Şimdi Ara

Yeni iPaq'ler Temmuz'da geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu ana kadar hep en iyi modelleri piyasaya sunan iPaq markası temmuz ayında 3 yeni modeli ile zaten mükemmel olan ürünlerini daha da elden geçirerek mükemmelleştirecek.

    Gelecek modeller şöyle; h1945 aslında h1900'ün yerini alacak bir model HP bu modele aynı fiyata yani 299$'ın içinde şu ekstra özellikleri sunacak Bluetooth, SDIO (SD yuvasından ekstra aygıtlar kullanılmasını sağlayan özellik), 64 Mb Rom (kalıcı hafıza) ve en yeni işlemtim sistemi Pocket PC 2003.

    Bir diğer model ise h2245, bu model aslında tam olarak h5450'nin bazı güzel özellikleri ile h1900'ün ince, daha taşınabilir yapısını birleştirmek için hazırlanan model. Esas özelliği dual slot'a sahip olacak olması yani SD (Secure Digital) ve CF (Compact Flash) slotlarını barındıracak olması. Daha başka özelliği şimdilik bilinmiyor.

    Son model ise en üst seviye HP iPAQ h5555 olacak. Bu model için yine hiç bir elle tutulur bilgi ne yazık ki yok sadece 650$ satış fiyatı ile geleceği bilinmekte. Anlayacağınız yeni işletim sistemi ile birlikte HP uzun süren suskunluğunu yine en iyi ürünleri çıkartarak bozacak.


    Sayfanın Linki : http://www.brighthand.com/article/New_iPAQs_Close








  • Biraz fiyatlarin düsmesini beklemek lazim,299 dolar cok yuksek





    Not:14 yillik hort ,saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.