Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gündür mügeyi aramama rağmen 1 kez çıkmadı hep toplantı yok hasta yok meşgul gibi sebeplerle geçiştirdiler beni.Bugün de aramazsa o kadın beni şikayet edecegimi söyleyin dedim.Yine aradım Müge hanım benim olayı derya hanıma devretmiş.Aradım deryayla konuştum.Sizin hesap konusunda bi sıkıntınız var dedi.O ekran görüntüsü tam açıklayıcı değil diyor.Onu hp kabul etmiyor dedi.Sinirlendim tabi ben bunun kabul edilip edilmeyecegini arıyım mügeye sormuştum o kabul edildigini söyledi ben de içim rahat bekliyorum 1 aydır.Sonra direttim o olur demişti filan.Tekrar sorulacakmış yurt dışına ve son işlemler tamamlanıp param yatacakmışi olmazsa yeni hesap istiyceklermiş.Yuh ya şu hesabın bana ait oldugunu anlayamıyolarsa kör olmalılar.ben sadece o numarayı vererek kaç kez alışveriş yaptım bunlar kanıt istiyolar kanıtı da veriyoruz gene yok.Neyse yeni hesap açmam gerekirse banka cüzdanlı bi hesap böyle bankamatik değil.Nasıl açabilriim ne kadar sürede açılır ve ücret karşılıgı mı acılıyor??????.Delirmek üzereyim yardım edin bu ekran görüntüsü herşeyi anlatmıyor mu sizce de

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaevran

quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

Ben de yeni 4510S model bir dizüstü aldım. Fakat daha sonra farkettim ki ekran zaman zaman yarım saniyeliğine gidip geliyor. 3 gün önce dizüstünü HP servise bıraktım. Yorumlara bakılırsa değişim halinde bile bayağı bir uğraşacağız anlaşılan.

senin problemin onlara göre sorun değil hiç bişi yapmadan aynen yollarlar.. ben 3 kere gönderdim servise ekranın gidip gelmesi sorunuyla 3 ünde de aynı geri geldi sorunlar devam ediyodu..

Peki sonra ne yaptın hocam onu da anlatır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

Peki sonra ne yaptın hocam onu da anlatır mısın?

sonra başka sorunlar verdi en sonunda harddisk bozuldu işte..servise yolladım yapamadılar 30 günde değişim bekliyorum şimdi..
  • Yurt dışından yatacak paralar için İban numarası gerekli diye biliyorum.. Ekran görüntüsünde İBAN görebiliyor musun?
    Şubeye gidip İban numarasının yazılı olduğu kağıdı alıp gönder. Senin işlemelerin çok uzadı. Uzamasının nedeni bu olabilir. Ben daha hiç 2 ayı geçkin süre para iadesi bekleyeni duymadım görmedim, sen hariç..

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Delirmek üzereyim yardım edin bu ekran görüntüsü herşeyi anlatmıyor mu sizce de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 19 Kasım 2009; 21:03:24 >

• hp artık banka hesapları için IBAN numaralarını istiyor..

@katliam

kardeş sen bulunduğun hesabın iban numarasını bankandan iste oradan bi çıktı alonu tarat yolla.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

Ben mail attım hp müsteri desteğine 3 saat sonra aradı koordinatör beni..

16.11.2009 tarihi itibari ile gümrükten alındı ve HP girişleri yapıldı laptopların dedi.

size de kontrolleri yapıldıktan sonra gönderilecek dedi. En geç 10 ile 15 iş günü içerisinde laptop elinizde olacak dedi.

Yuhh aynı laptop değil mi bunlar nasıl oluyorsa sizinkini gönderiyorlar benimkine 15 gün diyorlar anlamış değilim

varmı bir bildiğiniz ?

Aga bu ayarlama işi servis içindden bir olay herhalde..benim koordinatörle ayın 16 sında aramıştım dedğim gibi ...geldiği gün demekki ben formu imzalamışım..oda hemen işlemleri devam ettirmiştir..3 güne kalmaz işlerin hallolur kanımca..3 gün içinde bi diha ara istersen...

