Şimdi Ara

CryC mods,xbox 360 tamir,soğutma,kasa mod.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
6.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  CryC mods,xbox 360 tamir,soğutma,kasa mod.

CryC mods soğutma modun sonuçları:

CryC, UMBRELLA/Resident Evil kasa modu:

Herkese iyi forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 26 Mayıs 2013; 23:43:23 >

• hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

hayırlı olsun

teşekkürler
  • 120 HD var mıdır ??? Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Downer

120 HD var mıdır ??? Teşekkürler...

malesef yok şuanda,teşekkürler
  • sizin semt nerede ? Birde cpu'ya 8cm lik fan oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 18 Şubat 2009; 15:19:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

sizin semt nerede ? Birde cpu'ya 8cm lik fan oluyor mu

semt G.O.P,8cm fan takamazsınız çok büyük,benim kullandığım 5x5x1 cm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbula şube isteriz. :)
    İstanbulda bildiğim kadarı ile bu işlemler için 2 kat para alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gprs78 -- 21 Şubat 2009; 11:24:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gprs78

İstanbula şube isteriz. :)
    İstanbulda bildiğim kadarı ile bu işlemler için 2 kat para alınıyor.

ne yazık ki ankaradayımama türkiyenin her yerine kargoyla ulaşma imkanım vardır
  • Bu 3k tamir işleminde neler yaptığınızı hangi cihazları kullandığınızı falan açıklayıcı bi şekilde yazarsanız belki daha iyi olabilir.Arkadaşların kafasında soru işareti oluşabilir bu düşük fiyatlarla. Yanlış anlamayın insanların bilgilenmesi açısından, kafalarının rahat etmesi açısından söylüyorum. Ben de 1 aylık olmasına rağmen xboxım soğutma modunu yaptırmayı düşünüyorum size ama hem kargoyla uraşmaya üşeniyorum hem de kargo fiyatından daa çok korkuyorum. İşalla bi ara fırsatım olursa temasa geçicem saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

Bu 3k tamir işleminde neler yaptığınızı hangi cihazları kullandığınızı falan açıklayıcı bi şekilde yazarsanız belki daha iyi olabilir.Arkadaşların kafasında soru işareti oluşabilir bu düşük fiyatlarla. Yanlış anlamayın insanların bilgilenmesi açısından, kafalarının rahat etmesi açısından söylüyorum. Ben de 1 aylık olmasına rağmen xboxım soğutma modunu yaptırmayı düşünüyorum size ama hem kargoyla uraşmaya üşeniyorum hem de kargo fiyatından daa çok korkuyorum. İşalla bi ara fırsatım olursa temasa geçicem saygılar

hangi işlemler ve malzemeler kullandığımı konsolturk ile ortak olduğum dönemde zaten az da olsa açıklamıştık,malesef çok fazla açıklama yapamıyorum ,kullandığım yöntemler tamamiyle bana aittir,türkiyede bir çok ilke imza atmıştık zamanında,ve bilinen bir çok yöntem tarafımızdan geliştirerek daha iyi sonuçlara yol açacak yöntemle halenie gelmiştir.

düşük ücretleri nedenini burdan açık bir şekilde belirttim,merak eden arkadaların bu linke bakmalarını rica ediyorum.

TIKLAYIN

son olarakta kargo ücretine bi şey diyemıyorum ,haklısınız ama bence sonuca değecektir
    teşekkürler.

edit:imla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 23 Şubat 2009; 15:33:53 >

• Bugün kendisinden 3 gün önce verdiğim 3k gören xbox360'ımı aldım şuan çok güzel çalışmakta...çok iyi bir arkadaş vede çok ilgili ...çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

Bugün kendisinden 3 gün önce verdiğim 3k gören xbox360'ımı aldım şuan çok güzel çalışmakta...çok iyi bir arkadaş vede çok ilgili ...çok teşekkürler

rica ederim ,umarım bir daha böyle sorunlar canınızı sıkmaz
  • hayırlı olsun arash?pm atılmıyor bu arada mail gönderdim sana,fw 1.51 için.hatırlarsın umarım beni:)görüşmek üzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

hayırlı olsun arash?pm atılmıyor bu arada mail gönderdim sana,fw 1.51 için.hatırlarsın umarım beni:)görüşmek üzere

ya çok saçma bir sorun ya anlamış değilim neden böyle sorunlar çıkıyor DH gibi ibr foruma hiç ama hiç yakışmıyor,SADECE BİR MAİL ADRESİMİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMİŞTİM,başıma gelen kalmadı!!

