Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.801
Cevap
11
Favori
166.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim bir sorum olacaktı turkcell deki bu konbarada birikmiş olan tl leri hatımıza nasıl yüklüyoruz ?
    Yükleme işlemi sadece kredi kartı ile tl yüklemelerinde mi olabiliyor yoksa kısa msj la da oluyor mu oluyorsa hangi numaraya sms atıyoruz bilenler payalşırsa çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 15 Ağustos 2012; 17:38:02 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    belki daha önce sorulmuştur bilemiyorum ama yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. 2-3 sene öncesinin sms lerini bulma imkanım var mı acaba?
  • Merhaba Turkcell'de Hazır Karta bir paket vardı benim her ay yüklediğim. 12 TL ye 'HERYONE' yazıp 2222 ye gönderiyorduk ve 1 ay kullanımlı her yöne 120 DK Konuşma + 200 SMS geliyordu. Bunu bu ay denedim, fırsat hakkınız bulunmamaktadır diyor acaba bu kampanya bitti mi? Eğer bittiyse acaba bu fiyat civarında herhangi bir Heryöne SMS + Konuşma gibi bir paketi var mı Turkcell'in? Websitesine girdim çok karışık geldi buraya sorayım dedim, websitesinde bu paket hakkında bir bilgi yok, zaten bana da bilgilendirme mesajıyla geliyordu her ay.
  • Sorular birikmiş
    Bütün ustalar Turkcell i terketmiş çünkü :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler askerdeyim ve carsiya cikip bayiye gitme imkanim yok. Numarami baska bir operatore tasimayi dusunuyordum ama o da imkansiz. Sanirim konuskazan tarifesine kayitliyim yalniz bu tarife ile uygun bicimde gorusme yapamiyorum. Bildiginiz benim icin "su tarifeye gecersen daha uygun ucrete daha fazla konusursun" diyebileceginiz bir tarife varsa (nasil gecildigini de yazin ) yardimci olun lutfen. Zira kimseyle konusup mesajlasamiyorum dogru duzgun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim uzerime olan hatti baskasina devir ederken kac tl ucret odeyecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 - Gold paketli bir hattım vardı iptal ettim ve 120tl cayma bedeli + 75 lira gold paket ücreti yani 199TL fatura geldi.Bu cayma bedelini ödememenin bir yolu var mı?

    2 - Diğer bir hattımda minik paketti ancak paket aşıldı ve 120TL fatura geldi.Şimdi o hattı ekonomik pakete geçirmeyi düşünüyorum.Mini paket yıllık abonelikti ve 2 3 ayı falan daha var daha taahhütün.Şimdi eko pakete geçersem ekstra bir ödeme olur mu?

    Son 1 ayda benden çok güzel küfür yedin turkcell.Önce ipad faturasında önceden haber verilmeden 30tl damga vergisi , 3tlx12 iletişim vergisi sonra 120tl cayma bedeli ve paket aşımından ekstra 90tl fatura.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: om3rr

    benim uzerime olan hatti baskasina devir ederken kac tl ucret odeyecegim

    Biraz daha bekleyin,yeni uygulama ile ücretsiz olacak,
    Şimdi olsun derseniz 40 tl ödersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell ben yaptım paketine gectim hattımı faturalıya tasıdıgm icin turkcell içi bedava 5000 sms verdi 7 tl ye 500 mb internet paketi ekledim ama hız sınırı varmış 3g hızında degl en azından facebook o paketten yemesin dedim 3 tl ye face aldım ama bana bir mesaj geldi ikinci bi internet paketi aldıgınz icin hız sınırınız kaldırıldı falan dye ama dikkat ettm faceye grdigmde hep internet paketimi kullaniyor neden böyle yardım edin nlur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ben simdi hattı tcele tasıdım genc tarıfe sabah acılacak aylık 30 tl yukleyecegım konturu yuklemeden ya da yukledıkten sonra bedavaları almak ıcın nereye mesaj yollamamız gerekıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes bişey sormuş cevap veren pek olmamış ama genede sorayım

    ben yeni akıllı telefon aldım telefonu biraz kurcalarken 5 tl ve hemen ardından 15 tl geçirildim bu şimdi adaletmi ? önceden uyarı vermeksizin nasıl böyle bir kurnazlık yapıyor turkcell,,artık şebekemi değiştiricem bu firmanın yaptığı kurnazlıklar boyumu aşıyor ,vatandaşı yolunmamış koyun olarakmı görüyor bu firma
  • Cep-t paracard la nasıl para transferi yapılır. yanibaşkası benim kartıma nasıl para gönderebilir?
  • fırsat yazıp 2222ye gönderdim hediye 50tl haftalık konusma ve indirimli marka tanıtımları yazıyordu, gelen cevap bu oldu isteginiz üzerine tum kategorilerden marka tanıtım mesajları gönderilecektir vs. şeyler ama 50tllik konusmayla alakalı hiç bir bilgi yoktu bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa çok sevinirim.
  • aylik 500dka 2000sms ve sinirsiz bis faturali hangi tarifeyi tavsiye edersiniz uygun fiyatlia

