Mrb arkadaşlar Elimde kullanmakta oldugum amerikadan gelme bi w580i var 2 gündür bunu türkçe yapmak için ugrasıyorum ama bi türlü beceremedim. Forumda da tatminkar bir konu bulamadım. Bu işi bana detaylı anlatabilecek biri veya birileri varmıdır acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler....
yeniden yazılım atmayı denedin mi dostum
msn e gel bi bakalım sxxxxn@hotmail
Yazımı Uptade service programı ile güncelledim de degişen bişey olmadı yine ingilizce. Dil ayarları menüsüne gelmiştir belki dedim orda da yok türkçe..
bilgisayarın dili ingilizce yap ondan sonra yeniden update et...ama pek bilgim yok sen iyisimi faruk hocama başvur.o türkiyede 1 tanee
quote:
Ruhsuz__
Mrb arkadaşlar Elimde kullanmakta oldugum amerikadan gelme bi w580i var 2 gündür bunu türkçe yapmak için ugrasıyorum ama bi türlü beceremedim. Forumda da tatminkar bir konu bulamadım. Bu işi bana detaylı anlatabilecek biri veya birileri varmıdır acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler....
arkadaşım güncelleme serivisiyle telefon Türkçe olmaz. senin telefona baştan yazılım yüklemen gerekli. yani W580i ye ait main-fs ve custom dosyalarını yüklemen gerekli. ben sana bu dosyaları indirebileceğin adresi vereyim ordan indir. bu dosyaları atabilmen içinde setool2 lite ismli programı kullanman gerekir. yani bu işlerden anlamıyorsan biraz araştırıp işi öğrenmen gerekiyo! main ve fs yi burdan indirebilirsin. (FS yi C-ASİA olanı indireceksin!)