pm de atamıyorum alamıyorum da,buyüzden bir konu açtım umarım birileri ilgilenir.

sana mail attım
  • pm sorunu çözülmüştür,pm atabilirsiniz
  • 1-2 şey söylemek istiyorum,umarım yanlış anlamazsanız

Forumda soğutma modu ile kullanıp,3K gören arkadaşlar var.Nette de araştırdım,soğutma modu kesinlikle %100 çare değil.Hatırı sayılır paralar verilecekse,insan %100 başarı ister.360'ın yapısından dolayı bu oran imkansız da olsa,para alarak bu işlemleri yaptığınız için belli bir süre(min.6 ay)garanti verebilmeniz gerekiyor bence.

Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

1-2 şey söylemek istiyorum,umarım yanlış anlamazsanız

Forumda soğutma modu ile kullanıp,3K gören arkadaşlar var.Nette de araştırdım,soğutma modu kesinlikle %100 çare değil.Hatırı sayılır paralar verilecekse,insan %100 başarı ister.360'ın yapısından dolayı bu oran imkansız da olsa,para alarak bu işlemleri yaptığınız için belli bir süre(min.6 ay)garanti verebilmeniz gerekiyor bence.

Saygılar..

öncelikle rica ederim,tabiki düşüncelerinizi yazmakta özgürsunuz,yalnız dediğiniz %100 başarı olasılığı bırakın xbox 360ı,hiç bir elektronik alette hiç bir şekilde geçerli değildir.Arti olarak ben hiç bir zaman hiç bir yerde soğutma modu yapmak %100 çözümdür,soğutma modu yapanların konsolları bozulmaz demedim!hiç kimse de böyle bir iddada bulunamaz.

Soğutma modu sadece olası sorunlara bir önlem olarak yapılabilir,yalnız bilindiği üzere xboxın ısınmadan çok daha önemli sorunları var ve çıkan problemlerin çoğu da bunların doğrultusunda oluşmaktadır.

meşhur 3 kırmızı probleminin asıl sebebi ankartın aşırı sıcaklıktan deforme olması ve işlemcilerle arasında olan lehim ayaklarında kırılma,kopma gibi sorunlar yüzünden temassızlık oluşmasıdır,dikkat ettiyseniz aşırı ısınma yüzünden anakart eğilebilir,
    Dolayısıyla konsolun içindeki hava aktarımını ,konsolun daha stabil ve ser,in çalışmasını sağlayacak şekilde sağlamak elimizden gelen en önemli önlemlerden biridir.ama tabiki hiç bir zaman ve hiç bir konsol için %100 başarı olanağı vermez,veremez!

ikinci olarak zaten soğutma modu tek başına sadece konsolun daha az ısınmasını sağlayacaktır,konsolda her an lehimlerin kırılmazı ve kopmasına yol açacak sorunlar çıkabiliyor,buna karşı en etkili yöntemlerden biri de işlemcilere basınç sağlayan Xclamların vidali sestemle değiştirilmesi,özellikle kritik yerlere daha iyi bir basınç sağladığı için ,lehimlerin kopmasına izin vermez,3kırmızı gibi sorunların çıkma olasılığını MİNİMUMA indirir,ama tabiki yine %100 başarı sağlanmaz!(işlemin ücreti çift fanlı soğutma modu dahil 70 tl)

kendi konsolum dahil 100u aşan kosol tamir ettim ve bunların sadece %25 ine yakın bana geri geldi,garanti kapsamında olanların değişim veya para iadesi yapıldı,Referanslarımdan bir kaç tanesine ulaşabilirsiniz.

