ya beyler ilk bölümde o elinde ateş taşıyan adamları indirdikten sonra kapıyı koru diyo herşeyi yapıyorum ama defeat çubuğu doluyo ve yeniliyorum yapabiliceğim ekstra bişey bi var acaba
bide her yenildiğim de taa en baştan başlıyor save mekanizması yok mu bu oyunda yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Kardeş bu konu daha önce de açıldı ben de bana pm atanlara ilaç yolladım.Sende bana p.m at ilaç yollim.Eğer o bölümü kapıyı geçmeden geçsen bile 3.bölümü asla geçemessin.Bana pm at.Sana yardımcı olayım
hocam sorun pek de kapı değil kapıyı surun üstüne çıkıp oradan aşağıya atlayarak geçebiliyorum fakat o mavi alanda 1 adam olsa bile hemed doluyor defeat çubuğu (pm de atamıyorum gsm numarası olayı kusura bakma)
Bir adam olsa dahi mi?Hmm.Garip demek ki herkesi öldürcen ben de kalabalıklaşınca defaet çubuğu dolmaya başlıyordu.
hocam sen ilacı gaddar1905@gmail.com a gönderebilirmisin gönderemessen de canın saolsun
bu arada koskaca forumda sadece 2 miz mi oynuyoruz bu oyunu
Şu an verdiğin adrese e-mail olarak linkini verdim ordan indirebilirsin.Bu arada bu oyunu bu forumda oynayan çok.Oyun bölümünün 2.sayfasında bir konuda uzun uzun konuşuldu bu oyun hakkında sayfalarca
oyunu sevmediysen hiç kasma kendini sil gitsin ben direk sildim kafam şu an çok rahat
Oyunun bölüm tasarımları en güzel tarafı onu size söyleyeyim.Muhteşem bölüm tasarımları.Minas Tirith de görmediğimiz yerleri görüyoruz.Mount Doom da da öyle
quote:
Orjinalden alıntı: kkratoss
oyunu sevmediysen hiç kasma kendini sil gitsin ben direk sildim kafam şu an çok rahat
bu da bi fikir
Evet.Oyunu aldığım gün bitirdim istediğim tadı da alamadım zaten.Arada sırada Hero Team DeathMatch oynarak zaman geçiriyorum o kadar zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan
Evet.Oyunu aldığım gün bitirdim istediğim tadı da alamadım zaten.Arada sırada Hero Team DeathMatch oynarak zaman geçiriyorum o kadar zaten.
peki hocam save sistemi yok mu oyuda yani her tırtladığında baştan mı başlıyosun
Ne yazık ki yok.Zaten Pandemic bu yüzden kendi sitesinde bayağı küfre maruz kalmıştı.İstersen bende %100 save i var bitiremediğin bölüm varsa bildir bana
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan
Ne yazık ki yok.Zaten Pandemic bu yüzden kendi sitesinde bayağı küfre maruz kalmıştı.İstersen bende %100 save i var bitiremediğin bölüm varsa bildir bana
saolasın ben gidip birazcık içimi boşaltıyım pandemıc e
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme