Şimdi Ara

LG Renoir İncelemesi[Yazılı&Resimli+Videolu] + [3. Bölüm - Modlama] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
479
Cevap
1
Favori
52.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ngnzlr

Harika bir inceleme olmuş, belli epey emek harcanmış, eline sağlık

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.Bende KC910 v10c var.Acaba Yeni yazılım yükleyince Türkçe dil saçaneği kaybolurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smmmgursoy

Arkadaşlar bir sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.Bende KC910 v10c var.Acaba Yeni yazılım yükleyince Türkçe dil saçaneği kaybolurmu?

Alıntıları Göster
    @smmmgursoy
    Kaybolmaz. Zaten Türkçe dil seçeneği olmayan firmwareları eklemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

@smmmgursoy
    Kaybolmaz. Zaten Türkçe dil seçeneği olmayan firmwareları eklemiyorum

Alıntıları Göster
    Renoir konusundaki bu mükemmel incelemeler için teşekkürler. Forumda bu cihaz için yapılmış neredeyse tüm yorumları okudum ve hayranı oldum ancak farklı başlıklarda bu telefonun Türkiye'de satışa sunulmayacağını öğrenince gerçekten hayal kırıklığı yaşadım.
    Ben bu telefonu bir şekilde almak istiyorum. Yurtdışından getirme seçeneği dışında İstanbul'da Doğubank v.s gibi herhangi bir yerde bu telefonu kayıtlı olarak satın alma imkanım var mı? Varsa fiyat bilgisi olan var mı? Birde eğer alabilirsem alırken nelere dikkat etmeliyim,kayıt işlemini nereden takip edebilirim, ileride kapanma gibi herhangi bir riski var mı ve bu cihaz herhangi bir problem yaratırsa Türkiye'de servis almam mümkün mü? Bu konularda cevap verebilecek birileri olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: onrb

Renoir konusundaki bu mükemmel incelemeler için teşekkürler. Forumda bu cihaz için yapılmış neredeyse tüm yorumları okudum ve hayranı oldum ancak farklı başlıklarda bu telefonun Türkiye'de satışa sunulmayacağını öğrenince gerçekten hayal kırıklığı yaşadım.
    Ben bu telefonu bir şekilde almak istiyorum. Yurtdışından getirme seçeneği dışında İstanbul'da Doğubank v.s gibi herhangi bir yerde bu telefonu kayıtlı olarak satın alma imkanım var mı? Varsa fiyat bilgisi olan var mı? Birde eğer alabilirsem alırken nelere dikkat etmeliyim,kayıt işlemini nereden takip edebilirim, ileride kapanma gibi herhangi bir riski var mı ve bu cihaz herhangi bir problem yaratırsa Türkiye'de servis almam mümkün mü? Bu konularda cevap verebilecek birileri olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    V13b highlights:
    -New SWF interface modifications
    -Added eastern european and simple chinese languages
    -Colour icons on black theme
    -No click ring
    -Improved gallery performance
    -Colour coded Java buttons
    -Removed java nag screens
    -No operator text display
    -Faster image loading in "my images" once thumbnails have been generated
    -Coloured signal indicator
    -Better response to icon click and drag
    -Scrolling lag reduced in entire interface
    -5 full screen java apps, Google Maps, G-Maps, Opera Mini, EBuddy and Amaze GPS
    -5 new widgets compared to standard firmware: Renoir Portal, Direct Java access, Amaze GPS,Google News, Operator WAP page
    -Main menu enhancements
    -Unique widget icons
    -Renoir Portal used as the google widget link. this gives you 1 click access to facebook, MGP, myspace, bebo and LG mobile, as well as a google search.
    -Improved media browser
    -Improved image and video performance
    -New PXOs
    -New MGP themed startup & sound
    -Inclusion of all artwork contributions to date
    -More FLEX files for more providers
    -Improvement of accelerometer response
    -Reduction of power consumptoin compared to 11x releases
    -Auto rotate of video playback

İndirme linki
    http://www.sendspace.com/file/6udwn2

Patch
    http://www.sendspace.com/file/78qi0f

Kullananlar pek memnun kalmamış ama yine de paylaşayım dedim

• quote:

