Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
61.454
Cevap
779
Favori
3.442.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgi istiyorum aklım karıştı biraz

1:Şimdi benim annemin üyeliği var engeli kapsamında kardeşime de geçenlerde üyelik aldık almadan önce bize demişlerdi ki eğer siz tavsiye ederseniz sizin 1 ay faturanız bizden hediye olur kardeşinizin de demişler di... kardeşiminde engelli kartı olduğu için ona da engelli kapsamından giriş paketi belgesel paketi ve hd olarak aldık ama üyelik esnanısın da bundan yararlanamıyacağımız söylendi nedeni ise engelli kapsamında olduğunuz için dendi bende işim acele olduğu için kabul ettim aylık 20tl falan verecekler 1 ay da lig tv yi hadiye etmişler... acaba bir dümene mi geldik?

2:artık eğer mevcut anten sistemi var ise 30tl kurulum-aktivasyon ücreti alınmıyor dendi bizimde anten sistemi olmadığı için malzeme içinde 50tl para verdim bu da pek aklıma yatmadı bilen arkadaşlar var ise aydınlatırlarsa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner13

quote:

Orijinalden alıntı: yasink01

Arkadaşlar sizden ricam yorumlayın QPlus sagem+giriş+sporextra kredi kartı 9 taksit 378tl nasıl sizce ona göre üyeliği uzatayım

akıl vermek haddime değil ama spor extra için bu parayı vereceğinize 15$ verip bir yıllık server satın alın derim

bende bilgi alabilirmiyim nerdeymiş bu server
  • quote:

Orijinalden alıntı: onzy

quote:

quote:

Arkadaşlar sizden ricam yorumlayın QPlus sagem+giriş+sporextra kredi kartı 9 taksit 378tl nasıl sizce ona göre üyeliği uzatayım

akıl vermek haddime değil ama spor extra için bu parayı vereceğinize 15$ verip bir yıllık server satın alın derim

Böyle bir server yok. Bitti.
    Atiyorum, barcelona-real madrid derbisini yayinlayan kanallari vs izlersin ama kesinlikle Türkçe olmayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: forgetLove

quote:

quote:

quote:

Böyle bir server yok. Bitti.
    Atiyorum, barcelona-real madrid derbisini yayinlayan kanallari vs izlersin ama kesinlikle Türkçe olmayacaktir.

evet bundan bahsettim zaten yerli platform olmadığını ancak sport extra paketine boşuna 300 tl verilmesıne karşıyım sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner13 -- 27 Şubat 2016; 8:36:08 >

• cesceyms C kullanıcısına yanıt
    En düşük pakete geçirme halen geçerli aslında. Ben bu sene de öyle anlaştım.
    3 Ay ücretsiz.
    Haziran-Temmuz 60 TL
    Kalan 7 ay 95 TL. Ortalama 65 lira.
    Paketim de Giriş+Belgesel+Sporsever+Film+Şampiyonlar+IQ Plus
    3 ay da Spor Extra hediye.
    Telefondaki görevli de lig sonu mutlaka arayın, Anadolu paketine düşürme talimatı vermeyi unutmayın dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24Bit

En düşük pakete geçirme halen geçerli aslında. Ben bu sene de öyle anlaştım.
    3 Ay ücretsiz.
    Haziran-Temmuz 60 TL
    Kalan 7 ay 95 TL. Ortalama 65 lira.
    Paketim de Giriş+Belgesel+Sporsever+Film+Şampiyonlar+IQ Plus
    3 ay da Spor Extra hediye.
    Telefondaki görevli de lig sonu mutlaka arayın, Anadolu paketine düşürme talimatı vermeyi unutmayın dedi.

iyi ödüyorsunuz bende film paketi yok + şampiyonlar yerine de süperlig var 69 tl ödüyorum üstelik engelli kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 27 Şubat 2016; 16:16:56 >
  • quote:

quote:

quote:

iptv'den izlersin ama illegal'e giriyor tabi kaliteli yer bulursan hd ve türkçe olarak izleniyor :D

• Sadece lig tv şampiyonlar paketi ve belgeseller birde avrupa maçları mayisa kadar açık olmak üzere anlastik, ilk 3ay bedava yazın 1ay durdurma hakkı ile kalan 8ay 63TL den uzattım (iptal faxindan 1 gün sonra), yıllık bazda aylik 42TL ortalaması ile yenilenmiş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasson

Sadece lig tv şampiyonlar paketi ve belgeseller birde avrupa maçları mayisa kadar açık olmak üzere anlastik, ilk 3ay bedava yazın 1ay durdurma hakkı ile kalan 8ay 63TL den uzattım (iptal faxindan 1 gün sonra), yıllık bazda aylik 42TL ortalaması ile yenilenmiş oldu.

