Şimdi Ara

Se w580i ye türkçe menü yüklemek !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde kullanmakta oldugum amerikadan gelme bi w580i var 2 gündür bunu türkçe yapmak için ugrasıyorum ama bi türlü beceremedim. Forumda da tatminkar bir konu bulamadım. Bu işi bana detaylı anlatabilecek biri veya birileri varmıdır acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler....

• yeniden yazılım atmayı denedin mi dostum

msn e gel bi bakalım sxxxxn@hotmail
  • Yazımı Uptade service programı ile güncelledim de degişen bişey olmadı yine ingilizce. Dil ayarları menüsüne gelmiştir belki dedim orda da yok türkçe..
  • bilgisayarın dili ingilizce yap ondan sonra yeniden update et...ama pek bilgim yok sen iyisimi faruk hocama başvur.o türkiyede 1 tanee
  • quote:

Ruhsuz__

Mrb arkadaşlar
    Elimde kullanmakta oldugum amerikadan gelme bi w580i var 2 gündür bunu türkçe yapmak için ugrasıyorum ama bi türlü beceremedim. Forumda da tatminkar bir konu bulamadım. Bu işi bana detaylı anlatabilecek biri veya birileri varmıdır acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler....

arkadaşım güncelleme serivisiyle telefon Türkçe olmaz. senin telefona baştan yazılım yüklemen gerekli.
    yani W580i ye ait main-fs ve custom dosyalarını yüklemen gerekli. ben sana bu dosyaları indirebileceğin adresi vereyim ordan indir. bu dosyaları atabilmen içinde setool2 lite ismli programı kullanman gerekir. yani bu işlerden anlamıyorsan biraz araştırıp işi öğrenmen gerekiyo! main ve fs yi burdan indirebilirsin. (FS yi C-ASİA olanı indireceksin!)

http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=193

Kul. adı: hendee
    şifre: hendee

custom dosyasınıda ben upload ettim senin için buyur.

http://rapid-share.com/files/201954600/W580_CDA102568_7_R8A_GENERIC_C_ASIA.zip.html (aradaki - işaretini kaldırın link açılır)

• @tolyo

Teşekkürler de sorun çözüldü orochi nicki arkadaş halleti su an turkçe telefon
  • quote:

Ruhsuz__

@tolyo

Teşekkürler de sorun çözüldü orochi nicki arkadaş halleti su an turkçe telefon

tmm mesele yok o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayni sorun bende de var arkadaslar.. nasil yardimci olabilirsiniz..
  • söylesenizde bizde halletsek daha güzel olurdu...
  • nasıl bulurum ve
    türkçeleştirme prg nasıl yükleyebilirim???????????????????*
    rapidshareden bulma biçimi hariç
    lütfen
  • kardeş türkçe menüyü nasıl yüqlediniz anlatabilirmisiniz
  • Konu bir senelik ben acmıstım zamanıda Orochi nickli bir arkadas uzak masaüstünden baglanıp yapmıstı o zaman nasıl yaptıgınıda hatırlamıyorum ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.