V13b highlights:
    -New SWF interface modifications
    -Added eastern european and simple chinese languages
    -Colour icons on black theme
    -No click ring
    -Improved gallery performance
    -Colour coded Java buttons
    -Removed java nag screens
    -No operator text display
    -Faster image loading in "my images" once thumbnails have been generated
    -Coloured signal indicator
    -Better response to icon click and drag
    -Scrolling lag reduced in entire interface
    -5 full screen java apps, Google Maps, G-Maps, Opera Mini, EBuddy and Amaze GPS
    -5 new widgets compared to standard firmware: Renoir Portal, Direct Java access, Amaze GPS,Google News, Operator WAP page
    -Main menu enhancements
    -Unique widget icons
    -Renoir Portal used as the google widget link. this gives you 1 click access to facebook, MGP, myspace, bebo and LG mobile, as well as a google search.
    -Improved media browser
    -Improved image and video performance
    -New PXOs
    -New MGP themed startup & sound
    -Inclusion of all artwork contributions to date
    -More FLEX files for more providers
    -Improvement of accelerometer response
    -Reduction of power consumptoin compared to 11x releases
    -Auto rotate of video playback

İndirme linki
    http://www.sendspace.com/file/6udwn2

Patch
    http://www.sendspace.com/file/78qi0f

Kullananlar pek memnun kalmamış ama yine de paylaşayım dedim

Alıntıları Göster
    Memnuniyet çok önemli o yüzden gerek yok şimdilik. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Memnuniyet çok önemli o yüzden gerek yok şimdilik. Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    @Figure , öncelikle yaptiğin bu güzel paylaşimlar için çok teşekkür ederim, çok güzel bir çalişma olmuş.Benim bir sorum olucak , Şuan Amerika'da bulunuyorum ve LG Renoir almayi ciddi ciddi düşünüyorum.Birkaç fiyat buldum sizlerle paylaşicam , bu telefonu burdan aldiktan sonra Türkiye'de bana herhangibir sebepten sıkıntı çıkartirmi ? Yurtdışından almiş olan arkadaşlar yardimci olurlarsa sevinirim.
    Bu fiyati benim için yorumlarsaniz sevinirim.

LG KC910 Renoir -http://www.myworldphone.com/itemdesc.asp?ic=LG%2DKC910%2DBK&Tp=
    Samsung i900 PDA OMNIA -http://www.myworldphone.com/itemdesc.asp?ic=SAM%2DI900%2D8GB%2DBK

Siz olsaydiniz hangisini alirdiniz??

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChymerA

@Figure , öncelikle yaptiğin bu güzel paylaşimlar için çok teşekkür ederim, çok güzel bir çalişma olmuş.Benim bir sorum olucak , Şuan Amerika'da bulunuyorum ve LG Renoir almayi ciddi ciddi düşünüyorum.Birkaç fiyat buldum sizlerle paylaşicam , bu telefonu burdan aldiktan sonra Türkiye'de bana herhangibir sebepten sıkıntı çıkartirmi ? Yurtdışından almiş olan arkadaşlar yardimci olurlarsa sevinirim.
    Bu fiyati benim için yorumlarsaniz sevinirim.

LG KC910 Renoir -http://www.myworldphone.com/itemdesc.asp?ic=LG%2DKC910%2DBK&Tp=
    Samsung i900 PDA OMNIA -http://www.myworldphone.com/itemdesc.asp?ic=SAM%2DI900%2D8GB%2DBK

Siz olsaydiniz hangisini alirdiniz??

Şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    @ChymerA
    Teşekkürler Biz zaten ülkemizde garantili Omnia bulunmasına rağmen gidip yurtdışı Renoir aldık; benim kararım tereddütsüz Renoir olurdu yine alacak olsam. Omnia bence zayıf bir cihaz; bulundurduğu özelliklerin herhangi birine tam olarak odaklanabilmiş bir cihaz değil, hepsinden birer parça yarım yamalak gibi.. Ayrıca dokunmatik ekranını da beğenmiyorum; hayli sert olmasına rağmen üst düzey bir hassasiyeti yok. Ve WM yavaşlığına, kalabalıklığına ve kullanım 'zorluğuna' sahip. Genel olarak bu şekilde cevap verebilirim
    Ek olarak yurtdışından aldığın bir cep telefonunu ülkemize getirip kayıt ettirerek kullanabilirsin. Yalnız ülkeye girdikten sonra 1 ay içinde kullandığın pasaporta kaydını yaptırmalısın ve bu pasaporta önceki 2 yılda başka bir cihaz kaydının yapılmamış olması şartı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 19 Nisan 2009; 0:29:57 >

• quote:

@ChymerA
    Teşekkürler Biz zaten ülkemizde garantili Omnia bulunmasına rağmen gidip yurtdışı Renoir aldık; benim kararım tereddütsüz Renoir olurdu yine alacak olsam. Omnia bence zayıf bir cihaz; bulundurduğu özelliklerin herhangi birine tam olarak odaklanabilmiş bir cihaz değil, hepsinden birer parça yarım yamalak gibi.. Ayrıca dokunmatik ekranını da beğenmiyorum; hayli sert olmasına rağmen üst düzey bir hassasiyeti yok. Ve WM yavaşlığına, kalabalıklığına ve kullanım 'zorluğuna' sahip. Genel olarak bu şekilde cevap verebilirim
    Ek olarak yurtdışından aldığın bir cep telefonunu ülkemize getirip kayıt ettirerek kullanabilirsin. Yalnız ülkeye girdikten sonra 1 ay içinde kullandığın pasaporta kaydını yaptırmalısın ve bu pasaporta önceki 2 yılda başka bir cihaz kaydının yapılmamış olması şartı var.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Figure

@ChymerA
    Ek olarak yurtdışından aldığın bir ce telefonunu ülkemize getirip kayıt ettirerek kullanabilirsin. Yalnız ülkeye girdikten sonra 1 ay içinde kullandığın pasaporta kaydını yaptırmalısın ve bu pasaporta önceki 2 yılda başka bir cihaz kaydının yapılmamış olması şartı var.

Çok teşekkürler bilgiler için ,bu telefonu kullanan ve bilen biri olarak yaptiğin yorumlar sayesinde bu telefonu aliyorum.Kafamda ki tek soru işareti Markanin LG olmasiydi ama artik tabulari yıkma zamani, Samsung diye 100$ fazla ödemiycem.
    Güzel paylaşimlarinin devamini dilerim.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ChymerA

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

@ChymerA
    Ek olarak yurtdışından aldığın bir ce telefonunu ülkemize getirip kayıt ettirerek kullanabilirsin. Yalnız ülkeye girdikten sonra 1 ay içinde kullandığın pasaporta kaydını yaptırmalısın ve bu pasaporta önceki 2 yılda başka bir cihaz kaydının yapılmamış olması şartı var.

Çok teşekkürler bilgiler için ,bu telefonu kullanan ve bilen biri olarak yaptiğin yorumlar sayesinde bu telefonu aliyorum.Kafamda ki tek soru işareti Markanin LG olmasiydi ama artik tabulari yıkma zamani, Samsung diye 100$ fazla ödemiycem.
    Güzel paylaşimlarinin devamini dilerim.!!

Alıntıları Göster
    Karar senin Renoir'de şurası keşke şöyle olsaymış diyeceğin tek kısım müzik olabilir. Biraz tekrar etmiş olacağım ama fazla bass seven biri tatmin olmayacaktır. Onuda @Turi Fiio E5 ile çözdü. Şuan ses kalitesinden çok memnun
    (Fiio E5 dealextreme'de 18 Dolar)

• quote:

Karar senin Renoir'de şurası keşke şöyle olsaymış diyeceğin tek kısım müzik olabilir. Biraz tekrar etmiş olacağım ama fazla bass seven biri tatmin olmayacaktır. Onuda @Turi Fiio E5 ile çözdü. Şuan ses kalitesinden çok memnun
    (Fiio E5 dealextreme'de 18 Dolar)

Alıntıları Göster
    Fiio5'i de mi almış Turi, yuh ülen hiç birşeyden haberimiz yok

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Renoir kullanan herkese fiio e5 tavsiye ederim. ses kalitesi ve yuksekliginden memnun olmayan arkadaslar için mukemmel bir urun fiyatıda çok iyi

hocam gunceli takip et arada yaz bana msnden kılıfı cıtlatmıştım sana, alıcaz diye ses cıkmayınca bende ustune gitmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

quote:

Renoir kullanan herkese fiio e5 tavsiye ederim. ses kalitesi ve yuksekliginden memnun olmayan arkadaslar için mukemmel bir urun fiyatıda çok iyi

hocam gunceli takip et arada yaz bana msnden kılıfı cıtlatmıştım sana, alıcaz diye ses cıkmayınca bende ustune gitmedim.

