olacak 2- menü dizaynı hoş ve kullanışlı olacak 3- kanal geçişleri hızlı olacak 4- yazılım desteği iyi olacak 5- flaşı sağlam bir cihaz
bi sürü insandan olumlu yada olumsuz yorum aldım. Vestel'in eski mavi-yeşil menülü alıcısı vardı bende. DVB840 CI.. aciip yavaştı menüleri, kanal geçişleri falan..
Sonra bi arkadaşımdan yeni SW buldum, yükledim. Hani şu piyasaya son çıkan oyun falan yüklü olan. Süper olmuş, çok hızlanmış.. Daha önce çözmediği bi sürü kanalı da çözüyo (da vakit yok izlemeye :) )
Şu yorumlara aynen katılıyorum bu arada.. 1- görüntü kalitesi mükemmel olacak 2- menü dizaynı hoş ve kullanışlı olacak 3- kanal geçişleri hızlı olacak 4- yazılım desteği iyi olacak 5- flaşı sağlam bir cihaz
uyducu birisi olarak herkesin dedigi gibi göze çarpan markalar bellidir. next neta goldmaster kaon tabanlı olanlar ve topfield tabanlı olanlar.hacı işi diye tabir ettigimiz makinalarise vestel gibi agır çalışan ucuz makinalar büyük bir ihtimalle modül girişli alacaksın yada gömülü modüllü kart okuma özellikli bi cihaz al derim 2 gün sonra gidersin lig tv ye filan abone olursun alırsın kartı modül vs grektirmeden takarsın.önemli hususlardan biridie servisi sana en yakın olanını al dünyanın bin bir hali var veririsin servise onlar ugraşşsın uzakta oldu yolla ara ldumu olmadımı vs vs .ev alma komşu al gibi oldu.
fatall amd 1700+{1466Mhz def}(170*13,5=2300Mhz 1,50 V stabil[tr oc şampiyon II.si 2808Mhz])cpu+nb water blok ea cpu 20Cº system 20Cº Hdd 20Cº NF7-s v2,0 bios mod merlin d27 Twinmos 2*512mb BH-5 {2,5-3-3-3} 2,9V {Asus 9550 ge/td 250-200stock =oc=500/540} Jaguar B51 5+1 50w_sub_25W*5sat total 190w rms kartal wrc(1-60_2-100_3-140_4-180 stabil)
uyducu birisi olarak herkesin dedigi gibi göze çarpan markalar bellidir. next neta goldmaster kaon tabanlı olanlar ve topfield tabanlı olanlar.hacı işi diye tabir ettigimiz makinalarise vestel gibi agır çalışan ucuz makinalar büyük bir ihtimalle modül girişli alacaksın yada gömülü modüllü kart okuma özellikli bi cihaz al derim 2 gün sonra gidersin lig tv ye filan abone olursun alırsın kartı modül vs grektirmeden takarsın.önemli hususlardan biridie servisi sana en yakın olanını al dünyanın bin bir hali var veririsin servise onlar ugraşşsın uzakta oldu yolla ara ldumu olmadımı vs vs .ev alma komşu al gibi oldu.
Geniş açıklaman için tşkler.
TOMASİNO
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
ben kendi evime 1 yıl önce sunny 7010 aldım memnunum işyerinde tavsiye ettiğim arkadaşlarımdan da farklı bi görüş almadım.menüsü güzel.geçişleri çabuk yazılım desteği iyi fiyatıda iyi.kesinlikle sunny derim.şimdi piyasada8020 modeli dolaşıyo.aynı fabrikada yapılan bi başka ürün. ben denemedim ama onunda geçer not alacağına eminim.
Arkadaşlar bende uydu alıcı almak istiyorum. En ucuzu hangisi acaba? Ve en ucuzunu aldığımız zaman en pahalısına göre kaybettiklerimiz ne olabilir acaba?
arkadaşlar piyasadaki en ucuz ve iş görecek bir alıcıyı çanağı ile birlikte ne kadara maledebilirim?bu arada başka bir sorum daha var evdeki diğer tv lere nasıl dağıtabilirim?daha doğrusu dağıtabilirmiyim?