Şimdi Ara

Çift renk Rio

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İkinci el sitelerinde ve galerilerde bol mıktarda lacivert-beyaz çift renkli kia picanto ve rio lar goruyorum. bu araçlar hususi araçlar ve renkleri de ruhsatta lacivert-beyaz olarak gorunmekte. bu renk bir şirkete mi ait yoksa markanın kendisine ait bir renk secimi mi bunu merak edıyorum. alsak sorun yaşarmıyız??

sımdıden tesekkurler

• Merhaba evet kia rio ve picantoların bazılarında lacivert-beyaz olarak çift renk görülmekte bildiğim kadarıyla bu hususi otolar bir şirkete ait değil kia bu çift renk araçları sınırlı sayıda piyasaya çıkardı.2.el sitelerinde gördüğün lacivert-beyaz kialar kia'nın kendi fabrika çıkışlı otolarıdır alsanız hiçbir sorunla karşılaşmazsınız
  • bilgi için teşekkürler. içim rahatladı:)

İyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heph

bilgi için teşekkürler. içim rahatladı:)

İyi günler

Ne demek rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • Hocam sorun yaşayıp yaşamayacağınızı bilmem ama o araçlar Efes Pilsen Pazarlama araçları. Serviste görmüştüm. Çok özel marka ve modeller dışında çift renk üretim yapılmıyor.
  • evet kia ve efes pilsen anadolu gurubuna ait olduğu için kia arabalarını kullanıyorlar. bildiğim kadarıyla sonrada boyuyorlar o arabaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: awares

Merhaba evet kia rio ve picantoların bazılarında lacivert-beyaz olarak çift renk görülmekte bildiğim kadarıyla bu hususi otolar bir şirkete ait değil kia bu çift renk araçları sınırlı sayıda piyasaya çıkardı.2.el sitelerinde gördüğün lacivert-beyaz kialar kia'nın kendi fabrika çıkışlı otolarıdır alsanız hiçbir sorunla karşılaşmazsınız

Tamtersi hocam.Anadolu grubu bünyesindeki Çelik motor kiralama'nın yine aynı gruptan olan Efes Pilsen için yaptırdığı araçlar çift renk.Yani şirket arabası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonradan boyanıyor onlar..İğrenç bir boya atılıyor..yıkandıkça sökülüyor boya..
  • evet o arabalar efesin arabası.. yani şirket arabası.. bende piyasada görüyorum.. bende Kia Rio kullanıcısı olarak sinir oluyorum çift renklere..

üstteki arkadaş yanlış bilgi vermiş.. çift renk yok.. çift renk diye bişey yok zaten.. şirket arabası onlar.. alma derim.. çünkü KM si çok ileridedir.. benim arabam altın sarısı ama ben bile bazen düşünüyorum şirket arabası olarak kullanıldımı benimkide diye çünkü 2004 model 80 binde..
  • Biz 12.500 TL ye aldık bi efes arabası..100K km de..

Drag Yarışlarına hazırlıyoruz..araç ARGE mizde..
  • hocam bana göre KM önemli değil ancak genel bi görüş varya millette... aa bu çok km de alınmaz.. sorun yaratmıyorsa neden alınmasın.. ben 10 aydır kullanıyorum çok şükür yarı yolda kalmadım..

patlama yaptı arabam fakat bu kia yla alakalı değil.. sıralı sistem olmaması ve benim acemi olmamdan kaynaklandı..

fiyat olarak çok iyiye almışınız fakat kaç model? Drag yarışı deyince şaşırdım ya..
  • Efes aracı olduğundan fiyatı normal,neticede şirket aracı.Bu drag olayı benim de kafamı karıştırdı,gerçekten de bu kadar iyimi dragda kia'lar?Diğer konudaki videoyu izledim fakat,diğer araçları bilmediğimden...
  • Senelerdir bu yarışları kovaladık..1.7 Dti Corsalarımızla gayet iyi dereceler yaptık..Şu anda dizelde Türkiyenin En İyisiyiz.. Rio nun stoc hali bile bizi etkiledi..Aracı güçlendirmeye yönelik her hamlemiz pozitif sonuçlandı..Çok daha hızlı bir araç olacak inş.

Hyundai Dizel Motoru gayet başarılı ve Sağlam..

• quote:

Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Senelerdir bu yarışları kovaladık..1.7 Dti Corsalarımızla gayet iyi dereceler yaptık..Şu anda dizelde Türkiyenin En İyisiyiz.. Rio nun stoc hali bile bizi etkiledi..Aracı güçlendirmeye yönelik her hamlemiz pozitif sonuçlandı..Çok daha hızlı bir araç olacak inş.

Hyundai Dizel Motoru gayet başarılı ve Sağlam..

Şu sözleri duyduktan sonra aklıma ilk gelen;

Yeni cerato'yu beklemek ve modlamak...Eminimki yeni motor çok daha performanslı olacaktır.1.6 crdi 128 hp...

Son hızı nasıl peki?Son hız kısa mesafeli drag yarışları için pek önemli değil ama...
  • hayırlısı olsun 12.500 iii rakam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _By_BoSs_ -- 9 Mart 2009; 13:45:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

Şu sözleri duyduktan sonra aklıma ilk gelen;

Yeni cerato'yu beklemek ve modlamak...Eminimki yeni motor çok daha performanslı olacaktır.1.6 crdi 128 hp...

Son hızı nasıl peki?Son hız kısa mesafeli drag yarışları için pek önemli değil ama...

Aracı dynoya çıkarıdk ve Bir kaç video çektik..Şimdilik bu kadar yeter..

Bu dyno standart yazılımla alınan...Duman fln yok..

Çift renk Rio

Bu standart dışı (: bir yazılımla alınan değerler..Biraz duman var..

Çift renk Rio

vitesi oranları kısa olduğundan 210 gibi bitiyor ibre..

Çift renk Rio

Çift renk Rio

Çift renk Rio

--------------------------------------------------------------------------------

peş peşe 4 kere denedik..

2 farklı video var her videoda 2 deneme..

http://www.mantartube.com/gkm/video/1722/Kia-Rio-15-CRDI-0-100-test-part2

http://videos.streetfire.net/video/Kia-Rio-CRDI-0100-Test_640164.htm

Kamera açısına dikkat edin..normalde 95 in üzerine geldiğinde ibre düz bakıldığında 100 ü bulmuş oluyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.