Şimdi Ara

===> HTC Touch Pro II - 3.6' - WVGA - 3.2MP <=== (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
43.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bende de aynı sorun var, sürekli Eminönündeyim

Bence biz programı kullanmayı bilmiyoruz. Bişeyi yanlış yapıyoruz ama neyi. Orhan bey yada başka bir arkadaş yardımcı olacaktır....
    quote:

Orijinalden alıntı: koza777

Bende de aynı sorun var, sürekli Eminönündeyim

Bence biz programı kullanmayı bilmiyoruz. Bişeyi yanlış yapıyoruz ama neyi. Orhan bey yada başka bir arkadaş yardımcı olacaktır....
  • Selam arkadaşlar, dün vodafone bayisine gittim. HTC touch pro2yi getirecekler mi diye sordugumda getirilecek, yurtdışında lansmanı yapıldı ancak biraz zaman alabilir dediler. Beklemek isteyenlere duyurulur..

quote:

Orijinalden alıntı: Diamond2

Selam arkadaşlar, dün vodafone bayisine gittim. HTC touch pro2yi getirecekler mi diye sordugumda getirilecek, yurtdışında lansmanı yapıldı ancak biraz zaman alabilir dediler. Beklemek isteyenlere duyurulur..

Orijinalden alıntı: ORHANSARISIN

sayın arkadaşlar igo8 ayarlarından geçmişi temizleyin ilk açılışta konum ayarı olarak o bölgeyi gösteriyor ben izmirde olduğum halde ıstanbulu gösteriyordu...
    açık alanda bir defaya mahsus Quick gps çalıştırın...
    başınıza gelen şey sorun deyil biraz kurcalayınca çözülecektir arkadaşlar...
    quote:

Orijinalden alıntı: koza777

Bende de aynı sorun var, sürekli Eminönündeyim

ben komple ''kullanıcı veri yönetimi'' seçeneğinden tüm ayarları sıfırladım=) sonra dediğiniz gibi açık alanda gps yaptım ama gene eminönü'nü başlangıç noktası olarak aldı=) ne yapsam olmadı, ben de gene pes ettim ama yardımlarınız için gene de çok saolun=) yalnız dikkatimi çeken şey sürekli olarak ayarlar sekmesinden 2 sayfada açılan gps bölümünde her zaman gps alıcıs bulunamıyor yazıyor, buna rağmen e.önü'nü başlangıç alarak her yeri buluyor, garip yani yoksa normal mi onu bile bilmiyorum ama pes ettim=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki_kenpachi -- 29 Eylül 2009; 17:03:39 >

• Ben de Orhan Beyin dediğini denedim. İlk seferde oldu. Quick GPS yerimi buldu, fakat akşam denediğimde tekrar ilk bulduğu yerde kaldı.
    GPS uydusu aranıyorda kalıyor. Yanlız şöyle bir durum var, HTC zaten bunun için bir güncelleme çıkartmış durumda. Akşam fırsatım olursa 'Hot Fix' i yapıp yarın tekrar denerim. Sizlere burdan bilgi veririm.
  • Ben de becerdim valla, teşekkür ederim orhan arkadaşıma, hakikaten paylaşımlarıyla çok yardımcı oldu=)

Orijinalden alıntı: zaraki_kenpachi

Ben de becerdim valla, teşekkür ederim orhan arkadaşıma, hakikaten paylaşımlarıyla çok yardımcı oldu=)

ne demek arkadaşlar bilgi paylaştıkça güzel öyle deyilmi

Orijinalden alıntı: ORHANSARISIN

quote:

Ben de becerdim valla, teşekkür ederim orhan arkadaşıma, hakikaten paylaşımlarıyla çok yardımcı oldu=)

ne demek arkadaşlar bilgi paylaştıkça güzel öyle deyilmi

Bi'de zamanında anlayabilseydik bilgiyi daha güzel olacaktı=) Ve sanırım bizim htc ülkemizde fazla yaygınlaşmayacak gibi gözüküyor, hayırlı olsun şimdiden=)

Bi'de zamanında anlayabilseydik bilgiyi daha güzel olacaktı=) Ve sanırım bizim htc ülkemizde fazla yaygınlaşmayacak gibi gözüküyor, hayırlı olsun şimdiden=)

KVK, genelde HTC'yi %100 karla satmaya çalıştığı için söylediğiniz gibi yaygınlaşması zor.. Geldiğinde fiyatı 2000TL civarında olur heralde.. Tek ümidim Vodafone'un getirmesiydi, ki büyük ihitmalle o da Diamond 2deki gibi saçma sapan bir fiyattan verir yine alamayız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uuur_ -- 3 Ekim 2009; 11:44:50 >
  • Fransada HTC ararken, HTC bulamayınca bari Iphone alayım diye onuda sormaya başladım. 4-5 operator gezdim, 2-3 tanede Elektronik mağazası (mediamarkt gibi düşünün), hiç birinin stoklarında dahi yoktu.

Yurtdışında kontratlı olarak inanılmaz ucuz fiyatlara veriyorlar bu tip telefonları. Bizde ise milleti nasıl kazıklarız derdinde herkes. Halbuki makul fiyatlara sat, sonra ver 3G yi, parayı servisten kazan. Telefondan kazansan ne olacak.