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;

    Bende Turkcell'in kendi Personeliyim ( İletişim Danışmanıyım ) varsa yardımcı olabileceğimiz konular bende memnuniyetle cevaplayabilirim.
  • Merhaba arkadaşlar ben turkcell faturalı hatta geçtim ve tarifemde genç tarife.. Turkcell sitesinde 10 dk sı 12 kuruşa konuşabileceğim yazıyor diğer genç tarifelilerle bu konuşmanın bir sınırı var mı ? (faturasızda 600 dakikaydı) ve konuşacağım kişinin genç tarife faturalı/faturasız olması farkeder mi ?
  • Turkcell internet sitelerinde yayınlayıp taahüt ettikleri, kampanyanın süresi dolmadan, "O KAMPANYANIN SÜRESİ DOLDU" diye aldığım cevap neticesinde,

    maduriyetimi ve hakkımı nasıl arayıp,derdimi kime dinleticem ???





    İnternet sitesindeki bilgileri doğrultusunda bu gün (17 EKİM 2012) ( 12 AY KONTRATLI VINNWIFI , ÖN ÖDEMELİ -15 GB-88,90 L ) 12 KASIM 2012 de bitecek olan kampanyasından (daha neredeyse bitimine1 ayı var) VINNWIFI internet paketi almaya gittim.

    Kampanyayla ilgili Turkcell Linki :
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Turkcell-3G-VINN-Kampanyasi-yeni.aspx

    Turkcell internet sitesinde (15 Kasım 2012 tarihine kadar geçerlidir.) yazdığı halde. Satış yapan Bursadaki Korupark Turkcell şubesinde, İstanbuldan aldıkları bilgiler doğrultusunda, bu kampanyanın bittiğini, sayfalarını güncellemediklerini söylediler. (ki bu sayfa 15 gündür yayında)

    http://imageshack.us/a/img88/8145/turkcell1.jpg

    http://imageshack.us/a/img404/9906/turkcell2.jpg


    Şimdi soruyorum. Böyle köklü ve ciddi bir firma, internette hala yayınladığı bir kampanyanın , kampanya bitiş tarihi gelmeden, "BU KAMPANYAMIZ SONLANDI" şeklindeki yorumuyla, nasıl inandırıcı ve ciddi olabilir.


    En küçük bir markette bile, rafta görülen ürünün üzerindeki bilgi ve fiyatı dikkate alıp müşterisini madur etmiyen işleticiler varken......
    Turkcellin İnternet sitesinde satışa sunduğu bu ( BİREYSEL 12 AY KONTRATLI VINNWIFI -ÖN ÖDEMELİ - 15 GB - 88,90 L ) kampanyasının sitesinde hala "15 KASIM 2012 de de bitecek" yazmasına rağmen , "bu kampanya bitti" demesini şaşkınlıkla karşılıyor ve şiddetle kınıyorum....

    TURKCELL BUNU YAPARSA BAŞKASI NE YAPAR !!!!!!!!!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbay -- 17 Ekim 2012; 20:55:46 >




  • Herhangi bir ogrenci arkadasim ya da yakinimi, hatti o kullaniyor olarak gosterip, benim uzerime olan hatti gencturkcell tarifesine gecirebilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taltrap

    Herhangi bir ogrenci arkadasim ya da yakinimi, hatti o kullaniyor olarak gosterip, benim uzerime olan hatti gencturkcell tarifesine gecirebilir miyim?

    yapabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdenbay

    TURKCELL BUNU YAPARSA BAŞKASI NE YAPAR !!!!!!!!!!!!




    Dostum firmalar mutlaka bunu yazar

    örneğin; Turkcell bu kampanyada istediği zaman istediği değişikliği yapmaya hak sahibidir vs

    mahkemeye versen bile kedi gibidir bunlar 7 defa atsan 7 defa sırt üstü düşer
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.