Şimdi Ara

WWE Smackdown Artık Fox Tv'de!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
57.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaşlar.Duyduğunuz doğru Smackdown artık Fox Tv'de yayınlanacak.WWE.com da gördüğünüz gibi.Gece Fox da açıklamasını tanıtıcı bir video(reklam) olarak yaptı.Dün izleyenler vardır herhalde o tanıtıcı videoyu.O haberi gördüğüm an havalara uçtum.Artık internetten tekrarlarını izlemek zorunda kalmayacağız.Bu arada sizin favorileriniz kim?Biliyorsunuz ki No Way Out da Triple H tekrar WWE Kemerini kazandı.Edge de World Heavyweight Title'ı.Sizce kemerler el değiştirirse kimler alabilir kemeri.

Benim en başta favorim tabiki de Jeff Hardy
    2-John Cena
    3-Batista
    4-The Undertaker
    5-Triple H

Kemerler konusuna gelirsek;
    WWE kemerini Jeff Hardy alabilir gibime geliyor:Çünkü Jeff Hardy Royal Rumble da kardeşi Matt'in sandalye darbesi yüzünden yenildi ve kemeri tekrar kazanacağına söz verdi.Bu arada Matt ortalıklarda yok.

World Heavyweight Title'a gelirsek The Undertaker alabilir gibime geliyor:Çünkü No Way Out'dan kemersiz ayrılması hepimizin içinde bir burukluk oluşturmuştur.

Ben fikirlerimi söyledim.Sıra sizde.Smackdown hepimize hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 22 Şubat 2009; 0:38:33 >

• inanmıyorum pazartesi 11 de izlemek zor olucak okul yüzünden ama mutlaka izliycem....faviorim JEFF HARDY(bu aralar çok jeff severlerle karşılaşıyorum) matt görünmüyo dedinde geçen friday night da yine geldi jeff e twist of fate çekti yine edge kazandı sonra dedi eğer yanlış çevirmediysem haftaya yada daha sonra 1 e 1 maç yapıcaz fln dedi...sabırsızlıkla bekliyorum
  • Bende duyunca havalara uçtum.Başlamasını dört gözle bekliyorum.Acaba ne zaman başlıyacak çok merak ediyorum İnşallah 1 hafta içerisinde başlar.
    Bu arada favorilerim:

Tabikide ilk olarak

1-)REY MYSTERİO
    2-)BATİSTA
    3-)JOHN CENA
    4-)EDDİE GUERROU
    5-)HORNSWOGGLE

• WWE Smackdown ve RAW hayranı olarak başlamasını bekliyorum ayrıca bir güreş tutkunu ve vücutçu olarak favorilerim : Y2J Chris Jericho (RAW) Randy Orton (RAW) Big Show (Smackdown) The Undertaker (Smackdown) ve eskilerden legendlar yani efsanelerden The Rock,Stone Cold Steve Austin,Goldberg,Big Sexy Kevin Nash favorilerimdir...
  • dün fox tv de gordum fragmanını herkesi hareketleri felan gosterdı , çok mutlu oldum sonra arastırdım bu linki gordum inanmayan bakabilir

http://www.wwe.com/schedules/television/?country=Turkey

hadi bakalım raw ıda bekliyoruz

adamım batistaaaa ,,

2. undertaker

3. jeff hardy ve john cena !

isteyene ozelden msn werırım konusuruz

,,,,,

canlı yayınlanacak galiba , inşallah canlı olur , canlı olsun varya ben cıldırırım sevincden

bende dün gordum tanıtımını sevincden evde 3 5 tur attım bagırarak :P cıldırıyordum

130 ulkede canlı olarak yayınlanan , izleyenlerın gozunu kırpmadan ızledıgı smackdown yakında fox ta felan dedı 30 40 saniye adamları hareketleri felan gosterdi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman06 -- 22 Şubat 2009; 15:45:40 >