• quote:

Yurt dışından yatacak paralar için İban numarası gerekli diye biliyorum.. Ekran görüntüsünde İBAN görebiliyor musun?
    Şubeye gidip İban numarasının yazılı olduğu kağıdı alıp gönder. Senin işlemelerin çok uzadı. Uzamasının nedeni bu olabilir. Ben daha hiç 2 ayı geçkin süre para iadesi bekleyeni duymadım görmedim, sen hariç..

Sakınan göze çöp batıyor burdan bunu görüyoruz yani..

IBAN numarasını öğrenmek için şubeye gitmene gerek yok.. Küçük bir hileyle bu işini de halledebilirsin.. Madem internet şifren var yukarda HESAPLAR,HESAPLARIM bölümünden VADESİZ HESAP bölümüne tıkla..Ekranda zaten;

VADESİZ TL HESAP BİLGİLERİNİZ
    HESAP NUMARASI HESAP BAKİYESİ SON İŞLEM TARİHİ KULLANILABİLİR EK HESAP LİMİTİ
    IBAN

IBAN ' tıkladığında da numaraların görünüyor, bu görüntüyü kaydedip paintle açar sadece IBAN'in olduğu bu ekran görüntüsünü de keser ilk aldığın ekran görüntüsünün üzerine yapıştırırsan bankaya gitmene de gerek kalmaz..

• Gerizekalı Müge hanımı arayıp sordugumda bu belge olur sorun yok beklemeye başlayabilirsiniz demişti.İşlerini tam yapmıyolar ki insan söyler hani IBAN kodu bunu da yolla der ama nerdeee.2 ayı geçkin süre demişsiniz de benim daha 1 ay yeni doluyor para iadesini başlatalı.IBAN koduna bakmayı biliyorum interntten ama o zaman da banka hesap no gözükmüyor sadece IBAN gözüküyor.Bunu da kabul etmeyiz derlerse ohooo uzar da uzar.Bekledigim bu 1 ay boşuna gitmez inşallah sizini işlemleriniz baya ilerlemiş zaten son işlemlerinizi halledip muhasebeye vericem paranızı alırsınız dedi yeni koordinatör yani bilerek bekletiyolar.Tabi bunun olması için de kabul edilebilir bi belge sunmam lazım.Yeni hesap mı açsam diye düşündüm bi an yarın arıyıp bi sorcam IBAN kodu mu istiyorsunuz altına ekliyip yollıyım diye.IBAN kodunun ss sini aldım fakat burda da FIRAT AKGÜL diye bişey yazmıyor bunu nasıl ıspatlıycam şimdi onlara.Paintte birleştirsem fotoshop diye dikkate almazlar bile.Aslında 1. fotoda hesap numaram 2. fotoda da hesap numaram ve IBAN kodu var kabul etmeleri gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 19 Kasım 2009; 22:51:55 >

• Photshop diye sorun çıkarcaklarsa eğer iki ekran görüntüsünü de yolla olmadı ver bütün şifrelerini girip baksınlar hesabına kaybedecek birşeyin de yok zaten hesabında..Ne istiyorlarsa alsınlar görüntü mü IBAN mi hesap numarası mı neyse artık.. Ne alacaksalar alsınlar!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

Photshop diye sorun çıkarcaklarsa eğer iki ekran görüntüsünü de yolla olmadı ver bütün şifrelerini girip baksınlar hesabına kaybedecek birşeyin de yok zaten hesabında..Ne istiyorlarsa alsınlar görüntü mü IBAN mi hesap numarası mı neyse artık.. Ne alacaksalar alsınlar!..

oda doru... belli bi saat ver de işte 3 saat sonrada şifreni değiştir...