Alıntıları Göster
    Ya bırak anladım ben sizi

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaslar benim bir sorum olacak, ben sirf kameranin menü görünümünü degistirmek icin önce v11m'i ve yamasini yükledim telefona ardindanda bu kamera ve menü eklentilerini yükledim ama kamera menüsü yine ayni görünüyor bu konuda bir bilgisi olan varmi acaba simdiden tesekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: foreveryou

Arkadaslar benim bir sorum olacak, ben sirf kameranin menü görünümünü degistirmek icin önce v11m'i ve yamasini yükledim telefona ardindanda bu kamera ve menü eklentilerini yükledim ama kamera menüsü yine ayni görünüyor bu konuda bir bilgisi olan varmi acaba simdiden tesekkürler...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: foreveryou

Linki yeniledim
    http://www.sendspace.com/file/0p1r7q

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: hamm

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @hamm
    Mesajını düzeltirsen sevinirim; büyük yazmaya gerek yok.
    We Travel yabancı ülkelerde kullanılıyor ama biz şuan için kullanamıyoruz. Çünkü Türkiye haritası sadece haritası var denilsin diye eklenmiş gibi. Ben şuan Türkiye haritasını yapmaya uğraşıyorum. Kullanılır durumda olduğunda yine bir rehber ile sizlere anlatacağım

• quote:

@hamm
    Mesajını düzeltirsen sevinirim; büyük yazmaya gerek yok.
    We Travel yabancı ülkelerde kullanılıyor ama biz şuan için kullanamıyoruz. Çünkü Türkiye haritası sadece haritası var denilsin diye eklenmiş gibi. Ben şuan Türkiye haritasını yapmaya uğraşıyorum. Kullanılır durumda olduğunda yine bir rehber ile sizlere anlatacağım

Alıntıları Göster
    valla su navi isini cözersen iyi olur dostum ben almanyadayim almancamda pek iyi degil yapamadim yapmaya calistim telefon kitlendi bi türlü basaramadim

• quote:

Orijinalden alıntı: hamm

valla su navi isini cözersen iyi olur dostum ben almanyadayim almancamda pek iyi degil yapamadim yapmaya calistim telefon kitlendi bi türlü basaramadim

Alıntıları Göster
    Tam ekran java uygulamaları için küçük ama güzel bir değişiklik var. Eklediğimiz satırlara bir satır daha eklediğimiz zaman üstteki durum çubuğu da kayboluyor

Sonuçta eklememiz gereken satırlar şunlar;

MIDlet-Touch-Support: True
    UseNativeTextButtons: false
    ReverseSoftkeys: true
    UseNativeCommands: false
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 400
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
    LGE-MIDlet-Indicator: Hide

Not: Bu satırların nasıl ve nereye ekleneceği 3. bölümde yazıyor.

• quote:

Tam ekran java uygulamaları için küçük ama güzel bir değişiklik var. Eklediğimiz satırlara bir satır daha eklediğimiz zaman üstteki durum çubuğu da kayboluyor

Sonuçta eklememiz gereken satırlar şunlar;

MIDlet-Touch-Support: True
    UseNativeTextButtons: false
    ReverseSoftkeys: true
    UseNativeCommands: false
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 400
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
    LGE-MIDlet-Indicator: Hide

Not: Bu satırların nasıl ve nereye ekleneceği 3. bölümde yazıyor.

Alıntıları Göster
    GPS için Garmin Türkiye haritasını We Travel'a çevirmeye çalışıyorum ama haritalar kilitli olduğundan işlemler başarılı olamıyor. Openstreetmap'de ise Türkiye haritası çok yetersiz. Şuan için Garmin'in kilitsiz/unlocked bir Türkiye haritasını bulmaktan başka yol yok. Ben biraz baktım nete ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 23 Nisan 2009; 14:57:38 >

• quote:

GPS için Garmin Türkiye haritasını We Travel'a çevirmeye çalışıyorum ama haritalar kilitli olduğundan işlemler başarılı olamıyor. Openstreetmap'de ise Türkiye haritası çok yetersiz. Şuan için Garmin'in kilitsiz/unlocked bir Türkiye haritasını bulmaktan başka yol yok. Ben biraz baktım nete ama bulamadım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir sorum olacak
    Bu renoir telefonda exchange desteği sağlayan bir uygulama varmı acaba?
    Teşekkürler,

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.