• bende biraz önce gördüm reklamı baya bi sevindim eskiden flash yayınlıyodu raw ı ama içine ediyolrdı o spkerler bunda öle bişey olmaz umarım...bayan güreşcilerde çıkarmı acep
  • bende reklamını biraz önce gördüm daha önce snek tv yayınlıyordu ama çok geriden yayınlıyordu mesela 3 ay 4 ay fark vardı arada umarım bunu daha indirirler ve güncel yaparlar raw ecw yu da isterim suudi arabistanda bile bütün wwe programları yayınlanıyor internetten takip ediyorduk .umarım sadece smackdown değil babası raw da yayınlanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım RAW yok sadece SmackDown var benim favori adamımı göremiyecem :( John Cena
    arkadaşlar yalvaralım RAW ide yayına geçirsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruxy -- 22 Şubat 2009; 23:40:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeff_Hardy16

inanmıyorum pazartesi 11 de izlemek zor olucak okul yüzünden ama mutlaka izliycem....faviorim JEFF HARDY(bu aralar çok jeff severlerle karşılaşıyorum) matt görünmüyo dedinde geçen friday night da yine geldi jeff e twist of fate çekti yine edge kazandı sonra dedi eğer yanlış çevirmediysem haftaya yada daha sonra 1 e 1 maç yapıcaz fln dedi...sabırsızlıkla bekliyorum

11 derken sabah 11 mi olcak akşam 11 mi
  • Yhhhhaaaa kafayı yicemmmmmm inanamıorummmm :D:D:D:D:
    Muhteşem olucakkkk:D:D:D
    ama raw a.q bnım adam John Cenaa!!! ama göçremıcemmm
    Bu arada kimse bnden iyi F-U yapamaz kimse John Cena benim demesin :D:D VaLLa şaka şaka 75 kiloya kdr kaldırabılıorum
    Neyse Undertaker yeter görsek
    Son oLarak WWE nin bu kdr Türk hayranı olduğunu görmek çok hoşuma gitti

• hadi başlasın artık sabırsızlıkla bekliyorum akşam 11'i
  • evet bu aksam 11 de baslamadı bekledim o kadar criminal minds adında bir dizi vardı onun yerine inşallah haftaya bugün saat 11 de başlar
  • inş beyler hadi hayırlı olsun artık wwe izleyebilicez yeni bölümleri olursa çok güzel olur.Benim favorim her zamanki gibi The Undertaker başka adam tanımam bunun üstüne
  • ÖNCELİKLE FOX TELEVİZYONUNA TEŞEKKÜRLER..! HERGÜN YABANCI KANNALLARDA İZLİOZ ANLAMIOZ AMA ŞİMDİ TÜRK BENİM ADAMIM JEFF HARDY 2. BEGENDİİİM İSE REY MYSTERİO RAW ÖNEMLİ DEİL AMA FOX A BİZE BU İMKANI SUNDUGU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeffhardyfun07

ÖNCELİKLE FOX TELEVİZYONUNA TEŞEKKÜRLER..! HERGÜN YABANCI KANNALLARDA İZLİOZ ANLAMIOZ AMA ŞİMDİ TÜRK BENİM ADAMIM JEFF HARDY 2. BEGENDİİİM İSE REY MYSTERİO RAW ÖNEMLİ DEİL AMA FOX A BİZE BU İMKANI SUNDUGU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Ne demek RAW önemli değil ? Smackdown yokken RAW vardı ayrıca Randy Orton,Batista,Kane,Chris Jericho,Shawn Michaels,John Cena,Rey Mysterio hepsi şuanda RAW'dalar... FOX RAW'ıda yayınlamalı
  • raw ide yayınlamalılar en ünlü güreşciler raw de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeff Memo Hardy

Arkadaşlar size Cuma günkü Smackdown'dan biraz bahsedeyim.

1-The Miz&John Morrison vs The Colons(Carlito&Primo)
    Kazanan:The Colons!!!

2-The Undertaker vs Vladimir Kozlov
    Kazanan:Biraz sürpriz olacak fakat Vladimir Kozlov!!!

3-Jeff Hardy vs Matt Hardy
    İlk olarak Matt Hardy ringe giriyor.Jeff'in müziği duyuluyor fakat Jeff normal günlük kıyafetiyle geliyor.Mikrofono alıyor ve Matt Hardy sevse de sevmese de onun kardeşi olduğunu söylüyor ve onunla dövüşmeyeceğini söylüyor.Matt Hardy Jeff'e iki tokat atıyor fakat Jeff'in düşüncesi değişmiyor ve ringten ayrılıyor.