etabi onlar senden önce değiştirmezlerse
    ..
  • öyle saçmalık olmaz şifremi neden veriyim.Neyse ben ekran görüntülerini ayrı ayrı aldım maille atacagım için alt alta sorun olmaz.Ama maile ekleyince zar zor okunuyor ya.Bi netleştiremedim uzantısı bmp olunca net oluyor ama o zaman da boyutu büyük oluyor ve göstermeyebilir hotmailde
    emailimi dikkate almaları için başlıga ne yazmam gerekir.Genelde gereksiz mailleri okumuyolarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 19 Kasım 2009; 23:40:29 >
  • bugün de bağlanmadı bana koordinatör yarın sabah önce 444 03 07 yi arayıp ne zaman bağlanacağını sorcam eğer yine zırvalarlarsa teli kapatıp direk ihtarneme göndermeye gidicem sizce bi gün daha beklemeli miyim?? bi de şey dicem bu koordinatörler forumlara girip bakmasınlar yaw kim ne dio die
  • ss leri aldım fakat email olarak ekleyince boyutu ufalıyor ve görüntü biraz bozuluyor şimdi de onu sorun etmesinler okunmuyor diye
  • quote:

oda doru... belli bi saat ver de işte 3 saat sonrada şifreni değiştir...

etabi onlar senden önce değiştirmezlerse
    ..

O eskidendi.. Artık online işlemlerde yaptığın işlemler için telefonuna onay kodu gönderiyorlar sen onay kodunu girmeden de işlem yapamıyorsun..

@K4TL14M

Artık sen bilirsin kardeş.. Birşey söylesek ben biliyorum diyorsun, birşey söylesek ben niye onu yapayım diyorsun.. Madem beğenmiyceksin, kabul etmiyceksin ne diye soruyorsun sürekli? 2 aydır aldım alacam, geldi gelecek, gitti gidecek, bu oldu şu olmadı diyorsun.Bu kadar zaman ve yaşadıklarından sonra da sessizce düşünür gibi düşündüklerini buraya yazmanın bir anlamı yok.. Görüş istiyorsan görüş ister uygula ister uygulama ama en azından saygı göster... Binbir çeşit fikir geldi sana bu zaman diliminde.. O olmaz bu ben de boyut küçülür yok photoshop olursa anlarlar yok adım var soyadım okunmuyor diyceksen de ararsın koordinatörünü(yüz bin defa arar ulaşırsın) ona sorar yaparsın.Senin bileceğin iş..

Kolay gelsin.

• Çok alıngansın MzLgNy ben yukarıdaki yazılarımda önerdiginiz yöntemleri eleştirdim mi?Sadece şifre verme olayı ters geldi o kadar yani.Diğerlerini de işi sağlama almak için söyledim.Biliyorsun ki hp en ufak bir eksiklikte haber bile vermiyor sürecin uzamasını saglıyor.Piramit17 yi hatırlamıyorsunuz galiba.Belgelerini tamamladı faxladı parası gelcek diye beklerken bi gün aradı daha faxlarının yerine ulaşmamış oldugunu gördü.Zaten 100 bin defa aradıgımdan ve ulaşamadıgımdan koordinatörüm değişti demek ki artık bıktılar bana aynı cevabı vermekten.Herşeyi tamamlıyorum size danışıyorum ona göre yolluyorum ekran görüntüsünü de zamanında foruma danışıp yollamadım mı?.Forumdakiler olur demedi mi?.Hp nin bunu kabul etmemesinin suçunu foruma mı attım???.Ben her zaman görüşlerinize saygı duyuyorum ve merakla takip ediyorum.Artık bıkmış olduğum için bir hata daha yapmak istemiyorum.Şimdi yarın arıycam belki de koordinatör benim 1 aydır boş yere beklediğimi para işlemlerinin daha başlayamadığını söyleyecek...Alışkınım artık buna belki de koordinatör bunun için değişti.Eski koordinatör işlemlerimin başladığını söylemişti.Neyse yarın arıyıp bi öğreniyim son durumu

• tam tamına 48 iş günü oldu ve hala bekliyorum.ve ısrarla paranın yattıgını söylüyor koordinatör yağmur hanım bende artık sıyırdım bagırdım çagırdım 14 agustostan bu yana bilgisayar ellerinde. bırakın para yatmasını dekont için 10 iş günü demişti onuda gönderemedi yurtdışından istemesine ragmen yollamıyorlarmışşş.... çıkmazlardayım. benden daha fazla bekleyen varmı arkadaşlar ?
  • quote:

Çok alıngansın MzLgNy ben yukarıdaki yazılarımda önerdiginiz yöntemleri eleştirdim mi?Sadece şifre verme olayı ters geldi o kadar yani.Diğerlerini de işi sağlama almak için söyledim.Biliyorsun ki hp en ufak bir eksiklikte haber bile vermiyor sürecin uzamasını saglıyor.Piramit17 yi hatırlamıyorsunuz galiba.Belgelerini tamamladı faxladı parası gelcek diye beklerken bi gün aradı daha faxlarının yerine ulaşmamış oldugunu gördü.Zaten 100 bin defa aradıgımdan ve ulaşamadıgımdan koordinatörüm değişti demek ki artık bıktılar bana aynı cevabı vermekten.Herşeyi tamamlıyorum size danışıyorum ona göre yolluyorum ekran görüntüsünü de zamanında foruma danışıp yollamadım mı?.Forumdakiler olur demedi mi?.Hp nin bunu kabul etmemesinin suçunu foruma mı attım???.Ben her zaman görüşlerinize saygı duyuyorum ve merakla takip ediyorum.Artık bıkmış olduğum için bir hata daha yapmak istemiyorum.Şimdi yarın arıycam belki de koordinatör benim 1 aydır boş yere beklediğimi para işlemlerinin daha başlayamadığını söyleyecek...Alışkınım artık buna belki de koordinatör bunun için değişti.Eski koordinatör işlemlerimin başladığını söylemişti.Neyse yarın arıyıp bi öğreniyim son durumu

Alınganlık değil bu arkadaşım. Bak şu bölüme geriye doğru git bakalım kaç defa K4TL14M yazmış şunu yapmalı mıyım bunu yapmamalı mıyım diye ki bunları yaparken de birçok kişinin sorularına sen önce cevap verdin.Faturanı faxlıycaksın ekran görüntüsü de olabilir hatta ara sor ulaşmışmı ellerine vs. diye. Bunu yapan da sensin ve şu durumda azçok değil çok fazla içinde olduğun için artık birşeyleri anlamış olman ve kendin yapıyor olman gerekir.Önerileri alıp sanki söylenmemiş gibi davranmak yersiz.Foruma yazman senin sürecini hızlandırdı mı? Görüldüğü gibi hayır. Kendin yapıp üzerine düşmeseydin bu kadar belkide çoktan paranı almış olurdun.Sakınan göze çöp batar her zaman.Sen de fazlasıyla sakındın.

• K4TL14M

Merhaba, şubenizden IBAN numarasının da üzerinde bulunduğu banka hesap cüzdanı alsanız daha iyi olmaz mı, ekran görüntüleri yüzünden size sorun çıkartmasınlar sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabjk

tam tamına 48 iş günü oldu ve hala bekliyorum.ve ısrarla paranın yattıgını söylüyor koordinatör yağmur hanım bende artık sıyırdım bagırdım çagırdım 14 agustostan bu yana bilgisayar ellerinde. bırakın para yatmasını dekont için 10 iş günü demişti onuda gönderemedi yurtdışından istemesine ragmen yollamıyorlarmışşş.... çıkmazlardayım. benden daha fazla bekleyen varmı arkadaşlar ?

Hesabın hangi bankada?
    Hp paran yattı diyorsa, eğer tahmin ettiğim banka ise (adını buraya yazmayacağım) sorun bankandan kaynaklanıyor olabilir. Ben para iadesi alırken Hp bana özellikle bu bankaya yatan paralarda zaman zaman sorun çıkabiliyor mümkünse başka bankadan hesap numarası verin demişti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

K4TL14M

Merhaba, şubenizden IBAN numarasının da üzerinde bulunduğu banka hesap cüzdanı alsanız daha iyi olmaz mı, ekran görüntüleri yüzünden size sorun çıkartmasınlar sonra.

Ben de bunu diyorum en sağlamı bu değil mi?
    Hala ekran görüntüsü vs uğraşmayın.
    Şubeye gidip bu kağıdı almak en çok 1 saatinizi alır.
    Ekran görüntüsünde İBAN olmadığı için 1 ay boşuna beklemişsin.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.