Şimdi Ara

Nasıl hızlı göğüs kası yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
219
Cevap
12
Favori
677.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • nasııııııııııl yok mu bilen



  • quote:

    Orjinalden alıntı: SweetBoyJNR

    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=dSo7oFiWwF9qQCT7uE4lbQ




    teşekkürler..
  • Evet hocacamız doğru söylüyor ancak göğüs kaslarını yormadan daha iyi bir hareket var bakın iki elinizede 8kg ağırlığında dumbell veya taş veyahut da odun alabilirisiniz.Sırtüstü bir yere yatıp olduğunuz yerde 2 elinizede 8kg lık aleti alın ve yukarı aşağıya yukarı aşağıya dopru hareket ettirin.Bakın bir videolu örnek gösteriyim:
    http://www.uzmantv.com/vucut-gelistirmede-gogus-icin-hangi-hareketler-yapilir#newComment buyrun umarım işinize yaramıştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yzgtmc

    Evet hocacamız doğru söylüyor ancak göğüs kaslarını yormadan daha iyi bir hareket var bakın iki elinizede 8kg ağırlığında dumbell veya taş veyahut da odun alabilirisiniz.Sırtüstü bir yere yatıp olduğunuz yerde 2 elinizede 8kg lık aleti alın ve yukarı aşağıya yukarı aşağıya dopru hareket ettirin.Bakın bir videolu örnek gösteriyim:
    http://www.uzmantv.com/vucut-gelistirmede-gogus-icin-hangi-hareketler-yapilir#newComment buyrun umarım işinize yaramıştır.


    Evet aşırı derece kas istemeyenler ve spor salonuna yeteri kadar bütçesi olmayanlar için gayet güzel ve sakatlanma riski çok az olan bir hareket. Ayrıca çabuk gelişsin diye fazla çalışmak zararlıdır. Düzenli çalışarak, beslenerek ve dinlenerek güzel bir vücuda sahip olursunuz. Tabi olması için biraz sabıra ihtiyacınız var








  • İstersen şu konuyu bir incele istersen :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.