4-Chavo Guerrero vs Shelton Benjamin
    Chavo MVP'nin sayesinde kazandı diyebiliriz.

5-John Cena vs Big Show
    Big Show maçı Chokeslam'le kazanıyor.

Ve Smackdown bu görüntülerle sona eriyor..

Önemli Not:Forum yöneticilerinden Diğer Sporlar konusunde WWE alt forumunu açmaları için başvuru yapacağım.

oğlum niye keyfini kaçırıon işin xD ben daha okumadım yazdıklarını xD bu arada REY MYSTERIO yu tek geçerim bana 619 yapabilecek bi güreşçi daha syleyin yada o kadar ufak tefek olmasına rağmen Heavyweight title almasını yada 2006 Royal Rumble kazanması ???

• Dün izLedik güzeLdi ama
    Adam öküz gibi anLattı :D
    undertaker e mezarcı dio tombstone a tabutçu hareketi fln :D
    Ama güzeLdi..
  • her ne olursa olsun izlemek zevkliydi ama 1-2 haftaddan gelmesi kötü olurdu inşallah güncelleşir yakıında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReWeLLeR

quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Orjinalden alıntı: ReWeLLeR

Arkadaşlar ben arada izliyorumda aklımda birkaç sorular kaldı yanıtlarsanız sevinirim.

1-2009 Royal rumble yapıldımı birkaç videoda randy orton'un royal rumble kazandigini gördüm sanki.
    2.Bu randy orton neden vince mcmahon'a saldırdı ingilizcem yokta adam konusuyordu tekme attı :)
    3.Birde bu Triple h amerikan güreşinde en cok sevdigim adam hele birdu su pedigree olayı yokmu bitiyorum resmen :) Herneyse bu triple h'nin mcmahon ailesiyle ne alakasi var.

Cevaplarsanız sevinirim :)

1-Evet,Randy Orton kazandı.
    2-Mcmahon bunu kovucaktı.Sinire geldi tekme tokat saldırdı.
    3-Stephanie Mcmahon Triple H'in karısı.Orton onada saldırdı.

Birde mazur görün ben bu amerikan güreşini yeni yeni izliyorumda birkaç sorumda daha olacak

1.Şimdi Randy Orton McMahon ailesine saldırdı Shane McMahon ile maç yaptı ama bu shane sandalye filan dalmasına ragmen randy orton maçı kazandı sonra işte Stephanie Mcmahon geldi onada saldırınca ringe Triple h geldi orada kesmişlerdi videoyu şimdi bu Triple h ile Randy orton maçmı yapacak yapıldımı biraz karışık oldu ama :)
    2.Smackdown ile Raw arasında ne gibi bir farklılıklar var