Zihniyet işte.

Bu arada nihayet ben de Touch Pro 2 sahibi oldum. Doğubank'tan 1.200 TL'ye kendi pasaportuma kaydederek aldım. Cihaz beklediğimden de iyi çıktı. Çözünürlük süper, ekrandaki pikseller seçilemiyor. Klavye de PC'deki kadar rahat.

Ancak henüz exchange ile push mail için senkronize olmayı başaramadım. Bizim şirket Exchange 2003 kullanıyor. IT'ciler de beceremedi. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

dediğiniz gibi evet data connection sürekli off konumda ama wireless bağlantısı koptuğu zamanlarda sürekliliği sağlamak için data connection'ı on konumuna getirip bağlantı kurmaya devam ediyor. kökten bir çözümünü arıyorum. yine de teşekkürler

Bir diğer problem ise internet üzerinden videoları izleyebilmek için JavaScript'i açabilmek. JavaScript disabled diye uyarı alıyorum sürekli var mıdır bunun bir yolu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThoRiuM -- 9 Ekim 2009; 8:38:24 >

Orijinalden alıntı: ThoRiuM

@yariletken

dediğiniz gibi evet data connection sürekli off konumda ama wireless bağlantısı koptuğu zamanlarda sürekliliği sağlamak için data connection'ı on konumuna getirip bağlantı kurmaya devam ediyor. kökten bir çözümünü arıyorum. yine de teşekkürler

Bir diğer problem ise internet üzerinden videoları izleyebilmek için JavaScript'i açabilmek. JavaScript disabled diye uyarı alıyorum sürekli var mıdır bunun bir yolu acaba

modaco no data...bu program işinizi görecektir kurun..
    http://www.4shared.com/file/139449001/bc976da9/Switch_OFF_GPRS__MoDaCo_NoData_.html

• Touch hd den touch pro 2 ye geçtim 3.5 mm jack dışında bana göre hd den çok daha kullanışlı bir cihaz. Banamı öyle geldi bilmiyorum ama ekran hassasiyeti hd den çok daha iyi.İgo yu hd dede bundada sorunsuz kullanıyorum

nette araştırma yapmadan telefonu fransadan getirttim.

cihazın dilinin ayarlardan filan ingilizce yapılabileceğini düşünmüştüm. fakat kazın ayağı öyle değilmiş

dili fransızca. ingilizce yapmak istiyorum.

HTC nin sitesinde yayınlanan avrupa rom larından ingilizce olanı yüklesem dili değişir mi?

bu işlemi yapmak için HTC sitesindeki download yapmam yeterli mi yoksa başka programlar filan indrimem gerekiyor mu?

yardım ederseniz çok sevinirim.

büyük bi hevesle cihazı aldım ama elimde patladı...

Orijinalden alıntı: hoseignasyo

merhaba arkadaşlar.

nette araştırma yapmadan telefonu fransadan getirttim.

cihazın dilinin ayarlardan filan ingilizce yapılabileceğini düşünmüştüm. fakat kazın ayağı öyle değilmiş

dili fransızca. ingilizce yapmak istiyorum.

HTC nin sitesinde yayınlanan avrupa rom larından ingilizce olanı yüklesem dili değişir mi?

bu işlemi yapmak için HTC sitesindeki download yapmam yeterli mi yoksa başka programlar filan indrimem gerekiyor mu?

yardım ederseniz çok sevinirim.

büyük bi hevesle cihazı aldım ama elimde patladı...

htc sitesinden sn numaranızı girerek europe romunu indirmeyi deneyin.
    eyer sn numaranız ile siteden romu indirebilirseniz hiç bir işlem yapmadan
    romu kurabilirsiniz ama cihazınız bu işlem için yani sn numaranız uygun deyil ise
    hartspl. yapar istediğiniz romu kurarsınız

• araştırdığım kadarı ile piyasada 3 tane farklı htc touch pro 2 var. bunlardan birisi bildiğimiz htc touch pro 2, diğeri t mobile olanı, sonuncusu da sprint adı altında piyasaya çıkmış durumda. ancak t mobile olan amerikaya özel olarak üretilmiş ve Türkiye'de 3g hizmeti kullanılanaycakmış diye duydum. merak ettiğim aynı durum sprint modeli için de geçerli mi? yani sprint modeli Türkiye'de kullanılabilir mi? eğer öyleyse ondan alıcam çünkü, arka kapak tasarımı daha çok hoşuma gitti ve 3.5 mm jack girişi var.

Touch Pro 2

Touch Pro 2 T Mobile

Touch Pro 2 Sprint

• halitkin..hocam pro2 haricindeki diğer iki modelde ön kamera yok 3g desteği var lakin görüntülü konuşma olayı yok..
    bir ikincisi ROM desteği yok t.mobile ve sprınt modellerinin
    benim nacizane fikrim pro2 düşünmenden yana tabi yine sana kalmış bir olay
    saygılar
    birde şunu hatırlatayım daha bugün pro2 için 6.5 offical rom güncellemesi yapıldı
    diğer iki model için henüz yok bilgine.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORHANSARISIN -- 12 Ekim 2009; 13:36:03 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.