Şimdi Ara

pratikev.com güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu siteden bi kaç ürün almak istiyorum güvenirlik acısından birde sizlere sorayım dedim.

• Ben de 2 defa alışveriş yaptım. 1.sinde tek parça sipariş ettim. 4 günde ürün geldi. Ancak 2.sinde 7 parça ürün sipariş eettim. 2 si arızalı 3'ü de benim istediğimin ürünün benzerleri geldi. İstediğim ürünler değildi 2 tanesi de 10 gün sonra geldi. Başımın ağrıdığına değmedi. Asla bedava da verseler alışveriş yapmam...
  • üç günde teslim edecekleri ürünleri 9 günde teslim edemediler,kargo teslimatında müşteriyi yanıltıyorlar!hadi bunları kabuk ettik diyelim;9 gün içinde,sizi görmeden güvenip parasını ödemiş bir müşteriye birkez olsun bilgi verilmezmi?Kendim bu süreç içinde 4 kez aramama rağmen!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burken -- 11 Şubat 2010; 11:01:02 >

ürün verdiklerim:bitkinjön,çaresiz,FATALIST ,abdurrahimk;gergozen;fLaVa;xpress;kornography;M.KUTSAL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bitmeyenkartus.com güvenilir mi?
    11 yıl önce açıldı
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 Sene önce philips traş makinası aldım, daha doğrusu almaya kalktım. Aldığım traş makinası kampanyalıydı, yanında mini seyahat ütüsü veriyorlardı. Traş makinası 10 günde araya araya zor elime geçti. Hediye ütü gelmediği gibi traş makinası kullanılmış çıktı. Hiç durmadan iade ettim...
  • 04.11.2010 tarihinde interneva teknolojimarkete bağlıwww.istanbultoptan.com (www.pratikev.com sitesiyle aynı grubun) sitesinden LG HT 805 SH marka ev sinema sistemini 201 011 013 048 sipariş numarasıyla aldım. Ürünü wd tv live hd mplayer için aldım. İkisini optik girişle bağladım birbirlerine. İlk on gün gayet güzel ses alırken daha sonra optik girişten ses gelmemeye başladı ve ürün kitlenmeye başladı. Teknik servise gidip arıza tutanağı tutturdum ve yasayı okuyup ihbarname çekerek firmaya ilettim. Ürünü de kargoyla geri yolladım. Aradan on beş gün geçti -tabi bu arada pratikev müşteri hizmetlerini aradığınızda bir saat bekletiyorlar o ayrı bir şikayet konusu zaten- beni aradılar ve biz burdaki bir servise götürdük üründe arıza yok ürünü size geri gönderiyoruz dediler. Ben de sert bir şekilde gönderseler de almayacağımı boşuna kargo parası vereceklerini söyleyip kabul etmedim. Ve tüketici hakları hakem heyetine elimdeki evraklarla gidip dilekçemi verdim. Bakalım nolacak. Umarım haklı çıkarım. Ürünün parasının hemen hemen tamamını ödediğim halde ürünü bir hafta kullandım. Bu arada LG genel merkezi de kendince firmaya destek oldu ve benle konuştuklarında ürüne yazılım atalım iade istemeyin dediler. Yani şu bir ayda beni çok yordular.

Aman arkadaşlar bu ve istanbultoptan.com sitesinden uzak durun. Hele telefonda bir bayan var ismi bende kalsın. Hiçbir şeyden anlamıyor kanun hukuk bilmiyor ben sizi hakem heyetine veririm diyorum o da bizim çok iyi avukatlarımız var diyor. Hey allahım nerden bulaştım bunlara iki ayda on yaş yaşlandım. Allah onlara da bırakmaz umarım hakem heyeti lehime karar verir. Ha bir de kendileri bir teknik servise rapor tutturmuşlar üründe arıza yok diye. Sonra o servise ulaştım bakan eleman ben sadece bir kabloyla denedim sorunu size soracaktım numaranız da yoktu diyor. Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar bu iki siteden bedava ev verseler almayın. Başınıza falan çöker allah korusun.

• Arkadaslar bende aynı hatayı yaptım sanırım lg lcd tv aldım ürün elime az önce geldi montaj için servisi aradım kutu bandrolü sordular yokmus garanti kapsamında degil diyolar pratikev le irtibata gecmeye calısıyorum yok ne tlfn ne mail hic bsy islemiyor bu arada istanbul toptan aynı firma dikkat edin telefonlar adres falan aynı galiba bende dolandırıldım

Bende pratikevden daha önce elektronik eşya alımında bulundum. Hala severek alısveriş yaptığım bir yer. Ben güvenilir olduğunu düşünüyorum her hangi bir sıkıntı yaşamadım. benim tek rahatsız olduğum nokta telefonların meşkuliyeti. Bir şey sorulmaya gelmiyo valla. Ama aldığım ürünleri severek kullanıyorum.
  • *bu mesaj silindi*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 18 Aralık 2020; 5:58:12 >

Sahteciliği sevmez,Harbiliği tercih eder.
    Oyalanmaktan nefret eder, Dakikliğe hayrandır.
    Emeğe saygı duyar,Emek hırsızlarını lanetler...
  • yorumlar yarı yarıya olumlu-olumsuz. emin olamadım alışveriş yapayım mı, yapmayayım mı diye ama tefalden birkaç ürün alacaktım, tefal shoptaki fiyatlar sitedekinin iki katına yakın fiyatlar çıkınca az önce siteye verdim siparişi. inşallah sorunsuz ulaşır. ileriki günlerde durumu-sonucu yazarım. inşallah tavsiye edebilirim.
  • tefal siparişlerinin sonucu ne oldu merak ettim, actifry 1,5 lt de kampanyaya girmiş alsam mı acaba?

Orijinalden alıntı: 3201

tefal siparişlerinin sonucu ne oldu merak ettim, actifry 1,5 lt de kampanyaya girmiş alsam mı acaba?

bugün elime ulaştı hocam. paketleme, kutulama gayet başarılıydı, ürünler sorunsuz elime ulaştı. ilk alışverişim başarılı gibi. ürünlerde sonradan görünmeyen bir kötü sürpriz çıkmazsa oldukça başarılı bir pratikev.com alışverişi oldu diyebilirim. ama ciddi fiyat farkı olmadığı sürece daha güvenilir yerler tercih edilmeli. sonuçta kötü tecrübe yaşayan kişi sayısı bir hayli fazla.
    Uzaklık Deyip dert ettiğin nedir ki sevgili..?Biz, yaradanı görmeden sevmedik mi..? ((MEVLANA ))
  • HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN BERBAT ALIŞVERİŞ SİTESİ
    15 gündür karta iade bekliyorum. Kaç defa telefonla aradığımı unuttum. Evindeki buzdolabını bile internetten satın almış bir tüketici olarak sayısız alışveriş yapıyorum. Ama Pratikev kadar adi ve kalitesiz iş yapanı hiç görmedim. UZAK DURUN
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.