soğutma modu için 6 ay garanti konusuna da fazla girmeyerek,sadece bunun mantiken de mümkün olmadığını söyluyorum,30-50 tl ücret aldığım soğutma modu için 6 ay 3kırmızı (eğer kast ettiğiniz buysa)garantisi vermek yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı vede mantiken pek mantıklı değil(neden böyle bir şey yapayım ki!!:)),3 kırmızı sorunlu xboxların tamiri +soğutması +3 ay garanti 100 tl den yapılıyor.

başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyiniz lütfen

• Sorulan sorulara,anlayışla cevap veren satıcıları görmek ne güzel.Amiyane tabirle belaltı sorulan bir soruya,çoğu satıcı gibi hömkürerek cevap vermediğiniz için teşekkürler:)

%100 başarı derken abartmış olabilirim.Tabii ki hiçbir elektronik alette böyle bir oran olamaz,haklısınız.Garanti konusunu da açayım biraz.Sözüm bu işlemi yapan bütün satıcılara,size değil sadece.Mesela ben size geliyorum ve "3K görmemiş 360'a",70 TL tutan işlemi yaptırıyorum.Şansa,1 ay sonra 3K görüyorum ve verdiğim paranın karşılığını da alamamış oluyorum.Bu gibi durumlarda ne yapabilirsiniz?Konu 360 ise,her türlü aksiliği düşünmek lazım:)

Soğutma moduna rağmen 3K gören arkadaşlar olduğu için,ben pek sıcak bakmıyorum bu işleme.Diğer işlem de kelepçe sanırım,3K görenlerde onu yaptıranı çok az gördüm açıkçası,geneli sadece soğutma moduydu.Ama dediğim gibi ben olacağı varsa olur mantığıyla hareket ettiğim için,ek masraf yapmak istemiyorum.Oyunları da orjinal kullandığımdan,para da kalmıyor zaten:)Yine de,önlem önlemdir ve yaptıranlara da saygı duyarım.

İlginiz için tekrar teşekkürler,hayırlı satışlar

Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

Sorulan sorulara,anlayışla cevap veren satıcıları görmek ne güzel.Amiyane tabirle belaltı sorulan bir soruya,çoğu satıcı gibi hömkürerek cevap vermediğiniz için teşekkürler:)

%100 başarı derken abartmış olabilirim.Tabii ki hiçbir elektronik alette böyle bir oran olamaz,haklısınız.Garanti konusunu da açayım biraz.Sözüm bu işlemi yapan bütün satıcılara,size değil sadece.Mesela ben size geliyorum ve "3K görmemiş 360'a",70 TL tutan işlemi yaptırıyorum.Şansa,1 ay sonra 3K görüyorum ve verdiğim paranın karşılığını da alamamış oluyorum.Bu gibi durumlarda ne yapabilirsiniz?Konu 360 ise,her türlü aksiliği düşünmek lazım:)

Soğutma moduna rağmen 3K gören arkadaşlar olduğu için,ben pek sıcak bakmıyorum bu işleme.Diğer işlem de kelepçe sanırım,3K görenlerde onu yaptıranı çok az gördüm açıkçası,geneli sadece soğutma moduydu.Ama dediğim gibi ben olacağı varsa olur mantığıyla hareket ettiğim için,ek masraf yapmak istemiyorum.Oyunları da orjinal kullandığımdan,para da kalmıyor zaten:)Yine de,önlem önlemdir ve yaptıranlara da saygı duyarım.

İlginiz için tekrar teşekkürler,hayırlı satışlar

Saygılar..

ben teşekkür ereim,her zaman saygı çerçevesi içinde sorulan sorulara açığımdır.

dediğiniz garanti durumuna son bir şey eklemek istiyorum,yapılan işlemlerde kullanılan malzememeler inanın ki ücretin yarısını aşmaktadır,işlemlerin zor olması ve titizlikle saatlerce sürdüünden bu emeğe deymelidir diye düşünuyorum.bu yüzden mesela 70 tl lik işlem için ekstradan 3 ay garanti vermek bana haksızlık olur diye düşünuyorum,ama dediğiniz 3 ay garantiyi zaten 100 tl ile bütün işlemler dahil veriyorum,yukarıda açıkladığım gibi.

ilginiz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.