Eutelsat mı bir de HD içerik mi?
  • Tfies T kullanıcısına yanıt
    Turksat ve HD değil.

• Giriş +şampiyon +film +hd hediye olarak belgesel isteyecem aylık 60 tl diyecem kabul görürse evet derim yıllık 720 tl oluyor sizce nasıl

• Arkadaşlar bugün arayacaklar:
    18 takım+belgesel ve 3 ay spor ekstra + 3 ay film paketi
    ilk 3 ay bedava sonra (haziran-temmuz) donduruyoruz ve sadece 30 TL gelir 2 ay dediler.
    7 Ay boyunca 63 TL
    Aylık 42 TL ye geliyor.

Sizce uygun mu?
  • yasarsan Y kullanıcısına yanıt
    uygun mu ne demek bedava :)
    son yapılan yorumları oku verılen fıyatlara bak direk kabul et
  • yasarsan Y kullanıcısına yanıt
    Eutelsat mı, TÜRKSAT mı?
  • Bana da 2 ayrı teklif geldi.

Giriş+Sagem Plus HD+Belgesel+Sporsever ilk 6 ay 9,99 sonraki 6 ay 21,99. İlk ay Ligtv hediye.
    Ya da
    Giriş+Sagem Plus HD+Belgesel+Sporsever+BJK Taraftar ilk 3 ay ücretsiz sonraki 9 ay 68 TL. Yazın 2 ay Anadolu taraftara düşürünce 41 e iniyor paket. Ortalama 47 TL ye geliyor aylık.

Normalde Digiturk Play kullanıyorum maçlar için ortak hesaptan ama derbilerde sorun oluyor, lig sonuna doğru maçların aynı anda oynanma olasılığı da var o zaman tamamen patlıyacak maçlar.

Karar veremedim LigTV uydudan alıp almamaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Apollo -- 2 Mart 2016; 18:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: honestboy

Bana da 2 ayrı teklif geldi.

Giriş+Sagem Plus HD+Belgesel+Sporsever ilk 6 ay 9,99 sonraki 6 ay 21,99. İlk ay Ligtv hediye.
    Ya da
    Giriş+Sagem Plus HD+Belgesel+Sporsever+BJK Taraftar ilk 3 ay ücretsiz sonraki 9 ay 68 TL. Yazın 2 ay Anadolu taraftara düşürünce 41 e iniyor paket. Ortalama 47 TL ye geliyor aylık.

Normalde Digiturk Play kullanıyorum maçlar için ortak hesaptan ama derbilerde sorun oluyor, lig sonuna doğru maçların aynı anda oynanma olasılığı da var o zaman tamamen patlıyacak maçlar.

s.a digitürk play da izlerken sorun oluyor mı donmalar kesilmeler olabiliyormu fiber 25 mbps hız internetim var
  • Bugün arayacaklar eutelsat a geçmek istiyorum en uygun teklif ne olur sizce ? Teklif alan arkadaşlar yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

Orijinalden alıntı: honestboy

Bana da 2 ayrı teklif geldi.

Ya da

s.a digitürk play da izlerken sorun oluyor mı donmalar kesilmeler olabiliyormu fiber 25 mbps hız internetim var

Arada olabiliyor, derbilerde takılmalar v.s. Genel olarak çok problemli değil ama şu kesin uydunun yanından geçemez. En kötüsü de dışarıdan gol sesi geliyor, sen artık anlıyosun pozisyonun gelişiminde ne olacağını.

• digitürk'ü aradım az önce plus iq kutu üyeliğim için iptal talebi verdim

yayınlarım 3 nisan 2016 dan itibaren kapanacak

bakalım geri arama yapacaklarmı teklif için

kutuyu ücretsiz vercekler mi geri dönüş yapacaklar mı 3 nisan 2016 ya a kadar

yok bu kutu ücretsiz verilmiyormuş yok siz engelli üye indirimli kullanıyorsunuz dediler
  • üyelik iptal talebinden sonra cep telefonuma mesaj gelecekmi arkadaşlar

üyeliğiniz şu tarihte kapanacaktır yada sizi teklif için arayacağız diye
  • 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.