1.randy orton royal rumble galibi olduğu için dünya ağır siklet şampiyonluğu kemeri için wrestlermania 25 te maça hak kazandı.ama ilk başladığı yer royal rumble dan sonraki gece raw da stephanie mcmahon un ofisinde randy orton a tokat atmasıyla başladı ve gece nin sonunda daha önce crhis jericho yu kovmuştu onu ringde yalvartıp tekrar işe aldı:D o gece de mr.mcmahon ın dönüşü olan geceydi.(haziranda wwe draft gecesinde telefonla wwe hayranlarına para dağatıyodu ayrı bir not olarak yazayım:) gecenin sonunda platform üstüne düştü ve o gunden beri wwe raw yada smackdown da görülmüyordu) jericho ringten gittikten sonra randy orton ringe geldi ve mr.mcmahon a kızının ondan özür dilemesi gerektiğini söledi.daha sonra kızını ringden yolladı.ve mr.mcmahon sen kim olduğunu zannediyorsun diye randy orton a başladı sallamaya :) benim yarattığım dünyada sadece bir varlıksın gibilerinden bi laflar etti şimdi tam hatırlamıyorum:D orton a şimdi sen ben özür dileyebilirsin dedi.eğer dilemessen seni istemediğim birşey demem gerekecek dedi. orton da sizde benden bunu istemeseniz iyi olur dedi.mr.mcmahon da pekela dedi.you're fire demeden yumrugu suratına yedi:) ardından bi tekme darbesi daha sonrada tam kalkacağı sırada legend killer hareketi ile ringde yere serdi.bir hafta sonra raw da orton psikoloğu doktoru ve avukatıyla ringe geldi.kendisinde kontrol edilemez davranış bozuklugu oldugunu söledi ve wwe nin kendinisin durumunu bildiğini ve kendisini kovamayacağını söledi.sonra stephanie mcmahon ringe geldi.orton eğer kendisini kovarsa wrestlermania ya gidemeyecekti.kovarsa wwe e dava açıp bu sene wrestlermania olmayacağını söledi.stephanie de seni kovmak kolay olur senin için başka planlarımız var dedi.sonrada kardeşi shane ringe geldi.orton a saldırdı.daha sonra bunlar no way out da no disqulafition maçında karşılaştılar.orton kazandı, tabi orton ın yanında priceless var(dibiase ve rhodes) orton royal rumbleıda bu maçıda bunların yardımıyla kazandı.ardından bir sonraki gece raw da no hold barred da ortona shane meydan okudu ve orton kabul etti.orton ı iyi patakladı shane daha sonra ring in kösesine orton ı sıkıştırdı sandalyeyi koyum kendi signature haraketini yapmak için iplere çıktı ama priceless dengesini bozup yere düşürdüler ve saldırdılar.sonrada orton legend killer ile kafasına tekmeyi bastı.ardından stephanie geldi onada bir rko çıkardı.sonrada HHH nin gelişiyle orton ve priceless ringden kaçtılar.sonraki hafta raw da orton ve priceless ring deyken HHH balyozla ringe geldi sonra orton HHH e balyozu bırak adam gibi kapışalım dedi. tabii nasıl adam gibiyse 3 e 1 olacak.HHH balyozu attı tam priceless saldırıcakten arkasındaki sakladıgı diğer balyozla 3 üne dalmaya başladı.rhones a bir darbe vurdu,orton ve dibiase sahne arkasına kaçtı ve HHH bunları kovaladı bir odada sıkışıp kaldılar ve HHH dibiase den balyozu yedi.HHH tam orton a balyozu atmıstıki orton iyi kaçtı ve balyoz soyunma odasındaki aynaya geldi.daha sonra orton arabayla kaçmaya çalısıken kapıyı çabuk kapatamadı HHH balyozla kapının penceresini tuzla buz etti ve priceless la birlikte kaçmayı başardılar.ondan sonraki hafta smackdownda HHH umaga ile karşılaştı.maç sırasında orton ve priceless HHH saldırdı.daha sonra raw da yine orton ,priceless,avukatları doktorları ve guvenlik görevlileri ile ringe çıktı.orton ın royal rumble ı kazandıgı için wrestlermania 25 te hangi şampiyona ünvanı için meydan okuyacağı gündü ve dünya ağır siklet şampiyonluğu için meydan okudu.sonrada HHH gecen haftaki olay için mahkemeye vereceğini söledi.HHH geldi ve ona daha önce ric flair ,batista ve ikisinin evolution da beraber oldukları günlerden bahsetti ve onu en genç wwe şampiyonu olduğu gün nasıl alaşağı ettiklerini hatırlattı (tabii orton da bu arada delirmişti :)) bunun için wwe şampiyonluk kemeri için kendisiyle wmania25 te karşılaşması gerektiğini bunun için intikam şansı verdiğinizi söledi.ama kabul etmiyeceğini çünkü içten içe bir korkak olduğunu söleyip ringden giderken.orton durun fikrimi değiştirdim.wwe şampiyonluğu için seninle wmania 25 te dövüşeceğim dedi.ama tek şart ile fiziksek olarak provoke olmadığın sürece ne sen ne ben sana saldıracağız.eğer sen bana bu maçtan önce saldırırsan seni mahkemeye vereceğim ve wmania25 te hapiste olmanı sağlayacağım dedi.HHH anlaştık diyip ringden gitti tam sahne arkasına giderken orton hunter diyip HHH yi durdurdu.kayımpederinin ve kayınconun kafasına öle güzel vurdumki hala hatırlıyorum hele karına rko yaparken hala teninin kokusunu alıyorum dedi(bak sen ingilizcem zayıf anlamıyorum dediğin için bu kadar yazdım:)) tabii HHH delirdi kafa kafaya geldiler.orton ın koydugu kuraldan hiçbirşey yapamadı HHH.geçen seferki iş meselesiydi bu seferki kişisel.Seninle son karşılaşmamızda senin dirseğini kırmıştım(2008 de yanlış hatırlammıyorsam izle öde backlash deydi) bu sefer boynunu kırıcam dedi ve ringden gitti. gece hafta raw da HHH priceless ile 2 ye 1 handikap maçı yapacaktı ama hhh ringe çıkmadı.uyduyla raw a orton bağlandı ve priceless a fırça kayarken orton un evinde zil çaldı.karısına git bak dedi.sonra hhh balyozla kapıyı kırdı:D evde felan kapıştır bunlar hhh iyi bi sopa çekti ortona pencereden felan fırlattı.polis geldi hhh yi götürdü.bu haftada raw da hhh rhodes vardı maçın ortasında orton ve dibiase saldırmaya gelirken hhh ringin altından balyozu çıkardı bunlarda onu görüp yaklaşamadılar daha sonra hhh ringe kafesi indirtti maçı hell in a cell e cevirdi.diskalifiye ortadan kalktı rhodes a balyozla saldırdı.dibiase ve orton kafese tırmanmaya çalıştırlar ama HHH balyozla vurarak izin vermedi.rhodes u pedegree yapıp yendi.
    yani sonuçta wrestlermania25 te wwe kemeri için ikisi karşılaşacak onda 5 nisanda.

