Şimdi Ara

TÜRK Bayrağını indirmek isteyen yunanlı videosu :::::::acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • youtube giremiyorum.dns ayarı falan bilmem.ktunnel veya başka link varsa verebilirseniz sevinirim.izleyemedim ve çok merak ettim.hala da merak ediyorum.babam anlatıyordu da az önce evde, vurulma olayını falan.bende gene aklıma geldi merak ettim.babama da gösteririm bak buldm diye falan


    varsa şimdiden tşkler.



  • buyur bu galibahttp://www.youtube.com/watch?v=GAucUGIo3H0 bayrağı göremedim :S


    k tunnele yapıştırıo sun linki öle girion bu olay hakkında bilgisi olanvarmı arkadaslar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thearchangel -- 21 Şubat 2009; 16:38:03 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Thearchangel

    buyur bu galibahttp://www.youtube.com/watch?v=GAucUGIo3H0 bayrağı göremedim :S


    k tunnele yapıştırıo sun linki öle girion bu olay hakkında bilgisi olanvarmı arkadaslar



    yaptım ama gene açılmadı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Thearchangel

    al sana direk ktunnelden atıomhttp://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/08374f9cde9a05d079fa88fd1cc3d01d93c6ee9634ce41e71bca492ae6ebef4b5ec760ec2328efc015459



    buna tıklıyorum ama gene açılmıyor.ayda yılda bir şey istedik o da açılmıyor.
  • www.proxygenie.com ... burdan youtubeye sorunsuz gırebıLırsın.. bu sayfayı acınca alt tarafında adres cubugu bosLugu var oraya.www.youtube.com yaz browse ye tıkla gir sorunsuz..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JaSoN_

    vay anasını diyorum ya ilk defa izledim ve duydum helal olsun ,suratımda anlam veremedigim bi gülümseme olustu tekrar tekrar izliyorum

    o değilde nasıl yırttık bu olaydan

    STRASBOURG - Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM), Türkiye’yi ceza ödemeye mahkum ettiği söz konusu kararlardan ikisini Ağustos 1996’da Kıbrıs’ta Yeşil Hat üzerinde çıkan olaylarda hayatını yitiren Rum vatandaşları Tassos Isaak ile Solomos Solomou’nun yakınları tarafından açılan davalar oluşturuyor.
    Haberin devamı



    AİHM’nin AİHM bu iki davada, Yeşil Hat’ta gösteri yapan iki Rum’un Türk ve Kıbrıslı Türk güvenlik güçleri tarafından meşru hiçbir gerekçe olmaksızın öldürülmeleri ve bu olaylar hakkında hiçbir soruşturma yapılmamış olmasını Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin yaşama hakkıyla ilgili maddesine aykırı buldu. Mahkeme, Ankara’yı, Tassos Isaak’ın yakınlarına toplam 227 bin Euro, Solomos Solomou’nun yakınlarına ise toplam 137 bin Euro tazminat ve mahkeme masrafı ödemekle cezalandırdı.

    Mahkeme, 2007 yılında esasa ilişkin kararını açıkladığı bir mülkiyet davasında davacı 4 Rum vatandaşına toplam 30 bin Euro maddi tazminat ve mahkeme masrafı ödenmesini hükme bağladı.

    Mahkeme son olarak, Ocak 1995’te Karpaz bölgesinde Kıbrıs Türk polisinin kötü muamelesine maruz kaldığını iddia eden Rum vatandaşı Eleni Foka’nın ifade özgürlüğünün ihlal edildiğine hükmetti ve Ankara’yı davacıya toplam 5 bin 300 Euro ödemekle cezalandırdı..

    http://www.ntvmsnbc.com/news/451046.asp




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.