'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 40468 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Lok'tar ogar! Victory or death! It is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental of truths to any warrior of the Horde.
I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command.
From this moment until the end of days I live and die FOR THE HORDE!
temel ihtiyaç en basiti yiyecek umumi wc bile olabilir
insanlar bazı ihtiyaçlarını erteleyemezler karşılamak zorundadırler yiyecek en basit örneği sürekli bir gelir vardır kısıtlama da yapılamaz sadece değişir bu da artık ticareti yapanın zekasına kalmış ya da alışkanlıklar değiştirilemez bunlara yönelmekte fayda var sürekli bir gelir isteniyorsa benim görüşüm
kesınlıkle fırın alırdım bu ıste olan tanıdıklarım var gunde 40 000 ekmek fln uretıyorlar ve harıka para kazanıyorlar.ılerde bı baltaya sap olamassam ben de o ıse atılıcam
kesınlıkle fırın alırdım bu ıste olan tanıdıklarım var gunde 40 000 ekmek fln uretıyorlar ve harıka para kazanıyorlar.ılerde bı baltaya sap olamassam ben de o ıse atılıcam
Ne güzel yaaw yapacak son çaren bile seni paraya boğacak bir iş,40.000 ekmeği üretecek paran olsa ne işler yaparsın
Yapı Mühendisi olup Alışweriş merkezi dikip yönetmek isterdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 20 Şubat 2009; 0:13:33 >
3 sene evvel istanbul üniversitesi teknik meslek yüksek bilimlerlden ayrıldım baba hatta dede mesleğini devraldım. perakendecilik ve hazır giyim sektörü krız var ama şukur.
ben daima sunu baz aldım: okula babamın arabasıyla gitmektense yada kız arkadaşımı koluma takıp lüx mekanlara babamın parasıyla gitmektense kendi paramla kendi iş gücümle o işleri gerçekleştirdim. sonuc inanılmaz şekilde bir haz duygusu ve mutluluk.
okumak zor ama calısmak daha da zor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 20 Şubat 2009; 9:16:32 >
İnşaat sektörü enteresan,krizde ilk batan inşaat oluyor.Şu anda evlerin fiyatı bayağı düştü,ama yine de alan fazla yok.250 bin TL'lik evin 200 bine,500 bin TL'lik evin 420 bine,900 bin TL'lik evin 750 bine alıcı bulamadığını biliyorum.Gerçi demir şu anda uygun fiyatlı,şimdi bina dikilip,2-3 sene sonra iyi sayılabilecek fiyata satılabilir.Tabi kriz devam etmezse.
çoook büyük sermaye gerektiriyor ama ben ambalaj sektöründe iş edinmek isterdim. hiçbir zaman bitmeyecek bir sektör. herşeyin bir ambalajı var ve olmak zorunda... birçok üründe zaten üründen çok ambalaj ve görsellik satıyor.
İnşaat sektörü enteresan,krizde ilk batan inşaat oluyor.Şu anda evlerin fiyatı bayağı düştü,ama yine de alan fazla yok.250 bin TL'lik evin 200 bine,500 bin TL'lik evin 420 bine,900 bin TL'lik evin 750 bine alıcı bulamadığını biliyorum.Gerçi demir şu anda uygun fiyatlı,şimdi bina dikilip,2-3 sene sonra iyi sayılabilecek fiyata satılabilir.Tabi kriz devam etmezse.
emlak sektöründe dediklerin doğru insanlar kriz zamanında daire almaktan çekiniyorlar. ama devlet ihalelerini de düşünmek lazım. ki bu ihaleler krizden etkilenmiyor. şu an tam gaz devam ediyor bu ihalelerin inşası.
Vatan imar istiyor, zenginlik ve refah istiyor, bilim ve ustalık, yüksek uygarlık, hür düşünce ve hür yaşayış istiyor. Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır. Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Bu aralar ticarete filan atılınmaz.Eğer sıcak para varsa biraz daha tutulur.Uygun zamanda gayrimenkul alınır ve itina ile kar edilir
5 senedir babamın işlerine bakıyorum yaz tatillerinde gidiyorum ya da çok ender hafta sonları gidiyorum.Şu kadarını söyliyim çok kötü işler özellikle bu yıl hepsinden kötü ; yani uygun zaman nasıl bir tarih olur bilemiyorum ama bana göre ticaret e Türkiye de atılmak akıl işi değil pek.Gelirin bazen süper ama çoğulukla çok kötü
Ne güzel yaaw yapacak son çaren bile seni paraya boğacak bir iş,40.000 ekmeği üretecek paran olsa ne işler yaparsın
adamlar alısverıs merkezı dıkıyor sen ne dıyorsun ayrıca o 40 000 ekmegı sattıgını dusun sonra yorum yap