Şimdi Ara

carrefour da kahve makinası 69TL--> 60TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
1
Favori
42.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün batıkent carrefourdan carrefour home marka çok şık bir kahve makinası aldım. filtre kahve ve espresso ypıyor , süt köpürtebiliyor. dijital ekranı var programlayabiliyorsunuz. gerçi kim sabah kahveyle uyanmak ister bilemem ama. sonuçta özelliklerine göre oldukça ucuz bir ürün olduğunu düşünüyorum.

[img=http://img100.imageshack.us/img100/4547/3115b.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggle -- 6 Mart 2009; 9:22:10 >

• Çok güzel bir makinedir. Delonginin 300 ytllik makinesinden daha başarılı.
  • Fiyatı çok uygun gerçekten , kullanımı ve kalitesi için de siz iyi olduğunu söylüyorsunuz , almak lazım
  • her carrefour da var mı acaba?

haramidere carrefour da mesela?
  • ne marka bu ? güzel görünüor
  • carreforun kendi markası carrefour home. 135 ten satılıyormuş önceden.
  • Carrefour home markası sanırım saç kesme makinaları falanda var acaba malzeme kalitesi nasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel gibi duruyor Gerçekten.kendi ürünüyse Her carrefour da var demektir.
  • Arkadaşlar, bu makine capuccino yapabiliyor mu (ekstra apart falan var mı?) ? Eğer yapabiliyor ise bugün gidip alacağım. Ayrıca her Carrefour'da var mı acaba ?

Bu makine Capuccino yapamıyor ise, Carrefour insertinde Kenwood S330 Espresso+Capuccino Makinesi var (15 bar basınç-165 TL). O alet hakkındaki fikriniz nedir ?
  • Hangi Carrefourlarda vardır bu ürün acaba
  • Carrefour un kendi ürünü olduğu için bütün carrefourlarda olsa gerek.
  • Bütün carrefourlarda vardır ancak bu fiyat sadece arkadaşın söylediği mağazaya özel olabilir , çünkü carrefourlarda ürünler stokta kalma durumuna göre indirime girebiliyor , bugün gidip bakacağım , eğer buradaki mağazada da aynı fiyatsa alırım zaten.Size de bilgi veririm arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaoss

Bütün carrefourlarda vardır ancak bu fiyat sadece arkadaşın söylediği mağazaya özel olabilir , çünkü carrefourlarda ürünler stokta kalma durumuna göre indirime girebiliyor , bugün gidip bakacağım , eğer buradaki mağazada da aynı fiyatsa alırım zaten.Size de bilgi veririm arkadaşlar

Bekliyoruz.Ve bu arada hangi mağaza ?
  • Bu makineyi carrefour kozyatağına sordum, eleman şuan fiyatı 115 YTL dedi. Batıkent mağazası indirim yapmış olabilir, her mağazanın farklı fiyatları olabilir dedi.
    Carrefour a farklı fiyatlar nedeniyle benden bir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Bu makineyi carrefour kozyatağına sordum, eleman şuan fiyatı 115 YTL dedi. Batıkent mağazası indirim yapmış olabilir, her mağazanın farklı fiyatları olabilir dedi.

Eğer Öyleyse Bendende bir
  • Haramidere'de yok mudur şimdi bu fiyat?Boşuna gitmeyelim o zaman.Bende layayım bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Bu makineyi carrefour kozyatağına sordum, eleman şuan fiyatı 115 YTL dedi. Batıkent mağazası indirim yapmış olabilir, her mağazanın farklı fiyatları olabilir dedi.

Eğer Öyleyse Bendende bir

Bir da benden.

• ben de kahve çekebilen ve cappucino yapabilen bir makine arıyorum.
    bileniniz var mı?
  • Fiyat süper yanlız 115 tl de iyi fiyat bnce
  • Ben az önce denizli mağazasına gittim fiyat 115 TL , sanırım arkadaşın aldığı yerde mağazaya özel indirim yapılmış, aslın 115 TL de iyi ama , satılmayıp fiyatının düşeceğine eminim , biraz daha beklemekte fayda var...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.