Şimdi Ara

21 Şubat MAVİBİLGİSAYAR İNDİRİME GEL ABİ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
15.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar mavibilgisayar eski durumuna döndü...büyük indirimler var....özellikle playstation 3 çok can yakacak.bimekste bu fiyat vardı ama bunda taksit imkanıda var..aslında lcd de ii ama işte üniversite 2 de okuyan birisi alıp napcak bu zmanda onu :) :)
     21 Şubat MAVİBİLGİSAYAR İNDİRİME GEL ABİ :)

• yokyokyok yine ahım şahım bir indirim fiyat yok.ne oldu bu teknoloji pazarına yahuu eski günleri arar oldum valla

ama yinede paylaşım için teşekkürler, sağolasınız
  • TV hakkında kötü yorumları olan varsa , paylaşırsa sevinirim. Almayı düşünüyoruz.
  • ya klavye nasıl? kullanan var mı peki?
  • PS3 & TV ikilisi iyi fiyata vermişler valla...bana öyle geldi gibi...
  • ps3 ün fiyatı süper olsaymış...
  • PS3, Z-5500 ve Klavye-Mouse setinin fiyatları iyi bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyatlar doğru dimi:D z5500 almam lazım hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

TV hakkında kötü yorumları olan varsa , paylaşırsa sevinirim. Almayı düşünüyoruz.

bence iyi bi tv fiyatına göre hemde Sony :) 5 yıl garantiyi kim güvenipte veriyor bir tek Sony'de var :)

quote:

Orjinalden alıntı: ahmettuncez

ya klavye nasıl? kullanan var mı peki?

valla standart kablosuz bi set iş görür ama çok fazla mesafesi olduğunu sanmıyorum biraz daha verip Logitech al derim yinede sen bilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

PS3 & TV ikilisi iyi fiyata vermişler valla...bana öyle geldi gibi...

aynen banada öyle gibi geldi z5500de piyasaya göre iyi fiyat gibi ama sanırım tüm firmalar sırayla kampanya yapacak :D :D :D

• adamlar bağlamış hepsini :D playstationı lcdye uydurmuşlar uygun fiyata wirelessli setide playstation a bağladın mı :D :D ha tabi en iisi en sona bu sete bu ses sistemide müthiş gider tabiki :D :D ah şöle güzel bi para olsa bu set manyak olurdu
  • sony 5 yıl veriyorda, mavı sony erusıa garantısı verıyormu

alıcagınız ps3 ler lcd ler, paralel cıkmasın 2 yıl garantılı
  • 3150 liraya sony lcd logitech z-5500 ve ps3 ü alıyorsunuz.Bende z-5500 var o yüzden lcd ile ps3 ü alayım bari dermişiim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

sony 5 yıl veriyorda, mavı sony erusıa garantısı verıyormu

alıcagınız ps3 ler lcd ler, paralel cıkmasın 2 yıl garantılı

bak doğru dedin :D eee alacak kişilerde sazanlamasın bence araştırsınlar baksınlar ama Eurasia değilse hiç bir anlamı yok bence Sony ürünü almanın çünkü elektronik ürün arıza çıkar bişey olur vs felan bence sakat sonuçta parayı marka diye veriyorsunuz güvenipte yinede alcak arkadaşlar kendileri bilir :) ama tv özellikleri olarak yani bu model güzeldir

• Ah şu ses kartını almışken bide Z-5500 Almak Vardı
  • mavinin sattığı ps3 ler sony Eurasia garantili değil . kendi garantileri haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

Ah şu ses kartını almışken bide Z-5500 Almak Vardı

ahh ahhh :) ses kartındaki gibi bi güzellik yapsalar keşke ses kartını alanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: helaxes

mavinin sattığı ps3 ler sony Eurasia garantili değil . kendi garantileri haberiniz olsun

kendi garantisi derken kendi elemanları mı tamir ediyor..
  • PS3 için dipnotta eurasia garantili yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esco673 -- 20 Şubat 2009; 0:05:08 >
  • kalvye baya sıcak, inşallah 1 tane bana düşer
  • yok bu sefer alıcam z 5500 ün birisi benim:D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.