Şimdi Ara

cr powerbox eco powerbox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cr powerbox eco powerbox kullananlar karşılaştırabilir mi acaba?Birini almaya karar verdim de.



  • cr powerbox aldım arkadaşlar.
  • ÜRÜNÜ SATIN ALMIŞSINIZ AMA BEN YİNEDE KÜÇÜK BİR AÇIKLAMA YAPMAK İSTİYORUM.ÖZELLİKLE YAKIT BASINÇ SENSÖRÜNE(RAİL SENSÖRÜ)BAGLANAN BU TÜR ÜRÜNLERİN AMBALAJ KALİTESİ,GÖRÜNÜMÜ VE İÇİNDE BULUNAN DEVRE ELEMANLARININ KALİTESİ DIŞINDA YAPTIKLARI GÖREV AYNIDIR.YANLIZCA DİRENÇTİR(1 KURUŞLUK BİR DİRENÇ).ÇALIŞMASINI ŞÖYLE AÇIKLIYİM.....RAİL SENSÖRÜ YAKIT BASINÇ KOLLEKTÖRÜNÜN ÜZERİNDE BULUNUR KOLLEKTÖRDEKİ YAKIT BASINÇ MİKTARINI ARACIN E.C.U(ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİNE)BİLDİRİR.GENELDE 3 PİNLİDİR.BU PİNLERDEN 1 TANESİ +5 VOLT 1 TANESİ -EKSİ 1 TANESİDE E.C.U YA DÖNEN BİLGİ BU BİLGİNİN NORMALDE 10 BİRİM OLDUGUNU KABUL EDERSEK ARAYA POWERBOX TAKILDIKTAN SONRA BİLGİ(VOLTAJ) DİRENCE UGRAR VE E.C.U YA EKSİK BİLGİ GİDER DİYELİMKİ 8 BİRİM E.C.U DA BU BİLGİYİ EKSİK OLARAK GÖRÜP OLMASI GEREKEN DÜZEYE ÇIKARTMAK YAKIT BASINÇ VALFİNİ BİRAZ DAHA KAPATIR.VE YAKIT BASINCINIZ 10 BİRİM OLMASI GEREKİRKEN 12 BİRİM OLUR.BUDA BASINÇIN ARTMASI İLE BERABER ENJEKTÖRDEN GEÇEN BİRİM YAKIT MİKTARINI ARTTIRIR.SONUÇTA SİZ POWERBOX LARIN ÜZERİNDE BULUNAN AYAR VİDASI VEYA DİP SWİÇLERİN KONUMUNU DEGİŞTİRDİGİNİZDE.UYGULANAN DİRENCİ VE BAGIL OLARAK YAKIT BASINÇINI DEGİŞTİRMİŞ OLUYORSUNUZ.SORUNUZU CEVAPLAYABİLDİGİMİ UMUYORUM.SELAM.

     cr powerbox eco powerbox


     cr powerbox eco powerbox


     cr powerbox eco powerbox




  • BİRAZ DAHA BİLGİ......

     cr powerbox eco powerbox


     cr powerbox eco powerbox
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozdan

    cr powerbox aldım arkadaşlar.


    Forumda o kadar yazıldı şu para tuzağı modülleri almayın diye.. Arkadaşın dediği gibi sadece dirençten ibaret bir zımbırtı. Hadi kablo ve soket maliyetini de sayalım, 3-4 tl lik bir kutu.
  • Öncelikle arkadaşa hayırlı olsun diyelim ama uzun vadede bu tip box.ların problem çıkaracağını düşünmesini temenni ederim. Çünkü bu box.lar yüksek yakıt basınç pompasının sürekli aşırı çalışmasına neden olur. Teşbihte hata olmaz ben yine de yazayım orantısız bir güç elde etmenizi sağlar.
  • keşke almamış olsaydınız...ben powerbox taraftarı değilim..
  • Harmandalı kardeşim aldım ve 10 gündür kullanıyorum Çok ta memnun değilim performanstan.Sana zaten pm attım bu konuda.Sanırım chip tuning için ilk fırsatta Ankaraya gelmeye çalışacağım.
    İlgi ve cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozdan

    Harmandalı kardeşim aldım ve 10 gündür kullanıyorum Çok ta memnun değilim performanstan.Sana zaten pm attım bu konuda.Sanırım chip tuning için ilk fırsatta Ankaraya gelmeye çalışacağım.
    İlgi ve cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.



    beklerim kardeş....her zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.