Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (352. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler . Hepinize kolay gelsin öncelikle . Benim birkaç sorum var

1. Yarın sınırsız net'e geçicem ve int.'ten windows 7'yi indirip kullanmak istiyorum , Windows 7'nin boyutu ne kadar , inen dosyayı cd'ye mi yazıcaz ?
    2. Windows 7 sürekli ücretsiz mi kalıcak yoksa biz sadece RC versiyonunu mu kullanıcaz ? ( Bence kalmaması lazım )
    3. Windows 7 için gereken boş alan miktarı kaç gb ?
    4. C: diskimde win xp kurulu , D: diskime win 7 kursam sorun olur mu ? İkisi birlikte kullanılabilir mi ?
    5. Windows 7 için driver'ların durumu nedir ? Datron modem'im var , Delux cam , Creative hoperlor , v.s. Bunların driver'larını kendisi otomatik mi buluyor ?

Teşekkürler
  • çıktımı arkadaşlar window7 ?
  • Evet ne zaman çıkıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Selam beyler . Hepinize kolay gelsin öncelikle . Benim birkaç sorum var

1. Yarın sınırsız net'e geçicem ve int.'ten windows 7'yi indirip kullanmak istiyorum , Windows 7'nin boyutu ne kadar , inen dosyayı cd'ye mi yazıcaz ?
    2. Windows 7 sürekli ücretsiz mi kalıcak yoksa biz sadece RC versiyonunu mu kullanıcaz ? ( Bence kalmaması lazım )
    3. Windows 7 için gereken boş alan miktarı kaç gb ?
    4. C: diskimde win xp kurulu , D: diskime win 7 kursam sorun olur mu ? İkisi birlikte kullanılabilir mi ?
    5. Windows 7 için driver'ların durumu nedir ? Datron modem'im var , Delux cam , Creative hoperlor , v.s. Bunların driver'larını kendisi otomatik mi buluyor ?

Teşekkürler

1) 32-Bit versiyonu: 2.51 GB
    64-Bit versiyonu: 3,22 GB inen dosya DVD'ye yakılacak.

2)Bugün Full versiyonu (yani RTM sürümü) satışa sunuldu.

3) 32-Bit için: 16 GB disk alanı
    64 bit için: 20 GB

4) Hiçbir sorun olmaz.İkisi aynı anda çalışmaz fakat bilgisayar, açılırken sistemin hangi işletim sistemiyle başlatılacağını size sorar.

5) Evet.Birçok sürücüyü kendi bulup,tanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 22 Ekim 2009; 11:05:02 >
  • 29 ağustosda çıkmış bile bizim hiç bişeyden haberimiz yok gerçi ben köyden yeni geldim
  • selam herkese öncelikle , windows 7 ultimate'i dün gece kurdum megau.pload'dan indirmek istiyorum ama 4 harfli code çıkmıyor, mozillada boş gözüküyor ie'de ise x şeklinde resim çıkıyor, yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat8634 -- 22 Ekim 2009; 14:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatMaster

Evet ne zaman çıkıyo?

http://www.garanticenter.com/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-TR,PR-21681.html
  • Windows 7 Lansman partisini New York'tan canlı izlemek için (Türkiye saatiyle 18:00'de başlayacak) :

http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windows7/default.aspx
  • sabaha düşer mi, ne diyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

sabaha düşer mi, ne diyosunuz?

Düşeli 2 ay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Düşeli 2 ay oldu

retail dvd'den bahsediyorum, akıllı
  • quote:

quote:

quote:

Düşeli 2 ay oldu

Ben de Retailden bahsediyorum :)

Retail, aylar önce MSDN,Technet ve Connect üyelerine (ben dahil) gönderilmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 22 Ekim 2009; 19:25:06 >
  • Beyler benim sınırsız net planları 1 haftalık suya düştü neyse , sizden isteğim windows 7 32 bit'i , kayıt edilmiş ( yani bu bir kopya hatası alınmayan ) bir şekilde istiyorum . Bir dvd'ye çekip cd'sini mektup ile yollamanız mümkün mü ? İsterse ücretini'de ptt ile gönderebilirim ama 10 Tl - 5 Tl , yani bu işi hayır için yapıcak biri varsa burdan yada pm ile bana ulaşabilir mi

Teşekkürler
  • çok önemli, yardım edin lütfen
    ben windows 7 ultimate aio activated die bi malum siterlerden sürüm buldum, bunu indirmelimiyim?
    xp açık iken kurabilir soora xp yi kaldırabilirmiyim??
  • RTM sürümü kaç?
    Final sürümü kaç?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Düşeli 2 ay oldu

ben teknoloji marketlerde satılacak windows 7 dvdlerinin torrente düşmesinden bahsediyorum. msdn tarzı üyeliklerden gelenlerin değil. lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Beyler benim sınırsız net planları 1 haftalık suya düştü neyse , sizden isteğim windows 7 32 bit'i , kayıt edilmiş ( yani bu bir kopya hatası alınmayan ) bir şekilde istiyorum . Bir dvd'ye çekip cd'sini mektup ile yollamanız mümkün mü ? İsterse ücretini'de ptt ile gönderebilirim ama 10 Tl - 5 Tl , yani bu işi hayır için yapıcak biri varsa burdan yada pm ile bana ulaşabilir mi

Teşekkürler

var mı böyle cd halinde gönderebilicek olan ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Düşeli 2 ay oldu

ben teknoloji marketlerde satılacak windows 7 dvdlerinin torrente düşmesinden bahsediyorum. msdn tarzı üyeliklerden gelenlerin değil. lütfen

İkisi de aynı sürüm kardeşim

quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

RTM sürümü kaç?
    Final sürümü kaç?

7600.16385'tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: Psychopath Bird

arkadaşlar kapatırken sürekli task host window mudur nedir kapanmayı geciktiriyor. sanki bi program çalışıyormuş gibi kapatmaya zorla vs. fln diyor sonra kendisi gidiyor. ama kapanma süresinden çalıyo baya. nasıl yok edebilirim?

Görev Zamanlayıcı - Görev Zamanlayıcı Kitaplığı - Microsoft - Windows - RAC - RacTask üzerinde sağ tıkla ve devre dışı bırak..

Komik ama görev zamanlayıcısını bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _@lperen_

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: Psychopath Bird

arkadaşlar kapatırken sürekli task host window mudur nedir kapanmayı geciktiriyor. sanki bi program çalışıyormuş gibi kapatmaya zorla vs. fln diyor sonra kendisi gidiyor. ama kapanma süresinden çalıyo baya. nasıl yok edebilirim?

Görev Zamanlayıcı - Görev Zamanlayıcı Kitaplığı - Microsoft - Windows - RAC - RacTask üzerinde sağ tıkla ve devre dışı bırak..

Komik ama görev zamanlayıcısını bulamıyorum.

Başlat çubuğuna yazın
  • 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.