2.smackdown ve raw arasındaki küçük fark ilk wwe de debut olan güreşciler ecw den sonra genelde smackdown da başlarlar.smackdown yayını canlı olmaz persembe çekilir.cuma yayınlanır(amerika ve ingilere de cuma günleri.hatta ingiletere amerikadan önce smackdown ı izliyor.tsi ile cuma gecesi 12 de skysports 3 te ve hd olarak,amerika tsi ile 2 de izliyor)raw ise tamamen canlı yayınlanıyor.asıl reyting yapan program o.(ecw da salı çekilip persembe yayınlanıyor.) smackdown daki yıldız genelde ppv maçlarında raw dan gureşciler ile ünvan maçı yapılıyor.genelde wwe unvanı smackdown da ise raw dada ağırsiklet unvanı oluyor.ama şimdi edge deki agır siklet ile iki ana unvan smackdown da(smackdown menajeri karısı sayesinde:D No way out daki eleme çemberinde jeff hardy e 3 dk içinde pin olmuştu ve wwe ünvanını çemberde ilk elemen olarak bırakmıştı en son HHH ve undertaker kalmıstı ve HHH unvanı kazandı. sonrada raw ın ünvanı için ağırsiklet unvanı için olan cemberde kofi kingston a kafese girerken sandalye ile saldırdı ve kendini çemberdeki bölmeye kitletti.:) maça girmiş oldu.daha sonra cena yı tuş ettikten sonra misterio edge ve jericho ile cemberde kaldı.en son misterio yu tuş edip ünvanı eline geçtirdi.sonasını biliosunuzdur heralde smackdowndan cena smackdown da meydan okudu edge e .edge hakeme saldırdığı için maçı kaybetti ama ünvanını korudu.cena nın rövanş hakkını bitirdi.wrestlermaniadaki ünvan maçı için edge big show kontrat yaparken cena geldi ortalğı dağattı menajer guerreronun kulağına bişeyler söledi.ondan sonra raw da triple treat maç oldugunu guerrero açıkladı.cenada guerreroya aşığım dedi ondan beni maça ekledi dedi.sonra tam sahne arkasına giderken cena "daha fazla dayanamacağım.sana aşık felan değilim.bu video yu izleyin size bir süprizim var dedi.edge duşta iken big show la guerrero öpmüşmüş onun videosumuş bu:D neyse fazla anlatmayımda belki 1 hafta geriden gidiyodur fox ın smackdown ı neşenizi bozmayayım :)
    not:raw ile smackdown ın arasındaki en sevdiğim fark raw ın müziği ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efecan12 -- 18 Mart 2009; 19:20:20 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.